Sorin Grindeanu da azi o lovitura majora in razboiul cu Liviu Dragnea !

La intalnirea cu organizatia PSD Timis, care-l sustine total, Sorin Grindeanu va face gestul reinscrierii in PSD dupa ce a fost exclus prin decizia Comitetului Executiv National.

Grindeanu vrea sa dea un semnal clar ca ramane in PSD, ca are in spate o importanta organizatie si ca se va lupta cu Liviu Dragnea si apropriatii sai.

 

19 COMMENTS

 1. O mizerie ce face Grindeanu. Sa bati palma cu Johannis, sa vrei sa faci guvern cu pnl si usr si sa mai zici ca este pesedist ESTE DE NOAPTEA MINTII
  Ne-am saturat de fripturisti, securisti si tradatori.

  PS. Mimica lui Grindeanu : a cosumat alcool, a tras ceva pe nas sau este doar un golanas caruia nu prea i-a placut munca

 2. Hă, hă, susținătorii lui Sorinel de la Timişoara or fi “rezistenții” de astă-iarnă? Că n-am văzut în februarie susținători de-ai lui Sorinel pe Bega.

  • Bine ca ai fost singurul aplaudac la investirea lui Grindeanu! Cat l-ai mai laudat atunci chiar pana acum o saptamana cand au inceput muierile lu dracnea jihadul … 6 luni a fost perfect Grindeanu. De ce nu il mai suportati? Ca nu il scapa pe dracnea de puscarie?

   • Serios, cred că bietul Eugen Cristescu se răsuceşte în mormânt când vede cât de tembeli au ajuns urmaşii lui şi postacii lor. Deşi presupun că o chestie de calibrul tău nu era angajată nici măcar de Cristi Călugăru.

   • Dar ce a furat Dragnea,de te-a turbat asa tare? L-a suparat pe stapanul tau,INFRACTOR BASESCU,ASTA O STIE TOATA LUMEA. Nu ar fi de mirare ca sa fi pus si Grindeanu umarul,alaturi de stapanii lui ba-secu-iohanisti, CA SA IL BAGE NEVINOVAT pe Dragnea in puscarie.ORICUM,toata tzara stie ca Dragnea este un persecutat politic,cel mai sigur antibasist si antisecurist “cu acte in regula” pe care i le-a fabricat “cheile” lui Basescu,niste INFRACTOARE pasate si protejate ACUM de Tartorul ce nou si la fel de ticalos ca ala vechi..

 3. Asa. Anarhie!!:)))
  Ca pana nu ajungem vai de curu nostru nu luam la goana partidele astea de cacaçao de sunt toate pro-eurpene de ne ajung E-urile-n matzu gros!
  Hai cu grindeanu in razboi cu dragnea, cu dragnea la puscarie langa Nicusor Dan cu bugetul USR in contul personal, langa Taruceanu care stropea coada de la permiss auto ca era el in vacanta si se grabe sa prinda rasaritu la Loft, langa Basescu care ne-a lasat fara flora si cu kovesi pe cap, landa tot pnl-pdl-ulsi in general langa toti astia de o ard pana acu in politica asa, cu principii solide de nu-i mai incap cele 3-4 partide pe la care s-au tot perindat toate haimanalele astea!:)

  • (A nu se intelege ca nu-l vreau pe grindeanu jos. Sa dispara si mucul asta exact unde s-a prelins si ciolos)

   • Bine,acum spune-ne,ca sa nu mai pierdem timpul cu misterele tale,PE CINE(nume,prenume,etc),de fapt, vrei SUS.

 4. Intrebare:
  – Cumva partidul e buzunarul sau afacerea sefului de elimina pe cine vrea si cand vrea?!
  De fapt,dupa modelul plicusor dan,partidul e casa familiei sponsorizata de AEP! Vezi casa soacrei de la Vaslui sediul USR-ului in care se baga bani maziv! Scopul scuza mijloacele fie si cand e vorba de interese pcolind legea 🙂 🙂 🙂

Leave a Reply