Florian Bodog (ministrul sanatatii), Marius Dunca (ministrul tineretului si sporturilor) si Gabriel Petrea (ministrul pentru dialog social) au anuntat ca nu vor mai face parte din viitorul guvern condus de Viorica Dancila.

Bodog s-a remarcat printr-o slaba gestiune a numeroaselor crize din sanatate, iar Dunca si Petrea a fost complet absenti din peisajul public.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul MTS, că se retrage din Guvern.

 ”Preşedinţi de federaţii mi-au arătat susţinerea în acest an de când sunt ministru, au strâns şi semnături, dar le-am spus că nu vreau semnături ca să rămân. Nu mi-a trecut niciun moment prin gând să duc aceste semnături la partid (PSD, n. red.), pentru că nu voi alerga niciodată după funcţie. De două-trei luni am zis că voi face un pas în lateral, iar acum vă anunţ că mă voi retrage din funcţia de ministru. Voi rămâne un partener al sportului şi sper că nu i-am dezamăgit pe preşedinţii de federaţii. E o familie frumoasă şi le transmit să aibă încredere în sportul românesc, pentru că va renaşte din cenuşă”, a declarat Dunca.

”M-am consultat în această decizie şi cu dl preşedinte Dragnea, pentru că trebuie asumate anumite responsabilităţi, şi vă spun că nu e un minister uşor, am depus mult efort aici. Acum mă duc să mă ocup şi de partid, pentru că sunt preşedinte de organizaţie la Braşov, de asemenea şi la Senat sunt foarte multe lucruri de realizat, multe proiecte de care mă voi ocupa”, a adăugat Dunca.

„Am luat decizia personală să nu-mi depun candidatura pentru un nou mandat la Ministerul Sănătății.”, a spus Florian Bodog, la sediul PSD.

“Am şi anunţat că nu mai rămân. Nu mi-am dat demisia, dar am anunţat că nu doresc să mai continui”, a spus Petrea, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

 

5 COMMENTS

 1. Pana una alta (ministrul) medicul Bodog si-a aratat profesionalismul, salvand, intr-un avion, viața unui pasager .

   • Daca e sa fiu aspru in ultma perioada niciun ministru n-a facut ceva notabil. Aratati-mi unul care in 6 luni a mutat muntii.

    • Discutabil cu privire la efecte (e si prea devreme) dar mie mi s-a parut ca macar a incercat sa miste ceva manechinul ala cu StartUp Nation. Nu e ideea lui, a gasit-o in minister dar macar a continuat-o, n-a lasat sa se goleasca fondurile catre alte ministere…

     Oricum “enorm” de putin a facut guvernul asta. De investitii in infrastructura nici nu mai zic ca ma apuca simultan rasul si plansul. Azi tocmai au anulat refacerea Studiului de Fezabilitate pentru primii 100km (partea din Transilvania) din Tg. Mures – Iasi. Astia deja submineaza economia pe fata, nu degeaba au scos infractiunea din Codul Penal.

 2. Pana la urma,nu mai sunt ministro dar vor fi plasati in functii sa nu-si piarda incasarea lunara uriasa! Birocratie nene,nu gluma!

Leave a Reply