“Ce face in momentul acesta presedinte Romaniei Klaus Iohannis este sa intre in campanie prezidentiala. Se contureaza ca un candidat pe partea dreapta si asta face, se duce, da mina cu oamenii. El joaca politic si a marcat pe partea lui, partea dreapta”, a spus Iosif Buble de la stiripesurse.ro la Antena 3.

11 COMMENTS

  • nu a existat niciodata o “dreapta” reala in ultimii 27 de ani. Au fost citeva formatiuni traditionale, reinviate idealist si nepractic in 1990 care au fost rapid si total infiltrate de Securitate care apoi, au si iesit din prim-plan. Apoi au fost grupuri de ex-comunisti si ex-securisti care au pus mina pe ce au putut din economie. Astia, dupa 2000, si-au si mimat partide de dreapta ca sa ocupe spatiul (PD, PDL).
   E si normal, nu poate exista o “dreapta” cita vreme nu exista clasa de mijloc, nu exista traditia si cultul proprietatii, al legii, al traditiilor si principiilor.

   La noi singurele griji ale ORICARUI guvern sunt:
   – pensii si salarii;
   – satisfacerea sultanilor din strainatate care i-au pus in functii – asta se rezolva prin bugete, privatizari, fiscalitate;
   – satsifacerea vasalilor din judete – asta se rezolva prin bugete.

   Trump vorbeste despre creare de locuri de munca, despre anularea pomenilor sociale, despre securitate nationala. La noi se corbeste despre pensii si salarii ale bugetarilor si despre buget. Vedeti diferenta? La aia exista “dreapta”, la noi doar “stinga”.
   Asta e… am avut ghinion la Cotul Donului, la Stalingrad, la Yalta….

 1. Serverul de transmisie live e varză! De cel puţin 2-3 zile se auzea prin sonor scârţâială de parcă nu a fost uns de ani de zile şi se auzea îngrozitor! Acum în seara asta de la ora 21 nu avem emisie live online! Mulţumim!
  Cannot load M3U8: File is empty
  Dacă dai refresh apare mereu câte ceva scris în engleză dar ecranul e tot negru! 🙂 🙂 aprindem o lumânare ca…mulţumire spre satisfacţia bineţilor?

  • Service Unavailable

   The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

 2. Cam devreme intrarea lui K.W.I. in lupta pentru prezidentiale. In stilul adoptat va pierde en fanfare.

 3. Iohannis a învățat ceva de la Băsescu! Pentru a contracara o eventuala suspendare a sa (ceea ce presupune un referendum) vine el cu o tema de referendum pe care cetățenii s-o voteze: Da! sau Nu!. Anume dacă sunt de acord cu legea amnistiei (sau a grațierii, încă nu știm cum va fi). Cum tara e săracă, la același referendum vor fi doua întrebări la care cetetenii vor trebui sa răspundă! Dacă majoritatea spun Nu! pentru amnistie sau gratiere, cel mai probabil ca vor vota Nu! și pentru demiterea sa. Sper ca PSD sa asigure o guvernare bună a țării ignorandu-l pe nemtalau. Sa ia însă în calcul ca orice lege ar propune spre promulgare va fi trimisa înapoi în Parlament și apoi amânată, șicane de-astea ieftine. Cumva tot la suspendare se va ajunge.

  • Ghinion! presedintele s-a rasucit, temele de referendum sunt altele. Praf in ochi pt. fraieri si paguba la buget pentru un referendum cu raspunsuri deja cunoscute. Nu am idee daca legislatia permite, dar ar trebui sa i se impute costurile acestui referendum fara noima ….

 4. Buble spune asta de vreo 6 luni….De fiecare data cu acelasi aer grav,monumental al celui care a descoperit o mare conspiratie exact acolo unde mintea unor analisti de prestigiu n-a reusit sa bata.

Leave a Reply