stiripesurse.ro anunta o mare bomba politica :

Mihai Tudose ar putea ajunge, din nou, la Palatul Victoria! După ce Andrei Caramitru, fostul consilier al lui Dan Barna, a spus că USR ar susține un mandat al liderului Pro România în funcția de premier, Tudose, a precizat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache, ”România9”, că dacă președintele Klaus Iohannis îi va cere să își facă o echipă guvernamentală, o va face.

”Aș zice DA pentru țară. Da, dacă președintele mi-ar cere să fiu premier aș accepta. Cu siguranță, da.”, a spus Mihai Tudose.

”Suntem cel mai bine pregătiți pentru a guverna. Nu îi văd pe Ludovic Orban și Rareș Bogdan premieri, Dacian Cioloș a mai fost, cred că va merge la Bruxelles. Sorin Câmpeanu și Mihai Tudose au profil de premier.”, a punctat Victor Ponta.

Cei doi au recunoscut că vor merge, miercuri, la consultările de la Cotroceni, dar vor vorbi și despre sistemul de vot, nu doar despre tema propusă de președinte, cea referitoare la schimbarea legislației în urma trecerii referendumului pe justiție.

”Pro România merge la consultările de la Cotroceni. E un proiect de vot din 2013, cu votul, e trecut pe la CCR, pe la Comisia de la Veneția, trebuie doar schimbat un pic.”, a declarat Victor Ponta.

”E păcat de Dumnezeu, dacă tot mergem acolo, de ce să nu discutăm și altceva. Aș zice DA pentru țară. Da, dacă președintele mi-ar cere să fiu premier aș accepta. Cu siguranță, da.”, a adăugat Mihai Tudose.

3 COMMENTS

  1. Incepand de la anuntarea “sondajelor” inainte de alegeri de catre noua securitate, cu PNL pe primul loc ca sa multumesca UE, desi nici dracul nu i-a votat!, … si pana acum, — nimic nu ma mai mira in Romania trucata ca o holograma. Fum si oglinzi. Securistii au revenit in forta.

    Rugati-l totusi pe d-l Badea sa nu mai reproseze rezultatele acestea poporului roman: alegerile nu au iesti din urne, ci din software-ul securitatii, STS-ului etc.
    La fel, si pe Basescu, nu poporul votant l-a trecut pragul, ci prietenii lui.

Leave a Reply