CCR a publicat motivarea privind obligativitatea presedintelui Iohannis de a o demite pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror sef DNA

Documentul are 133 de pagini

Documentul aici :

https://media.stiripesurse.ro/other/201806/media-152838093452493800.pdf

https://www.stiripesurse.ro/bomba-doi-judecatori-au-facut-opinie-concurenta-cum-i-au-motivat-alegerea-document_1269538.html

 

20 COMMENTS

  • Sigur, mai este si solutia ca Laura sa-si dea demisia. Dar ea nu si-o da pentru ca ar insemna sa accepte ca a gresit. Prefera sa il puna pe Iohanis in pozitia de a se face de ras, pentru ca ia in calcul un eventual rol in politica sau in alte structuri.
   Si Morar a avut opinie diferita in CCR pentru ca vrea, dupa ce isi termina mandatul sa obtina ceva sinecuri si recompense pe la Bruxelles pentru serviciile aduce serviciilor…

 1. Excelent! Johannis va întrebuința 133 de zile ca sa citească hotărârea (in ritm de o pagina pe zi) după care va mai lua un răgaz de 133 de zile ca sa încerce sa priceapă ce scrie pe fiecare pagina și tot așa pana-și termina “Slujirea” mandatul de slujitoare șefa a statului. Dacă avem noroc și președintele înțelege coperta, ștampilele și semnăturile de pe document mai repede decât prevede ritmul 1pg x 24h, s-ar putea sa taie o zi-doua din așteptarea publicului; dacă nu, ghinion! Între timp, vom avea parte de Prisca, Cupsa și alți “avocati” peneliști care-și vor exersa obrăznicia și joasa calitate morala prin studiourile de televiziune pana ne vom satura cu toții de “justiție “ și vom da cu huo! de câte ori auzim vorba procuror, președinte, mandat, ceea ce, poate, nici n-ar fi atât de rău—s-ar mai uita omul când voteaza, la prezidențiale, și la altceva decât la calitatea de necuvântător a candidatului ca la o garanție a “seriozității” și-a “bunului simt” de care da dovada. Oricum, cazul va face “școala”, cum se spune, pentru interpretarea data independentei procurorilor, sintagma iubita a clicii de avocati ai statului de drept, versiunea sovietica: oricine bagă politica in spațiul magistraturii , precum Johannis care și-a vârât papucul “oportunității” in usa de la intrare, carevasăzică ca-l invadează (cacofonie adecvată). E prima data când văd un șut dat dictaturii, pe fatza și fără complexe, sa speram deci ca face școala!

  • Cei care pretind că se pricep la sportul ăsta cu justiția, afirmă că odată publicată în Monitorul Oficial motivarea, produce efecte. Orice semnătură a slujirii pure după data publicării poate fi contestată. Încă un motiv pentru ca neamțul să nu-și dea foc la valiză.

 2. Președintele nu trebuie sa o demită pe curajoasa Kovesi. Poporul roman este alaturi de Kovesi si Johannis!

 3. Pana cand intelege tot ce a citit,iohannis isi termina mandatul!Important este ca odata publicata in Monitorul Oficial hotararea produce efecte!”Jur sa respect Constitutia si legile tarii”sa vedem acum cat respect are iohannis fata de Constitutie!O motivare serioasa din cate am citit si nu trebuie sa fi mare specialist in drept ca sa-ti dai seama ca,cale de intors nu mai e si trebuie semnat decretul de revocare!Tudorel Toader a avut dreptate in tot ce a afirmat si actionat,il respect si-mi place de el!!

  • Da …respecta-i servilismul față de infractori și nu fata de oamenii cinstiti si corecți ai acestei țări

  • Chiar ai avut dubii în privința afirmațiilor unui profesor universitar ajuns la apogeul carierei și ai luat drept bune afirmațiile unui profesoraș de liceu căruia nici măcar nu i-a plăcut profesia ce și-a ales-o?

 4. Johannis o sa raspunda si el punctual, la fel cum a facut si Toader in conferinta lui de presa cand a cerut demiterea. Deci prin 2019 o sa semneze si decretul. 😀

 5. definiția tupeului

  1. dl Băsescu a fost demis de 7,4 mil de cetățeni și CCR a invalidat referendumul.
  2. dl Dragnea condamnat definitiv și irevocabil de ÎCCJ este Președintele Camerei Deputaților.
  3. doamna Kovesi a încălcat Constituția și CCR solicită dl Președinte Iohannis demiterea doamnei din funcția de Procuror șef DNA.
  Persoanele mai sus menționate au sacrificat totul doar ca să rămână la putere.
  Dl Dragnea vb de respectarea legii?! Suntem normali la cap? Dl Dragnea a pus între paranteze decizia ÎCCJ și s-a propus Președintele Camerei Deputaților.
  Nu mai are rost să vb despre Băsescu și Kovesi care au interpretat Constituția după bunul lor plac.
  Culmea ironiei: din nefericire pentru noi, personajele mai sus menționate ne promit o reformă reală a statului de drept.

 6. Doi judecatori opinie concurenta si 3 opinie separata?

  Deci 6 judecatori au vazut conflict dar doar 4 l-au obligat pe Iohannis sa o revoce pe Kovesi? Cum ramane cu revocarea?

  • Ramane tot asa, ei sunt niste Zei, pot rescrie Constitutia de la un capat la altul daca Partidul Stat le-o cere. Cum au fost Zei si pe vremea lui Basescu, parca n-au atins culmile comportamentului discretionar cum o fac azi.

Leave a Reply