Capra a devenit de ieri corp delict al DNA. Pentru vanzarea careia ti se pun catuse si se cere arest.

 

11 COMMENTS

  • Foarte interesant ce zicea dnul Ciuvica la sz ieri cu Prietenii SRiului…se referea la invitatii din platou?

 1. Dacă l-ar fi chemat Toni Capră, și-ar fi luat în cârca niște greble, de scăpat tot n-ar fi scăpat fără o noapte la bulău.

 2. Este bine ca DNAul nu face deosebire intre caprele lui Grebla si un Maseratti al unui traficant de droguri…uitandu-ma si la alte televiziuni am aflat totusi ca mai erau si alte acuze grave in afara de caprele astea…important este sa te informezi de peste tot

  • Traducere: fiind băsistă care, ca toți băsiștii, bubui de inteligență te-ai “informat” de la televiziunile, ziarele și site-urile băsiste ȘI insolvente care, în plin regim Băsescu, primeau prin e-mail stenograme, rechizitorii, etc în varianta “curăţată” direct de la Kovesi.
   Ia de aici, sclavă băsistă și proastă (da, știu, e un oximoron, dar sună bine): 06 Apr 2011 – “Stenogramele convorbirilor lui Vîntu, trimise presei de procurorul general, Codruţa Kovesi
   “n mail publicat de jurnalistul Victor Ciutacu pe blogul personal, preluat de Antena 3, demonstrează calitatea actului de justiţie în România.

   Mailul cuprinde rechizitoriul în care apar şi stenogramele discuţiilor pe care omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu le-a avut cu jurnalişti ai postului Realitatea TV, şi este trimis de procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi către jurnalistul Mircea Marian, de la Evenimentul Zilei.

   Victor Ciutacu a adăugat că mailul intitulat “rechizitoriu Vântu curăţat ultima variantă” a fost trimis mai multor jurnalişti, nu doar lui Mircea Marian.

   Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie susţine, într-un comunicat de presă difuzat miercuri, că a transmis jurnaliştilor, pe 14 octombrie 2010, rechizitoriul în dosarul omului de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, numai de pe adresa oficială a biroului de presă şi după ce dosarul a fost remis instanţei de judecată, informează Agerpres.”

  • Fii atenta ca e simplu: caprele nu erau ale lui Grebla. Daca tu cauti comparator pentru apartamentul lui frate-tu, esti si tu penala conform definitiei DNA (iti exerciti influenta pentru a vinde un bun care nu-ti apartine prin intermediari).

  • e bine sa te uiti la tv dar mai important e sa citesti comunicatul dna ca ala arata acuzatiile la adresa lui grebla. asa ca inainte sa scrii prostii si sa crezi tot ce auzi mai bine citeste comunicatul dna si apoi comenteaza. da pe langa celebrele capre, care nu erau ale lui, grebla a mai primit de la fin si rochii ca sa participe cu nevasta la nunta acestuia! si da e grav lucrul asta!!!??? asa ca ai grija ce primesti de la fini ca te ia dna-ul!

Leave a Reply