Bilantul urca dramatic : 84 morti, 18 raniti in stare de urgenta absoluta

In camionul ucigas au fost gasite actele unui francez de origine tunisiana, in varsta de 31 de ani. Politia verifica daca documentele apartin soferului criminal, care a fost impuscat dupa ce a intrat in mare viteza cu acel camion in multime.

Surse judiciare spun ca soferul locuia in Nisa si ca nu se afla in evidenta serviciilor de informatii pentru inclinatii radicale, fundamentaliste.

 

3 COMMENTS

 1. Eu chiar nu stiu ce sa mai cred! Ce fac “serviciurile” lor? Si ce fac “fortele de ordine”? Asteapta? Someaza de “n” ori inainte sa traga? Si ce se va intampla in viitor? Oare chiar nu stie nimeni acolo sa cum sa protejeze o multime de oameni si cum sa faca “securizarea” unei zone? De ce nu au montat baraje fizice care sa nu permita unui vehicul asa de apropie de multimea de oameni?. De ce nu au invatat nimic din intamplarile de pana acum? Niste evenimente oribile se tot intampla acolo. Iar reactia “autoritatilor” este…comme on voit…! Regret, dar tot la “laisser faire, laisser passer” am ajuns. Oare de ce? Presupun ca pana la urma vor incerca sa restranga niste drepturi si libertati….
  Enfin, je sais, Monsieur Tudor, sur les quais de la Seine c’est pas comme sur les quais de Dambovitza… 🙂

 2. Citesc declaratia vomitata de kktura de basescu, cum ca nu a fost o surpriza pentrul el, nenorocirea din Franta si ma gandeam ca are dreptate.
  El stie foarte bine cum gandesc oamenii acestia, caci ce sa vezi face parte din clubul lui de gandire si filozofie, iar la terorizat, bas e expert.
  Ne-a terorizat timp de 10 ani si din pacate nici un contemporan nu a incercat sa faca un calcul cati romani a omorat acest infect, impreuna cu gasca kggbista, prin distrugerea sistematica a economiei, a sistemului medical, a transporturilor, a justitie, prin manelizare si distrugerea psihica a tuturor…
  De platit ce sa mai discutam. Ramanem cu scuipatul lui Zglobiu.
  Chiar ma gandeam sa initiez o petitie, prin care sa-l decoram pe Zglobiu, si sa-l declaram ca fiind singurul luptator anticomunism de dupa revolutie.

 3. din pacate, nu va exista niciodata un mod democratic de raspuns la oameni care sunt gata sa moara ca sa omoare alti oameni. indiferent de sorgintea motivarii lor.
  un prover (iata) musulman, spune ca daca vrei sa ai ceea ce nu ai inca, trebuie sa faci ceea ce nu faci inca. In cazul si timpurile de fatza, acest proverb este aplicat STRICT doar de partea terorista, de aici si succesul lor. Democratia a esuat in fata explicatiei ca acel camion transporta… inghetata! Atat le-au declarat cei dianutru cordonului de politie, si au fost lasati sa treaca!
  pt cei care nu stium cautati discursul lui De Gaulle despre imposibilitatea amestecarii religiilor, in plan urban si social. si tot pt documentare, va spun sa va uitati la urmatorul post de pe youtube al unui Senator amenrican care explica FOARTE BINE de ce, TOTDEAUNA USA a avut doctrina inabusirii din fasha a oricarei mici manifestari de terorism (social, politic)
  https://www.youtube.com/watch?v=Ry3NzkAOo3s

Leave a Reply