De ani de zile, poluarea grava din Bucuresti e depistata de ONG-uri, de institutii private, de mass media.

Niciodata, in toti acesti ani, numeroasele institutii de mediu ale statului roman nu au anuntat ele ca e un nivel grav de poluare.

Ministerul Mediului, Garda de Mediu, diversele autoritati din administratia centrala si locala – toate sunt complice prin indolenta criminala cu aceasta poluare continua, ce ameninta zilnic sanatatea bucurestenilor. Pute pamantul sub ei, cum zice un proverb romanesc. Si odata cu el, capitala intreaga.

1 COMMENT

  1. Poluare masivă în București, miercuri. Cel mai periculos indice a înregistrat depășiri de aproape 700% Allloooo politiile.112 pompierii! Ce faceti bre? Lasati babele fara masca si aplicati legea: ori ii arestati pe cei de la mediu pentru blat cu poluatorii ori pe cei care ard si tolereaza arderea materialelor poluante. Nu doar in Bucureti.in toate comunele de pe marginea drumuurilor nationale se ard cauciucuri.uleiuri….peturi de catre cei care se ocupa cu colectare iar primarii.mediu judetean politiile inghit fumul otravitor murind odata cu noi. Ne mai gandim la rusi si covid cand astia nu pot opri niste criminali lri intoxicare a aerului si a mediului? Dumnule Ciuca lasa imaginea de om bun si ia masuri domnule ca o sa anungem sa respiram din punga.

Leave a Reply