Autorităţile belgiene au ridicat sâmbătă la maxim nivelul alertei teroriste în Regiunea Bruxelles, citând o “ameninţare serioasă şi iminentă care necesită adoptarea unor măsuri de securitate, precum şi recomandări specifice pentru populaţie”, relatează AFP în pagina online preluata de Mediafax.

“După o nouă evaluare”, Organizaţia de coordonare pentru analiza ameninţării (OCAM), aflată în subordinea Ministerului belgian de Interne, a declarat într-un comunicat că “nivelul alertei teroriste a trecut la nivelul 4, foarte grav, pentru Regiunea Bruxelles”. “Nivelul 3 rămâne valabil pentru restul ţării”, a adăugat OCAM.

OCAM descrie “o ameninţare serioasă şi iminentă care necesită adoptarea unor măsuri de securitate, precum şi recomandări specifice pentru populaţie”.

Centrul face apel la locuitorii capitalei belgiene să evite locurile aglomerate, precum “concertele, marile evenimente, gările şi aeroporturile, transporturile în comun” şi centrele comerciale foarte frecventate. OCAM cere de asemenea populaţiei din Bruxelles să faciliteze controalele de securitate.

———————-

Poliția turcă a reținut un bărbat belgian de origine marocană sub suspiciunea că a căutat locuri de luat ca țintă pentru gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) în atacurile de la 13 noiembrie de la Paris soldate cu 130 de morți, a relatat sâmbătă agenția turcă de presă Dogan, citată de Reuters.

Ahmet Dahmani, 26 de ani, a fost reținut într-un hotel de lux din orașul de coastă Antalya, din sudul Turciei, a precizat Dogan, fără a-și cita sursele. Oficialii turci nu au putut fi contactați încă pentru a comenta informația.

Dogan a mai relatat că alți doi bărbați, ambii cetățeni sirieni, au fost de asemenea reținuți pe o autostradă din apropiere sub suspiciunea că au fost trimiși de Statul Islamic pentru a se asigura că Dahmani va trece în siguranță frontiera în Siria și intenționau să se întâlnească cu el.

Poliția antitero l-a depistat pe Dahmani când acesta a ajuns în Antalya cu un avion și l-a urmărit la hotelul unde s-a cazat, în cartierul Manavgat din Antalya, a precizat Dogan.

Pe de altă parte, Turcia a expulzat un grup de marocani reținuți în această săptămână pe aeroportul din Istanbul sub suspiciunea de legături cu Statul Islamic.

 

11 COMMENTS

 1. Dar ce s-a întîmplat în Regiunea Bruxelles(în zona centrală aproape de parlamentul european) în 17-18 noiembrie de sînt prin spitale cîţiva nevinovaţi? Nimeni nu scoate o vorbă! No comment.

 2. In sfarsit “unchii secu” din tarile UE au inceput sa miste si sa conlucreze, imi permit sa spun, la nivel mondial. Normal peste tot unde exista “big bother”, in gari, aeroporturi, aglomerari urbane, acum ar trebui sa-si dovedeasca utilitatea.
  E intr-adevar o alerta terorista si o actiune fara precedent in intreaga Europa, chiar si mai departe.
  Lumea moderna dispune astazi de instrumente sa anihileze orice organizatie terorista, important este sa exista si vointa politica.

 3. Operatiunile “Steag Fals”: atentatele teroriste sunt orchestrate de catre Serviciile Secrete pentru a ne lua libertatile!

  In sfarsit, domnule jurnalist Radu Tudor de la Antena 3 ne spuneti indirect ca, “trebuie sa alegem intre libertatile noastre si siguranta in lupta impotriva terorismului”. Tocmai din acest motiv Serviciile Secrete au creat acest nou tip de dusman, “dusmanul invizibil”, pentru a putea lua libertatile civile si chiar ei o spun oamenilor: “renuntati la libertatile voastre civile pentru a fi in siguranta!”

  De asemenea, au inceput sa declanseze tot felul de alerte false cu privire la “iminente atentate teroriste”, fapt ce creaza o stare de nesiguranta in randul oamenilor, o adevarata teama (iar asta-i scopul), autoritatile putand sa comita abuzuri pe banda rulanta sub pretextul “luptei impotriva terorismului”.

  O scurta istorie cu privire la operatiunile “Steag Fals”:

  Operațiunile cu steaguri false sunt operațiuni sub acoperire, care sunt concepute pentru a induce în eroare publicul, în așa fel încât operațiunile par ca și cum acestea sunt efectuate de către alte entități. Numele este derivat din conceptul militar de zbor cu culori false, și anume, nava arborează pavilionul unei alte țări, altul decât propria țară.

  Operațiunile cu steag fals nu sunt limitate la operațiuni de război și contra-insurgență și au fost utilizate și pe timp de pace; de exemplu operațiunea Strategia tensiunii din Italia, care a avut loc în anii 1970-1980.

