Patroana sistemului basist de tip mafiot Elena Udrea, la umbra protectiei lui Traian Basescu, anunta cu cine se lupta ea si de ce. De acolo, din Arestul Politiei cu wc turcesc. Iata ultima ei postare pe facebook :

“Ieşirea de ieri a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Koveşi, prin care l-a exonerat şi mângâiat pe frunte pe Vasile Blaga devoalează, de fapt, protecţia de care se bucură liderii PNL şi apropiaţii noului Preşedinte în această perioadă. Practic, aceştia sunt imuni pentru că este nevoie de ei în vederea schimbării majorităţii parlamentare.

Am putea fi de acord cu declaraţia doamnei Koveşi că denunţurile nu erau suficiente dacă nu exista o fractură logică evidentă şi pentru un copil de clasa întâi: pe baza denunţurilor făcute în care se aminteşte de Vasile Blaga şi alţi lideri PNL, în cazurile lui Dorin Cocoş şi Gabriel Sandu s-a dispus arestul la domiciliu în dosarul Microsoft. Semn că procurorii au crezut în veridicitatea declaraţiilor şi au probe în acest sens. Mai ales că Dorin Cocoş a prezentat conturi şi facturi concrete în sprijinul spuselor sale.

Mai mult decât atât, în cazul Elenei Udrea, s-au luat decizii impuse de conducerea DNA chiar dacă existau doar denunţuri apărute din senin şi doar pe ultima sută de metri a anchetei. Deci, argumentul doamnei Koveşi nu stă în picioare.

Ca să fie foarte clar, Elena Udrea nu se bate şi nu atacă instituţiile statului: SRI, DNA sau Înalta Curte. Din contră, procurorii şi judecătorii sunt oameni în care fostul ministru are încredere că vor proceda şi acţiona corect. Singura observaţie este că poate ar fi nevoie de ceva mai mult curaj în aplicarea legii.

Lupta Elenei Udrea este cu şefii a două instituţii: Laura Codruţa Koveşi şi Florian Coldea, care exercită puterea în România de o manieră ocultă.

Elena Udrea nu este şi nu va fi vreodată o victimă. Cine încearcă să o prezinte ca pe un om înfrânt greşeşte amarnic. Ea este însă o ţintă evidentă şi evoluţiile din dosarele sale (inclusiv informaţiile apărute ieri în presă) dovedesc cu vârf şi îndesat acest lucru.”

25 COMMENTS

 1. Aici privind protejarea hoțiilor lui Blaga , Berceanu , Anastase … Udrea are dreptate !
  Ambasada SUA in colaborare cu circul DNA va prezintă : KOVESI MUPPETS SHOW – la teatrul fanariot – producător V. Nuland , regia F. Coldea , scenariul : Big Brother
  in rolul de victime : fricoșii parlamentari ai coloniei Romania , judecatori CCR anti BigBrother sau magistrați cinstiți care refuza șantajul DNA+SRI
  in rolul dresorilor : magistrați ofițeri acoperiți săritori la trambulina carierei in statul de drept numit si republica procurorilor

 2. Pe vremea lui Iohannis Udrea spune:
  “Ieşirea de ieri a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Koveşi, prin care l-a exonerat şi mângâiat pe frunte pe Vasile Blaga devoalează, de fapt, protecţia de care se bucură liderii PNL şi apropiaţii noului Preşedinte în această perioadă. Practic, aceştia sunt imuni pentru că este nevoie de ei în vederea schimbării majorităţii parlamentare.

  Pe vremea lui Basescu Udrea cum ar spune?
  “Ieşirea de ieri a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Koveşi, prin care l-a exonerat şi mângâiat pe frunte pe Vasile Blaga (Anastase, Udrea, Videanu, Boc, etc) devoalează, de fapt, protecţia de care se bucură liderii “PNL” (a se citi: PDL) şi apropiaţii “noului Preşedinte” (a se citi: presedintelui Traian Basescu) în această perioadă. Practic, aceştia sunt imuni pentru că este nevoie de ei în vederea schimbării majorităţii parlamentare.

 3. Lenuta nu are in sprijinul sau decat un mare …tupeu(se vede totusi ca probele o incrimineaza) si probabil conteaza pe frica unora “din anturajul ei”…. indivizi care pot fi santajati (cu dezvaluiri) de dna Udrea.

