Surse judiciare din Nisa vorbesc deja despre 73 de morti.

Le Figaro scrie ca in camionul condus de teroristul ucis au fost gasite arme.

20160714PHOWWW00627

Franta se afla in plina stare de urgenta dupa atentatele de la Paris din 2015, unde au fost 140 de morti

Recent, seful DGSI declara in Parlamentul francez ca “Franta se afla la limita unui razboi civil”, fiindca teroristii sunt multi si infitrati in zonele urbane ale tarii

Atentatul are doua semnificatii majore :

Lovitura groaznica, zeci de morti si de raniti, chiar de Ziua Nationala a Frantei – 14 iulie

Raspandirea terorii intr-o zona simbol pentru turismul francez si mondial – Coasta de Azur.

CnW-XDAXYAA75Rc

13 COMMENTS

 1. Rusia inamicul numarul 1 pentru NATIO nu-i asa? Brigazi multinationale in tarile baltice,Polonia si Romania? Adica vreo 20000 oameni si tehnica militara.Si ce-ar fi facut trupele astea daca erau trimise in Siria si Irak doar sa lupte Daesh?Dar stapanul(SUA) nu permite nu-i asa?Oare de ce?

 2. Si cam ce-ar fi facut brigazile alea mutinationale daca erau in Siria si Irak acum luptand doar contra Daesh?Dar stapinul(SUA) nu va lasa.Oare de ce?Rusia inamicul numarul 1 nu-i asa?

 3. De neinteles reactia lui Ponta : ” In Romania se practica propaganda fascista care intretine un razboi al romanilor contra romanilor ” Adica domnul Ponta va referiti la postul ala al lui Ghita care va e dedicat in totalitate si care este 100% conceput sa prezinte orice umbra de zvon neverificat cu litere cat ecranul cu titlu de stire autentica cat sa starneasca curiozitatea mintilor infierbantate si captive la astfel de golanii ?

  • Ce v as zice cateva eu voua astea care va bagati ca musca oriunde…oricum pe orice subiect…
   Gasiti va ceva demn de facut.
   Sunteti niste oameni penibili.
   Sper sa seara cand va bagati in pat sa va rascoliti.
   Puneti mana la munca si lasati aruncatul cu noroi orinde oricum chiar daca sunteti total pe langa si nu aveti nici o legatura.
   Sunteti penibili.
   Vreau sa cred ca nu aveti mai mult de 2 clase…vreau sa cred ca sunteti niste nulitati altfel chiar imi pare rau ptr voi ca a ti ajuns sa faceti ceeace faceti.
   Sa va fie rusine….sper sa nu aveti copii sa le dati aceeasi educatie.si daca aveti mai bine ar pleca poate mai au o sansa in viata.
   Aunteti sub limita limitei.
   Stiti si voi ce ar mai fi cate cuvinte de zis dar nu se pot zice public
   Asa ca Huo

 4. 3 lucruri trebuie să se întâmple după acest măcel
  1. Francisc Hollend să demisioneze de urgență pentru neluarea unor măsuri de prevenție eficiente după atacurile precedent
  2. Demiterea Serviciilor Secrete de informații care trebuiau să dejuge planul teroriștilor și să-i oprească înainte de a comite atentatele
  3.Schimbarea conducerii Uniunii Europene ( Consiliul European)