  Operațiunile cu steaguri false sunt operațiunile secrete conduse de guverne, corporații sau alte organizații, care sunt concepute pentru a apărea că sunt efectuate de către alte entități. Numeroase teorii conspirative s-au dezvoltat sugerând că operațiunile cu drapel fals au fost efectuate pe parcursul secolului al XX-lea, precum și secretul despre natura reală a evenimentelor a fost menținut cu succes de operațiuni de mușamalizare.

  false-flag-operations-610×400 operationnorthwoods false-flag-operations false-flag Acts-of-Terror-911

  Iată o listă de astfel de operațiuni:

  – Scufundarea vasului RMS Lusitania (1915) – se presupune că a fost torpilată în zona coastei Irlandei de un submarin german în timp ce se întorcea de la New York. Dar o altă ipoteză susține că a fost o înscenare.
  – Incendierea Reichstag-ului (1933) – comisă de naziști pentru a da vina pe comuniști. Incendierea Reichstag-ului a dus la proclamarea luptei Germaniei împotriva terorismului comunist prin proclamarea Verordnung des Reichspräsidenten zum Schutz von Volk und Staat, decret care a anulat unele drepturi civile cheie ale cetățenilor germani
  – Incidentul Gleiwitz (Operațiunea Tannenberg) (1939) – forțe naziste care s-au dat drept polonezi au atacat pe 31 august 1939 stația radio germană Sender Gleiwitz. În baza acestui pretext, după o lună Germania atacă Polonia
  – Operațiunea Ajax (1953) – prim-ministrul iranian Mohammad Mosaddegh este demis printr-o lovitură de stat sub steag fals organizată de Occident
  – Operațiunea Gladio din Italia, prin organizarea de forțe paramilitare. Dar NATO rămâne în spatele acestor organizații care nu au fost niciodată chemate să reziste unei invazii sovietice, dar structurile lor au continuat să existe după prăbușirea Uniunii Sovietice. Ele au fost cele care au contribuit la Strategia tensiunii din Italia.
  – Incidentul cu nava USS Liberty (1967)
  – Zborul 103 Pan Am (1988)
  – Atentatul asupra WTC pus la cale de FBI (1993)
  – Bombele din apartamentele rusești
  – Bombele din Oklahoma City (1995)
  – Masacrul din Port Arthur (Australia) (1996)
  – Zborul 800 TWA (1996)
  – Teoriile conspirației atentatelor din 11 septembrie 2001 (2001). Atentatele din 11 septembrie 2001 au dus la proclamarea luptei Statelor Unite împotriva terorismului (musulman) și anularea unor drepturi civile cheie ale cetățenilor (înregistrarea convorbirilor telefonice de exemplu)
  – Controverse asupra atentatului cu bombă de la Madrid (2004)
  – Controverse asupra atentatului cu bombă de la Londra (2005)
  – Controverse asupra atentatului de la Charlie Hebdo, Paris (2015)

  De fapt, acesta-i scopul pentru care globalistii Bilderberg au creat si finanteaza acest flagel numit Terorism – pentru a putea restrange pana in totalitate drepturile si libertatile individuale, fiecare om fiind considerat un posibil terorist.

  In SUA, imediat dupa Operatiunea „11 septembrie 2001”, in octombrie 2003, a intrat in vigoare celebra lege Patriot Act, in baza careia cetatenii americani erau tratati si sunt, si azi, drept teroristi.

  Asadar, in baza acestei legi politia si chiar armata puteau intra pe proprietatea unui cetatean fara mandat, puteau sa-l retina pe o perioada nelimitata, putea sa-l priveze de orice drept de a avea avocat si puteau chiar sa-l tortureze.

  In 2007, Curtea Constitutionala a SUA a declarat legea Patriot Act ca fiind neconstitutionala intrucat incalca in mod grav libertatile civile. In August 2014, Presedintele SUA, Barack Obama, a facut o declaratie socanta in opinia globalistilor, sustinand ca, „dupa 11 septembrie 2001, America a torturat oameni”.

  Putem merge chiar mai departare la inchisoarea Guantanamo – un veritabil loc de tortura, dar si inspre inchisorile CIA care au operat in Europa, inclusiv Romania, acestea fiind si in continuare, sa nu ne facem iluzii desarte.

  Fost ministru britanic de externe: “Al Qaeda nu e un grup terorist” !

  Cu puţin timp înainte de moartea sa (petrecută în 2005), fostul ministru britanic de externe Robin Cook (între 1997 şi 2oo1) spunea Parlamentului Marii Britanii că Al Qaeda nu reprezintă de fapt un grup terorist, ci o bază de date de mujaheddini şi luptători islamici, folosiţi de CIA şi de Arabia Saudită pentru a lupta împotriva sovieticilor din Afghanistan.

