Marius Pieleanu a prezentat, miercuri, la Antena 3, datele unui sondaj de ultimă oră.

Potrivit sociologului, confruntarea din turul al doilea dintre PSD și PNL a potențat cele două partide.

“Partidul Național Liberal are 38%, astăzi.Și chiar știm exact, pentru că e cu marjă de sub 0,66%. Și PSD e în 30%. Vă dau o veste bună din perspectiva asta. PSD-ul a crescu vreo 7%”, a spus Marius Pieleanu.

https://www.antena3.ro/politica/sondaj-de-ultima-ora-cifrele-care-le-dau-fiori-celor-din-pnl-ce-se-intampla-cu-psd-548040.html

 

8 COMMENTS

 1. Cat primeste Pieleanu pentru prostiile astea?

  PSDul e la cat a luat in primul tur, 23%! Si acum ca au pierdut e imposibil sa fie creditati cu 30% pentru ca toata lumea stie ca se fuge de pierzator dupa alegeri.

 2. iar pieleanu? cu sondajele lui de maro?
  iar face sondaje in care totalul depaseste 100%?
  dle Tudor, va rog eu, cand mai vine pieleanu, dati-l afara…

 3. O veste buna pentru cine? doamne fereste , aia din psd se mananca ca hienele in vazul lumii si pieleanu moare de dorul lor. Horror oameni

 4. Ar fi o premiera mondiala ca imediat dupa o infrangere catastrofala (in urma careia si-a decapitat ”capatul”), un partid sa creasca! Dar in universul dlui Pieleanu e posibil orice. L-as sfatui sa mai stea macar 2-3 saptamani si abia apoi sa anunte niste sondaje cu rezultate miraculoase .. pentru prietenii sai.

 5. Eu cred ca PSD -ul are peste 99.9% cu circul Viorica-i inteleg PS(D)imism-ul domnului Pieleanu! Sociologia a “salvat” PSD-ul ,totusi realitatea bate visul !

 6. Daca PNL isi indeplineste visul, acela de a vinde bucata cu bucata tot ce mai e vandabil in Romania…inclusiv, terenuri -domeniu public ! si care se numeste pompos “privatizare”…o sa ramana PNL cu 5 % !

 7. O, ce veste minunata! Cu toate ca,sincer, mi se pare modesta cresterea (ce Dumnezeu, a trecut aproape o saptamana!). Fiind insa vorba de domnul Pieleanu, nu am motive sa ma indoiesc ca asa stau lucrurile.

Leave a Reply