Cristian Băcanu, secretar de stat în Ministerul Justiției, a vorbit despre varianta introducerii unei declarații de avere pe care toți românii să o depună.

Cristian Băcanu, secretar de stat în Ministerul Justiției, a discutat, recent, la o dezbatere, despre „o declarație de avere pe care fiecare cetățean să o înregistreze, pentru că până la urmă trebuie să avem o evidență, ca să putem controla veniturile”.

Surse DCNews de la vârful PNL au dat asigurări că este o inițiativă personală a lui Băcanu.

Dacă fiecare român ar fi nevoit să depună o declarație de avere, ar însemna un proces greoi, laborios, ce nu ar fi avut nicio aplicabilitate. Românii ar fi puși inutil pe drumuri. Propunerea nu face decât să agite populația împotriva Guvernului.

4 COMMENTS

 1. aha… initiativa personala…. si, a fost cumva demis? nu!

  atunci, rezulta ca asta e doar pregatirea psihologica de dinainte… intii zice unul pe urma o reia altul, omcom ate altul… de unde rezulta ca eceva dezbatut, ceva care intra in sfera posibilitatilor.

  fiti sigur ca ideea asta va urma, si asta si cite altele, dar numai dupa anul viitor, ca trebuie pacalit intii votantul. Ecuatia e simpla: un stat socialist subdezvoltat din care fura la greu si indigenii si colonistii are mare nevoie de multi bani.
  Dragnea a vrut sa ia banii de la corporatiile straine si l-au executat. Orban, pus de aia care nu vor sa dea banii, ii ia de la prostii care merg la vot, ca doar “votul tau conteaza” 🙂

 2. Domnule Tudor nu o mai invitati pe dna aia senator care habar n are de legile de organizare ale Parlamentului d ‘apai…de legile noastre…
  Sustine ca au iesit in strada 100.000 de.oameni.
  Pai noi suntem vreo 18 mil.Dicteaza minoritatea ?
  La PNL castiga minoritatea in democratie ?

 3. Guvernul a inceput sa se plictiseasca este in pana de idei sau vrea sa arate ca si pnl are idiotii lui. Ce nu stie bacanu este ca usor te poti face de bacanie. Toti romanii depun declaratii de avere. Pe baza acestor declaratii romanii platesc taxe si impozite din care face avere si bacanu. Mai mult si cand cumpara valuta sau tranzactioneaza ceva la notar depune declaratie de provenienta banilor. Tot fiscul lucreaza pe baza de declaratii anaf fizice si juridice Functionarii publici depun si ei declaratii. Aaaa nu depun declaratii bisnitarii.interlopii.hotii si saracii care nu au avere. Seria de repetenti psd inlocuita de repetentii pnl.Sica baga boii in grajd ca au inceput sa vorbeasca aiureli si va schimba neamtul! App pnl are purtator de cuvant sau fiecare vorbeste cum se trezeste?

Leave a Reply