Victor Ponta, proaspat Secretar general al Guvernului, si-a facut un cont de Instagram pe care a postat o imagine inedita din interiorul Palatului Victoria.

La masa sunt “3 premieri” :

premierul in functie Sorin Grindeanu, fostul premier Victor Ponta si vicepremierul propus Augustin Jianu.

Ponta scrie : hard work

15 COMMENTS

 1. Mda. Ineditul consta de fapt ca numărul de hoți ordinari și slugi penibile a scăzut la 2,5 (cele 0,5 procente îl reprezintă pe jianu deoarece despre el putem doar presupune ca este hot și sluga provenind din PSD).

 2. 3 kamikaze baricadati intr.o cladire! niste ostatici ceva? doamne fereste! niste penibili! Ponta, dupa ce nu a mai vrut sa fie seful PSD si nici premier vrea sa se reintoarca sa fie sef si sa.i ia locul lui Dragnea. Grindeanu, dupa ce a fost pus premier de Dragnea rade de el ca e repetent de la Palatul Victoria….asta doar in cateva cuvinte

 3. Acum: cat de super analist politic sa fii incat sa te uiti pe Instagram, sa vezi ca pe contul Vpolitic sunt poze care il iau la misto si pe Ponta (si nu la modul autoironie, ci cu referiri la cumetrii cu Oprea etc) si sa insisti ca e contul lui Ponta?
  Eu inteleg asta cu dezinformarea, dar asta cu prostia la rang de analiza nu prea.
  Dealtfel nici nu mai exista postarea aia pe cont (in cazul in care a existat). Dar macar avem o idee de cum se lucreaza acoperit in presa cand psd-ul e la ananghie: hard work:)
  Fake news made by RT
  Alta intrebare:)

Leave a Reply