„În acest moment candidatura la prezidenţiale nu intră în discuţie în ceea ce mă priveşte. Pentru mine nu este o opţiune pe care în momentul de faţă să o analizez”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

El a afirmat, în luna aprilie, este pregătit să îşi asume candidatura la Preşedinţie, dar că decizia urma să fie luată în cadrul coaliţiei de guvernare.

Fara Calin Popescu Tariceanu sau Liviu Dragnea in cursa prezidentala, singurul candidat oficial aflat in cursa, Klaus Iohannis, are deja in buzunar al doilea mandat de presedinte al Romaniei.

14 COMMENTS

 1. din partea ProRomânia cred că o să fie dl Sorin Câmpeanu candidat pentru funcția de Președinte. / dacă dl Sorin Câmpeanu o să fie candidat sunt convinsă că membrii/simpatizanții PSD o să voteze cu domnia sa. dl Câmpeanu are relații foarte bune cu ambasadorii și mediul academic din occident.
  este un intelectual – nu are vulnerabilitate și nu a fost niciodată membru PSD.
  chiar și votanții ALDE o să-l poată vota pe dl Sorin Câmpeanu.

  • Cine e S.Campeanu ?
   Teritoriul.nu l.cunoaste..
   Daca.ziceti Bogdan Rares, toata.lume il.stie de la…televizor.

 2. > Klaus Iohannis, are deja in buzunar al doilea mandat de presedinte al Romaniei

  De unde siguranta asta? Mai e si Ciolos si poate si altii.

  In tot cazul e frumos cand avem alegeri unde Iohannis e raul cel mare (in 2014 a fost votat ca raul cel mic).

  • Consider si propun ca in turul doi, daca nu se califica un candidat alPSD, toti sustinatorii PSD-ALDE sa voteze IMPOTRIVA LUI JOSHANNIS ! Oricine altul, numai DEZBINATORUL SI TRADATORUL NATIONAL …..NU ! NU Dupa modelul din anul 2000 : Ion Iliescu (PDSR) 6.696.623 (66,83%)…….Corneliu Vadim Tudor (PRM) 3.324.247 (33,17%)

 3. Serviciile ”românești” (doar cu numele), lucrează !Din cele relatate de vreo câțiva ani,se pare că Preșul,nu este ales de români,din păcate :Realitatea arată că toți cei care au afirmat/exprimat în favoarea României,AU FOST MĂTRĂȘIȚI de pe eșichierul politic !

 4. O decizie înțeleapta—după lipsa de susținere populară pentru partidul sau, arătată la alegerile europarlamentare din 26 mai, orice politician profesionist ar fi făcut gestul. De altfel, și la nivel european, ALDE si odata cu el, liberalismul, sunt pe cale de dispariție, dovada încercările dezlânate ale lui Guy Verhofstadt de a alinia formațiunea la tendințele Neo-marxiste; și dacă Europa intra in epoca Golului (ideologic) Asurzitor (Le vague tonitruant/Macron, Radu Portocala Op.cit) de ce ar merita România pro-europeană mai mult decât un “vid” mintal ca Johannis in chip de președinte? Un lucru e sigur: electoratul liberal va sta acasă in Noiembrie 2019 cu televizoarele date pe canalele culturale ca sa se apere de ragetele lui Number One sau/și de golăniile asurzitoare ale “intelligentsiei” adunata in jurul pazitorului de intersecții numit Cioloș.

 5. Tariceanu a iesit dar asta nu inseamna ca nu are candidat iohannis ci ca i se pregateste ALT candidat.
  Daca era si Tariceanu strica planurile di probabil cei care ar fi votat cu el in turul doi ar fi votat cu iohannis – atat de rau va fi viitorul contracanfidat. La pariu!

  • Consider si propun ca in turul doi, daca nu se califica un candidat alPSD, toti sustinatorii PSD-ALDE sa voteze IMPOTRIVA LUI JOSHANNIS ! Oricine altul, numai DEZBINATORUL SI TRADATORUL NATIONAL …..NU ! NU Dupa modelul din anul 2000 : Ion Iliescu (PDSR) 6.696.623 (66,83%)…….Corneliu Vadim Tudor (PRM) 3.324.247 (33,17%)

 6. Corect spus,ca aveam crestere economica,ca le-au bagat bani in buzunar,nici urma de recunostinta,s-au lasat manipulati,fake,isterii si obsesii!!Poate cand nu-i mai au se vor simiti “bine”!Lor le trebuie sa le fie rau ca sa simt,DAR N-AVEM TIMP DE EXPERIMENTE PE ROMANIA!Nici nu ma mai uit ce spune descreieratul ala incoerent,referendul trash!NU-MI SUBESTIMA INTELIGENTA!Se felicita de castig dar NU EXISTA!ASTA E ROMANIA,BASESCU DORMEA,ORBAN CU PARUL,BARNEA “iMPAUNATUL”!ROMANIA E SUB CODURI,CU DEDICATIE,PORTOCALII SI GALBENE,N-ARE MINTE SA ASOCIEZE, DE CE OARE?Poate schimbam anotimpurile ca sa inteleaga!SUNT VARZA!

 7. Dar DANA GARBOVAN ?? Consider ca ideea lui Adrian Nastase pentru o personalitate din societatea civila pt. PSD este f. buna, in conjuctura politica generata de votul din 26 mai. Eu cred ca acea personalitate din societatea civila ar putea fi europarlamentarul actual,…. actorul MIRCEA DIACONU !. Am mai vazut alte propuneri : MIHAI GADEA, sau academicianul IOAN-AUREL POP ! Acum, vad ca USR nu ascunde ca ar sustine-o pe Kovesi. In acest mod, de ce PSD-ALDE nu ar veni cu urmatoarea propunere: judecatoarea DANA GARBOVAN, presedinta Uniunii Nationale a Judecatorilor din ROMANIA……. (Numai sa accepte si ea!)

Leave a Reply