  “Adevărul este că nu există nici o armată islamică sau grup terorist numit Al-Qaeda. Şi orice ofiţer de informaţii în cunoştinţă de cauză ştie acest lucru. Dar, există o campanie de propagandă pentru a face publicul să creadă în prezenţa unei entităţi identificate ce reprezintă “diavolul”, doar cu scopul de a determina telespectatorii să accepte o conducere internaţională unică pentru un război împotriva terorismului.Ţara din spatele acestei propagande este SUA…”

  Fostul sef al FBI-ului, pe Departamentul din Los Angeles, Ted Gunderson, a spus ca, „atentatele teroriste sunt puse la cale de FBI si CIA pentru a ne lua libertatile civile”. De asemenea, Ted Gunderson a devenit un expert in Societati Secrete, Iluminati si satanism, iar pana la moartea sa „controversata”, el s-a ocupat de a tine conferinte celor interesati de Cunoastere si Adevar.

  In anii ’50, SUA au pus la cale Operatiunea Northwood’s, in baza careia trebuiau comise o serie de atentate teroriste impotriva propriilor cetateni, pentru a se da vina pe Fidel Castro, urmand ca apoi Cuba sa fie invadata. Documentele Operatiunii Northwood’s au fost declasificate, din greseala, in 1997, in timpul anchetei cu privire la scandalul Watergate.

  Spre sfarsitul anilor ’70, pe teritoriul Italiei, NATO a desfasurat Operatiunea clandestina Gladio, in baza careia s-au pus la cale o serie de atentate teroriste, care spre deosebire de cele din Operatiunea Northwood’s au fost duse la indeplinire, iar dupa acestea au fost invinovatiti socialistii italieni.

  Existența structurii Gladio a fost dezvăluită abia la începutul anilor 1990 de către fostul premier italian Giulio Andreotti care a confirmat că „armata italiană din spatele frontului numită Gladio” a existat începând cu 1958 cu aprobarea guvernului italian.

  In 1998, SUA au doborat in avion civil, iranian, omorand astfel 290 de civili, iar Presedintele SUA, George H.W. Bush a declarat la 2 august 1988 ca, nu-si va cere scuze niciodata pentru cele intamplate. Ei bine, iata cata ura din partea lor, a teroristilor „democrati”!

  La data de 22 septembrie 2005, doi soldati britanici din elita SAS au fost prinsi de politia irakinia in timp ce faceau ture cu masina impuscand civili, acestia fiind deghizati in vesminte specifice arabilor.

  In urma perchizitiei efectuate, autoritatile au gasit asupra lor o cantitate uriasa de explozibil utilizata la fabricarea celebrelor „masini-capcana”. Acestia au fost retinuti fiind arestati la o inchisoare din Basra.

  Imediat, autoritatile britanice stiind ca in urma unui astfel de „incident” se poate declansa un scandal international monstru, au solicitat eliberarea lor de urgenta, dar autoritatile irakiene au refuzat.

  Asadar, militarii britanici au intrat la propriu cu tancuri in inchisoare eliberandu-si teroristii. V-au spus cei din estabilishment-ul mass-media si cei din Think Tank-ul SUA-UE aceste intamplari ? Evident ca nu !

 4. Vest europenii au de adus mii de multumiri babutei de la bonn pentru binecuvantarea pe care a adus-o in europa.eu personal sper sa isi gaseasca obstescul sfarsit intr-un atentat jihadisc.in felul acesta s-ar face dreptate.

 5. Wow! Dl Juncker strange garda otomana in jurul sau ca sa-l apere de califat! (ISIS). E momentul, fara gluma (sau numai pe jumatate in…) ca Romania sa-si ofere expertiza de veacuri in materie de lupta cu infidelii, nu prin dnii Johannis& Ciolos (Ardealul, saracul, a fost totdeauna la remorca vesticilor lipsiti de aceasta expertiza) ci prin tehnocratii din Vechiul Regat daca exista prin guvernul “meu” specia respectiva. Cat despre Zgonea, abia acum se va vedea de ce e lasat sa zburde in voie prin Dieta de la Bucuresti, Mihai Viteazu are si Inaltimea-Sa ceva de spus, prin descendentul Sau, despre epopeea est-vest-(mai ales trista poveste a tradarii sale de catre generalul Basta ar fi de examinat-dar puschea pe limba! asta-i alta poveste, alt imperiu, alt general si nu cred ca s-a ajuns la acest moment al tragediei).

 6. Totuşi sînt oameni care încă mai gîndesc real! Circulă o petiţie în ţările civilizate şi cam bate împotriva analfabetismului, împotriva a tot ce se pregăteşte la nivel mondial pentru a anihila viaţa şi viitorul omenirii nu contează religia sau rasa! În curînd vor apărea mai multe detalii şi vă voi pune la curent cu ceea ce se poate întîmpla!
  http://aszbleibt.ch/
  Poate reuşiţi să descifraţi micul adevăr şi uluitoarea realitate care se construieşte pas cu pas la nivel mondial!

 7. Se pare ce ei cauta o bomba plimbata prin zona pana gasesc aia unde sa o detoneze. Daca vor sa rezolve urgent problema sa faca apel la romanasii de pe acolo mai ales la cei de origine roma ca sunt destui. In maxim 2 ore rezolva problema. Le fura si bomba si tot explozivul pe care il au pe ei.

Leave a Reply