”Dacă săptămâna viitoare vom defini echipa de campanie electorală, câţiva de la masa asta vom face parte din ea. Aproape sigur, după câte văd că merg teoriile în partid, s-ar putea să conduc campania, nu am pierdut niciuna să ştiţi. Pentru asta vă chem la muncă pe toţi, vă rog să aveţi curaj, să vă spuneţi opiniile în birouri, în consiliile executive judeţene. (…) Şi să înţelegeţi în acelaşi timp, cu tot respectul pe care îl am faţă de organizaţiile judeţene, că listele sunt asumate de conducerea partidului în ansamblul ei şi nu o să fiu de acord niciodată să fie unul sau altul pe listă că e omul lui Gorghiu sau omul lui Blaga. Nu. Trebuie să fiţi oamenii Partidului Naţional Liberal. Şi este loc pentru toţi, că nu numai despre parlament vorbim, vorbim pe urmă şi despre ceea ce înseamnă o guvernare. O guvernare înseamnă oameni buni în toate zonele”, a afirmat copreşedintele PNL Vasile Blaga la Scoala de Vara TNL de la Eforie.

 

7 COMMENTS

  1. 🙂 🙂 o pierzi pe asta! E mare scofală?
    Chash en-gros, turismul autocar-microbuz, metodă cu vechime ca să câştigaţi, şi după, vă spurcă şi vă umple frigiderele de carne ţiganii să aveţ haleală toată viaţa(cum s-a întâmplat la al 2-lea mandat după eliminarea cotoiului)!

  2. Nu măi blaga (nu meriţi să-ţi scriu numele cu literă mare), nu ai câştigat nimic măi băsist jegos … Ai pierdut toate aceste bătălii pe care tu trăieşti cu impresia că le-ai câştigat … LE-AU FRAUDAT SERVICIILE BĂSIFICATE DIN CAP PÂNĂ-N PICIOARE la comanda lui băsescu, băi băiatule. Tu eşti doar un hoţ protejat încă de clica instituţională care a preluat puterea din mâna lui băsescu şi acum o foloseşte abuziv, instituţional vorbind, ptr. divizarea şi distrugerea României, aşa cum le sunt dictate ordinele de afară. Tu nu eşti decât unul dintre sutele de trădători de ţară şi neam care au pus şi încă mai pun umărul la distrugerea ţării în schimbul banilor ptr. tine, familia şi neamul tău. Asta eşti tu în acest moment … încă beneficiezi de protecţie din partea celor care ar trebui să te ia de-o “toart㔺i să te arunce dracului după gratii … acolo unde îţi este de fapt locul … dar ţine minte ce-ţi spune băiatul : sistemul ăsta odios (care a fost construit şi cu sprijinul tău) care acum sabotează şi subminează România, se va întoarce într-o bună zi, de regulă când nu va mai avea nevoie de tine (şi pare că eşti cam pe la apus de drum), împotriva ta şi te va arunca ca o măsea stricată. Personal, eu îţi prevăd sfârşitul în puşcărie … şi nu ptr. că vreo instituţie din ţara asta are vreo revelaţie în ceea ce te priveşte pe tine şi hoţomani ca tine, ci pur şi simplu că aşa se execută mafioţii între ei … O să mai scurgi puţin lăturile de pe masa lui Johannis, dar va veni şi “timpul tău” …

  3. Normal ca n-a pierdut nicio campanie. Daca va avea in spate aceeasi “gasca” dintotdeauna, cred ca n-are rost sa mai iesim la vot. Ce tie si cu lumea asta, probabil ca omu’ a primit ok-ul de la “baietii meseriasi” ca-l vor sprijini neconditionat si a simtit nevoia sa ne-o spuna. Poate si din aceasta cauza d-na Codruta nu l-a plictisit cu chemari repetate la sediul acesteia.
    O singura conditie ca dl. Braga si ai lui sa fie infranti, oamenii in ziua votului, sa aiba creierul limpede, sa fie odihniti si sa se gandeasca ca daca se mai continua in acest mod, riscam ca-ntr-un timp relativ scurt sa nu mai existam ca natie.

  4. un porc din nastere ce sa piarda ,soriciul l/a dat demult, sarman/n nas are ghimpata chiar,dar ce folos ca .p.n.l.e arificial…neternimat biolagic precum sefa lui!………….domna .e dusa demult cu pluta!

  5. HOTIA VOTURILOR A CREAT/O VIDEANU CAND A FOST PARTAS CU BULDOGUL LA FURT PT. BASESCU ,CARE IN SCHIMB I/A LASAT SA FURE CA/N CODRU.NU MINCIUNI CA A VANDUT VARZA SI NU FUMEAZA SI BEA SI A FACUT UN CASTEL!

Leave a Reply