Incep marile controverse in legatura cu decesele anuntate de Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului Romaniei, controverse ce sunt lansate chiar de cei aflati la varful ministerelor. 

Doctorul Horaţiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, afirmă că foarte multe dintre decesele anunţate în rândul pacienţilor cu COVID-19 nu sunt cauzate de infecţia cu noul virus, ci de alte boli. Respectivele persoane ar fi murit oricum, iar virusul nu le-a grăbit cu nimic sfârşitul.

Sunt raportate multe decese la pacienți care mor din alte cauze. Urmărim zilnic raportările. 80% aveau comorbidități. Ar fi murit oricum. În apropierea morții, corupul cedează, imunitatea scade, apar tot felul de probleme. După părerea mea, fără să fim în posesia unor date statistice, sunt foarte mulți pacienți de care nu putem spune că au murit din cauza infecției cu COVID“, a declarat Moldovan, la Antena 3.

Potrivit datelor Institutului Naţional de Sănătătate Publică, 818 persoane infectate cu coronavirus au murit în România. Până astăzi, 4 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 13.512 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 5.269 au fost declarate vindecate și externate.

 

3 COMMENTS

  1. Nu pune la indoiala, doararata cum s-a facut si inca se face si se subintelege ca e gresit si panicard felul in care se numara …. Banuiesc ca s-a inflamat poporul de atata minciuna si dezinformare…

  2. Guvernul anunta pe cei care au murit avand si Covid 19 nu pe cei care au murit din cauza la Covid 19. De aici problema si nr. mare de morti de coronavirus. Ca sa merg la extrem, haideti sa declaram ca morti de herpes pe toti cei care au murit avand si herpes…. sa vedeti atunci frica de herpes.

  3. Sunteti paranoici. In loc sa giti feticiti ca s.su inchis granitele si in Romania nu su fost multe cazuri nu dtiti ce sa mai scorniti. Policienii isi fac treaba sa atate oe unii impotriva altora iar voi cadeti ca mustele.
    As vrea sa va gi vaxut cu 2-3 morti in familie : tata+ sot si/sau fiu ..atunci v.sti schimba mentalitatea.

Leave a Reply