 5. Întrebări de la care nu aştept răspuns, dar e o temă pentru analiză obiectivă:
  – Câţi ani au trecut de când Franţa a ieşit din ghearele africii(când era colonie amărâtă a africii)?
  – Ce reforme au ales să implenenteze Franţa de atunci?(doar minciuni, ură şi violenţă)
  – Ce au făcut preşedinţii acestei ţări în complicitate cu alţii, crezuţi ”mari capi ai lumii”? Marionetele!
  – Cât au îndurat şi îndură popoarele distruse de marii capi ai lumii?
  – Ce au declarat siluiţii non-stop de marii capi ai lumii?
  – Chiar nu credeţi că îşi vor duce planul până la sfârşit aceste suflete siluite rămase în viaţă?
  – Nu credeţi că după atâta timp istoric, Franţa va ajunge iar provincia africană? Vă înşeleţi amarnic!
  Am scris aici că în timpul campionatului, nu cred că se va întâmpla nimic foarte grav şi aşa a fost !
  – După atâta timp, nu credeţi că e o mare farsă privind atacurile ca fiind dintro ţară anume sau alta?
  – Nu credeţi nici acum, că toate sunt programate şi proiectate cu succes, începând cu racolarea, antrenarea şi uciderea în masă a popoarelor? Pentru mine ”împrăştierea” copiilor rămaşi fără părinţi din zonele distruse prin anumite ţări, nu e altceva decât continuarea resurselor pentru luptă şi atacuri la comandă, o reformă întreţinută şi sponsorizată, ştiţi perfect de cine! Şi NU e vorba de religie! În religie NU îţi spune, sau ordonă, sau din religie eşti sponsorizat pentru asemenea orori! E strict manipularea crasă doar pentru naivi pentru ură şi teroare!
  Nu cred că are doar cetăţenie tunisiană! Imposibil să nu aibă ceva în legătură cu Franţa privind locul de muncă şau domiciliul !

 6. Da, intr-adevar este socant, cutremurator, scuturator! Totusi, cat de nebun sa fii ca francez si ca ghelbani romani ce erau acolo cu copiii si familiile, sa nu intelegi ca trebuie sa eviti aglomeratiile? Doar atat! Doar sa eviti aglomeratiile! Ghici de ce, ca este si greu sa iti dai seama care este logica!!!

  P.S. Totusi, eu nu inteleg ce mai cautau acolo romanii cu familiile dupa ei si cu copiii cand din noiembrie 2014 romanii din diaspora “si-au luat tara inapoi”. E incredibil totusi, sa moara maica-sa, eu nu inteleg de ce toti acesti ghelbani nu se intorc acasa, daca acum au un presedinte “Ghinion” ales de ei si au guvernul lor de securisti opariti. Pe bune!

  Nu vreau sa imi exprim opinia despre atentate si care e logica povestii, pentru ca am mai scris pe-aici ieri ceva legat de gen si am fost banat direct doar pentru ca as fi savarsit “delictul de opinie”. Cenzura comunista a murit dar jurnalismul contemporan se pare ca are si el logica lui, ce vrei! Asa incat, exprimandu-mi speranta ca nu voi fi banat doar pentru ca imi exprim parerea, prefer sa ma abtin de la alte comentarii. Hai sanatate si sa ne auzim cu bine!

  P.S. Nu uitati, oriunde ati fi, evitat aglomeratiile! Face bine preventiv la sanatate, nu de alta! Paaaa

 7. … oare nu se incearca starnirea Europei in a incepe un razboi total impotriva ”terorismului”.Nu se forteaza prin aceste nenorocite de atentate intrarea statelor Europei intr-un razboi, care normal n-ar trebui sa ne priveasca?

 8. Albert Einstein — ‘We can not solve our problems with the same level of thinking that created them’

  Cita vreme nu intelegem ca europenii, crestinii, civilizatia vestica trebuie sa fie aparati fata de alte civilizatii, alte religii (cap de lista:musulmanii) prin orice mijloace (cu cit mai dur si mai rapid, cu atit mai bine), nu se va face nici un progres.
  Vor mai muri multi nevinovati pentru ca niste cretinoizi nu pricep ca visul lor de marire, ideologia lor, fantasamele lor sunt gresite si produc victime. Ei, cretinii care conduc, sunt aparati de sute de oameni, pe banii altora, pe motiv ca ei sunt importanti: presedinti, ministri, etc…. de murit mor fraierii, carora li se spune ca trebuie sa fim umani, democrati, sa nu discriminam bla bla bla

  Cum ar rezolva Hitler, Mussolini, Stalin – sau, mai aproape, chinezii, Putin, Trump, etc – situatia? Nu prea elegant, dar ar rezolva-o. A, nu, vai, sa nu lezam sentimentele arabetilor, sa nu ii defavorizam, sa nu ii discriminam! Sa facem o moscheie, sa le dam voie cu burka, sa invatam noi limba lor, sa le dam functii, bani si drepturi…. Bravo, continuati pe calea asta dar atunci stati linistiti si muriti ca niste boi democrati si progresisti.

Leave a Reply