Vasile Blaga a demisionat din functia de copresedinte PNL!

PNL este azi ingenuncheat exact inaintea alegerilor parlamentare.

”În urma acuzațiilor care mi s-au adus astăzi, îmi voi dovedi nevinovăția în fața instituțiilor abilitate.

Eu însumi sunt garantul respectării Statutului PNL și a tuturor deciziilor partidului. Nu pot să cer colegilor mei să respecte criteriile de integritate, iar eu să nu o fac.

Ca atare, voi acționa în consecință și îmi depun demisia din funcția de co-președinte al Partidului Național Liberal și din cea de șef de campanie pentru alegerile parlamentare din acest an.”, a anunțat Vasile Blaga.

16 COMMENTS

 1. Ce sa vezi uite ca si Blaga e saltat….Nu spune nimeni ca e sau nu nevinovat,nu-l aud sa se planga ca e stalinism.Deocamdata se pune la dispozitia “organului” dupa care instanta va decide.

 2. oare nu este doar zgomot ca sa acopere plagiatul lui Kovesi? sau poate vor si ei sa se “victimizeze” doar doar mai cresc in sondaje dupa modelul PSD

 3. Blaga nu e garantul statutului PNL când el e și va rămâne PDL urmașul lui Traian Băsescu ! Colegi de pușcărie în curând ! Fuziunea nu mai poate funcționa ! Vechii PNL și-au recăpătat partidul sau pot face asta , dar nu mai au ce salva ! Vor trece zeci de ani ca PNL să-și revină , PNL ca PNL nu ca PDL

 4. Daca ar fi fost si liderii pesedisti la fel de corecti ce bine ar fi fost. Eu il apreciez! Ce ziceti domnule Tudor mai este DNA pedelist? Mai este Kovesi basista? tot asta am auzit la antena3. Trebuie inlaturata toata clasa politica actuala! PUNCT!

 5. Radu Tudor , Quintus are 100 de ani și moare cât de curând
  Efectiv singura șansă ca PNL să-și revină dar în ani buni , e ca președintele de onoare ,atenție , președinte de onoare să fie Crin Antonescu , pentru a da sfaturi celor care vor să redirecționeze partidul înapoi pe calea valorilor adevărate naționaliste și liberale
  Îl vezi pe Crin Antonescu președinte de onoare al PNL-ului în locul lui Quintus ? Ar fi cea mai normală decizie luată . Să fie președinte de onoare nu înseamnă să se implice în politică.Va avea tot timpul din lume să-și vadă de viață , președintele pe care Ponta nu l-a lăsat să ajungă

 6. Sigur că da!
  Demisia exemplară și mâna potrivită rămasă pe butoanele peneleului.
  Doo dintr-o pălitură!

 7. 🙂 🙂 🙂 ”eu pup poala(băse) popii, popa pupă goana mea”!
  Hai băsăştii, nu mai scheunaţi cu dejecţii în restul poporului care nu-i agreează pe nemernici?
  🙂 🙂 Plânge-o tânără domniţă la castelul sfântului USL în amintire!
  Dar, acest individ nu cumva a fost implicat şi în revenirea ilegală după 7.4-8.5 milioane de scuipători ai primului ”eram sub influienţa băuturilor alcoolice” prin favorizarea celui/celor de la CCR ???
  Ţara asta a fost condusă numai sub influienţa ”beţivilor” alcoolici !!!
  Faceţi un exerciţiu de memorie şi veţi găsi întâlniri şi adunări doar la crâşme şi cârciumi cu mesele îmbibate de alcool şi crăpăt!

 8. Te ”pup pa pa” !
  Parcă urla în gura mare că nicio campanie nu a pierdut-o!
  Ce faci bre???
  Te-ai aruncat în ”rahatul” propriu cezând că nu vei fi agăţat ???
  Las-o baltă…după atâţia ani de minciuni şi manipulări !
  Ce nevinovăţie să demonstrezi?
  Cea în care te-ai unit cu hoara de nemernici inclusiv ”ciripitoarea urlătoare”: suntem nişte tâmpiţi dacă nu tăiem salariile ???
  Noi nu am uitat şi nici nu uităm mizeriile trăite în perioada băsistă!

 9. Poate ca PNL REUSESTE sa scape de un balast important, ce cea mai portocalie lighioane care se ascunsese in acest partid, incercand sa para doar galbena si sa revina la butoane.
  Dar cum ramane cu faptul ca doar cu o seara inainte, Alinutza Gorghiutza i-a facut laudatio lui Vasile in emisiunea lui Mihai Gadea @ A3, precum “camaradul perfect”, “organizatorul desavarsit”, “omul de cea mai mare incredere”. Mmmmhh, cum dracu’ vine asta?

 10. as zice ca mai degraba alianta post-electorala PSD-PNL e putin ingenuncheata… un mare combinator e pus nitel pe hold… da eu zic ca mai exista combinatori de rezerva

Leave a Reply