Dan Condrea a murit, duminică, pe șoseaua dintre laboratorul Unilab și fabrica Hexi Pharma.

Patronul Hexi a suferit un accident de circulație în jurul orei 18.30. Prima ipoteză a poliției este aceea a sinuciderii.

Ultimele imagini cu Dan Condrea în viaţă au fost surprinse de camerele de supraveghere ale Primăriei Corbeanca cu puţin timp înainte să aibă loc fatalul accident şi arată clar maşina patronului Hexi Pharma care se deplasa cu o viteză redusă!

Aceste imagini au fost difuzate de cancan.ro :

http://www.cancan.ro/dezvaluiri/super-exclusivitate-cancan-ro-a-obtinut-inregistrarile-camerelor-de-supraveghere-din-corbeanca-ultimele-imagini-cu-dan-condrea-in-viata-15485246

Iata ce scriu cei de la Cancan :

Primele înregistrări sunt făcute la ora 18.23 (duminică, 22 mai 2016) într-un viraj, în dreptul grădiniţei nr. 1 din Petreşti, la intrare în Corbeanca. Maşina lui Condrea rula uşor. Nu avea mai mult de 50-60 de kilometri pe oră.

La ora 18.28, afaceristul nu ieşise încă din Corbeanca. Maşina lui, Opel Astra, mergea lent în spatele unui alt autoturism (cel mai probabil un Peugeot combi) fără să-l depăşească. Se afla în dreptul şcolii din Tamaşi (la ieşire din Corbeanca), foarte aproape de locul aşa-zisului accident.

 

11 COMMENTS

 1. in corbeanca nu prea poti merge cu viteza. pe drumul sptre buftea copacii se inmultesc cu cat te apropii mai mult de localitate. exista si un sant pe partea dreapta. depinde unde a avut loc accidentul ca sa vedem daca intradevar existau asa de multi copaci cum ne spun unii pe “surse”. fiind practic linie dreapta intre corbeanca sui buftea poti prinde viteze mari chiar si de 150 kmh repet depinde de trafic si de locul unde a avut loc accidentul. daca imaginile prezentate pe dc news sunt intradevar de la locul accidentului inseamna ca el a avut loc in apropiere de buftea spre capatul liniei drepte deci era posibil ca individul sa aiba o viteza mare. in rest ipoteza ca el a vrut sa se sinucida pentru ca era chemat astazi la parchet e o mare prostie si o intoxicare evidenta pentru cei care cunosc cat de cat zona. ramane in schimb un mare adevar, parchetele nu prea mai au pe cine intreba si unii au scapat de o mare grija.

 2. Intoxicare! NU este Opelul de la accident. Acela era Astra J, cu designul special pe capota spate, o limba care coboara pe sub incuietoare, plus oglinzile care sunt pe stalpii suplimentari ai usii fata (J are un geamlac triunghiular in fata oglinzilor). Asta e clar un Astra H, o masina aparuta cu cinci ani mai devreme.

  • In mod sigur avem de afacere cu o operatiune sub steag fals a serviciilor atat de dragi lui Johannis. Daca janta avea defect de fabricatie trebuia sa se faca bucatele in urma impactului cu pomii ci nu sa fie sectionata pe circumferinta mijlocie astfel incat cauciucul ce o imbraca sa iasa de pe ea. De unde tragem concluzia cum ca janta stanga fata a fost sabotata de catre profesionistii atat de iubiti de Johannis tocmai ca in timpul rulajului cu viteza aceasta janta sa se sectioneze astfel incat masina sa paraseasca partea carosabila si sa produca moartea sigura a soferului masinii. Deci sri-stii, urmasii securistilor de ieri s-au dovedit si-n acest caz din plin calitatile profesionale.

 3. Pai si in 5 minute, de la 18:23 la 18:28, nu putea accelera de la 50 la 150 km/h ? Totusi, nu vad sensul sa fim atat de suspiciosi. Am vazut cum arata masina.

 4. Chiar mă bufneşte râsul!
  🙂 Cum să-l mai fileze dacă l-au ”făcut” psihic? Au fost siguri de efectul ”psihic”! Un om obişnuit dacă este ameninţat dur pe moment îşi ia drumul spre retragere sau propria-i viaţă, dar acest individ care ”fuse” atras în capcana protecţiei înalte cu bună ştiinţă de ambele părţi, putea să reziste? Nu cred !
  Ceva nu se leagă în acţiunea de suicid ”complicităţi uriaşe”! De cel puţin 2 ani de zile scriu despre medicamentele importate prin societăţi româneşti cu efect devastator(mi s-a întîmplat mie acum 3 ani cu medicamente cardio de la firma Sandoz, halucinaţii şi din somn adînc inconştient mergi la aer direct afară pe fereastră! vezi cazurile în care s-au aruncat pe geam direct din spital !) Nu e băşcălie! Am scris aici despre asta, eu i-am dat medicului tratamentul să-l înghită el cu lista de medicamente impusă dacă vrea să nu simtă moartea violentă!
  Apropo, SRI şi toţi care se plîngeau că nu au salarii încît le-au dat mînă liberă la afaceri, de cînd le-au dat en-gros salarii, le mai trebuiesc afaceri? De ce nu schimbă legea deîndată???

 5. Am o intrebare : exista oare susbstante psihotrope care sa poredispuna la sinucidera pe care Condrea sa le fi ingerat “accidental” prin grija SRI ?

 6. Pe imregistrarile de la Primarie este o cu totul alta masina…Opel astra H si nu opel astra J.
  masina facuta praj avea jante aliaj iar cea din imagini are jante tabla negre.

 7. Daca cineva crede ca administratorul unei asemenea firme sta cu canistra in fabrica sa dilueze solutiile….singur….

 8. Domnule Tudor , daca masina lui Condrea nu apare pe camerele de supraveghere , martorii accidentului apar? E doar o intrebare.

Leave a Reply