Fostul deputat Cristian Boureanu a făcut scandal în trafic cu poliţiştii de la Rutieră. Boureanu i-a înjurat pe poliţişti, i-a ameninţat şi l-a lovit pe unul dintre ei. Boureanu s-a ales cu dosar penal pentru ultraj după ce a lovit un poliţist de la Brigada de Poliţie Rutieră, pe o stradă din zona Pieţei Charles de Gaulle.

Maşina în care se afla Boureanu, împreună cu iubita şi cu şoferul său, a fost oprită de poliţişti la un control de rutină. Fostul parlamentar a început să-i înjure pe poliţişti şi să-i ameninţe.

Totul a culminat cu o lovitură aplicată unui poliţist cu genunchiul în testicule. Boureanu si-a pus iubita sa filmeze cand loveste “pe prost”, adica politistul aflat in misiune.

Ca să-l potolească, agenţii i-au pus cătuşe lui Boureanu şi l-au dus la sediul Poliţiei Rutiere. Ulterior, Boureanu a ajuns la Spitalul Floreasca, după ce i s-ar fi făcut rău.

9 COMMENTS

 1. Interesant e ca inca il faci politician:))
  Mi se pare normal ce face Boureanu. Pe bune. E tara unde si Base a dat cu pumnu intr-un copil dupa care a scapat basma curata, a varsat o lacrama si a zis sa-i fie rusine lui Dinu Patriciu. Eh, si lu Boureanu “i s-a facut rau” si s-a dus la Floreasca. Probabil sa-i puna gheatza la genunchiul cu care a lovit:)
  Asta e de doua ori mai prost: isi ia si sofer si tot se cearta cu politia:))
  Pardon. De trei ori mai prost ca si-a pus si infantila sa-l filmeze (cu probe) cand il loveste “pe prost”…:))
  Doamna Caemen Dan: nu vreti sa va rugati si de Boureanu sa-si ceara scuze?! Sau macar politistul sa-si ceara, ca as-a asezat in dreptul genunchiului trogloditului. Pardon: “politicianului”…:))

 2. Primarul capitalei a declarat ca sunt politisti in stare dificila dupa confruntarile cu niste cetateni care doreau in mod legal sa participe la o sedinta. Imi spuneti cum poate un crestin declarat sa minta cu atata nerusinare ?

 3. Un “politician” cu grave probleme comportamentale. Doar daca il scot astia de la IML tampit, mai scapa asta de parnaie. Politistul poate sa-l dea in judecata pe persoana fizica pentru agresiune. Politistul ar trebui sa-si scoata certificat de la IML.

  • Sa-l scoată cu probleme psihice..ca daca-l scot (in acte zic) cu un nivel scazut de intelgenta..nu prea il ajuta…adică tot răspunde nu se poate prevala de un IQ mic sa scape trebuie mai mult decat asta..
   Oricum daca sa zicem l-ar scoate cu un lq sub nu stiu ce limita…gen 70 de puncte sau mai putin…nu răspunde pt ca ar fi incapabil/debil (asa se exprimă codul civil de exemplu cu debilitate )dar nu prea e cazul Boureanu nu e un geniu dar nici idiot nu e…si se vede clar ca nu ar ține motivarea cu iq-ul..
   In schimb da, ideea e buna sa-l scoată fara discernamabt in acte gen..datorită unei afecțiuni psihiatrice..

 4. Am vorbit cu o politista si mi-a spus ce nevoie urgenta de legi au…Ce sa zic,nu ai voie sa pui mana pe politai primu rand.Ne apara de betivani impostori si batausi de teapa numelui devenit renume( cum versifica un pasoptist)…si anume Bou reanu.In America era impuscat nu de unu de toti.Apoi de principiu zilele trecute un atcator a junghiat deci ranit grav un politist in Anglia ,la numai o zi alt atacator a spart cu ciocanul capul unui politist lavo biserica Franta.Nu ai voie se te apropii de ei fara acord.sau dai ortu popi.

Leave a Reply