 4. niciodata nu am socotit-o victima pe madame Udrea ,cred ca-i este greu in razboiul pe care-l duce dupa parerea mea cu morile de vant si nu cred in veci ca o sa treaca de Kovesi sau de Coldrea si de pozitiile lor puternic consolidate.Nu stiu ce spera ea din acest razboi si nici ce spera ei sa mai afle dar vad ca lui Basescu ii bataie izmenele pe el si ii este frica sa nu se ajunga si la el .Se vede dupa usurinta cu care-i arunca in arena la lei pe cei care i-aiu tinut hangul 10 ani (el nu stie nimic ,Blaga stie cum au fost facute campaniile lui electorale)eu cred ca justitia functioneaza tot politic ,nu are libertatea bine meritata de ea si de noi ,eu unanu mai sper ca vom sti vreodata tot adevarul in legatura cu acesti 10 ani ,se tergiverseaza se tin lucrurile pe loc ca probabil sa nu se ajunga mai departe sa mai vedem si alte surprize.Cred ca ajungandu-se la Basescu s-ar putea descoperi si alte persoane care i-au acoperit porcariile facute .Imi place ca au inceput sa apara la A3 persoane care erau in compania lui Basescu si care nu mai frecventau emisiunile dv,care urmare a interzicerii din partea sefului si ma intreb ca vor ei sa intelegem cumva ca nu l-au sustinut?ma refer la d-na Barbu si chiar si la d- Tinel .

 5. Domnu’ Ponta, Nu Act Guvernamental Pentru Locuinta Lu’ Basescu, Celula, Bre, Domnu’!

  Sunt intr-o confuzie totala! Din momentul in care alde deneistii lu’ basescu vrand , nevrand si scapati de lesa cu care basescu ii strunea, potopiti fiind de presiunile venite de la Uncle Sam (vezi:Microsoft!), i-au bagat putin la beci pe soldatii si locotenentii aceluiasi basescu, in frunte cu amanta de jalnica actualitate, media si asa-zisii oameni politici invitati ai acesteia au dat in balbaiala pe sticla atat de catastrofic incat denuntul juridic a ajuns sa fie confundat cu turnatoriile pe care (cu riscul de a ma repeta) acelasi basescu le facea la Securitate din pozitia de colaborator dovedit cu acte, referitoare la colegii de studentie si nu numai.
  Nu sunt specialist si cu atat mai rau ma deranjeaza faptul cand aud cand profesionisti in ale justitiei, in fata schimonoselilor de aparare invocate de udrea si amant, se lasa antrenati in aceasta noua campanie de aburire a prostilor cu drept de vot din Romania, ridicand semne de intrebare asupra legalitatii acestei forme de investigatie judiciara: denuntul (cf.DEX=DENÚNȚ, denunțuri, s. n. Informare adresată unui organ de jurisdicție sau de urmărire penală cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de către o persoană; denunțare).
  Circul acesta in forma continuata practicat de cuplul “chiombu’ si parasuta lui”, sustinut anapoda de o media in cautare de audienta, nu face nimic altceva decat sa destabilizeze si mai mult ideea de justitie in Romania post-basescu. Sunt convins ca atunci cand (oricat de mult nu-i am eu la lingurica, din motive bine intemeiate, pe procurorii cu care basescu si-a sters anumite zone anatomice dupa ce s-a “scapat” pe noi -vezi Flota= mucles!, Mihaileanu= mucles!, Spalare bani Casunenu=mucles! etc=mucles!-), acestia au fost nevoiti si repet nevoiti de evidenta prezentata de organele de cercetare ale “licuriciului” sa purceada la arestari provenite din sleahta lu’ Uciga-l Toaca!, ei au avut si au la dispozitie si alte probe care sa sustina denunturile respective. Faptul ca acestea, pe modelul stenogramelor si “pe surse” cum fusese obisnuita media in “epoca de trista amintire-sezonu’ basescu&cie”, nu au ajuns inca la cunostinta spre difuzare, asta nu inseamna ca ele nu exista. Pe de alta parte, lasand la o parte modul jalnic, de factura gainareasca de-a dreptul in care protagonistii acestui spectacol grotesc se dau in primire care mai de care, in speranta ca vor scapa cu o sentinta mai usoara dupa executarea careia sa se poata bucura in liniste ei si tot vlastaru’ lor de neamuri proste de o viata indestulata ca urmare a faptului ca nexam confiscare de furaciuni in valoare de zeci de milioane de euroi, practica aceasta juridica nu a iventat-o deneaul si nici Codruta, ci ‘mneai exista de cand Dumnezeu, tragandu-l de coada pe infamul sarpe, a aflat cum s-au desfatat alde Adam si Coasta Sa din marul cel erotic, motiv de arest la domiciliu pamatesc cu weceu turcesc si lipsa de feon si caviar la mic dejun.
  S-apai, daca tot cazuram, pe buna dreptate la pace, in sensul ca timp de zece ani am asistat neputinciosi la instalarea unui regim politic de cea mai crunta natura mafiota in Romania, de ce Dumnezeu sa nu intelegem ca denuntul juridic, coroborat cu alte probe, poate constitui baza unor procese care sa ne scape de aceasta ciuma a crimei organizate la cel mai inalt nivel?
  Sa nu uitam ca un AL Capone, bazat pe Omerta, a fost totusi infundat de denuntul contabil facut de “amploiatul” sau, iar un alt nas mafiot american celebru, a murit in puscarie in urma denuntului facut de un locotenent al sau care, culmea!, la ordinele sale comisese opstrezece asasinate, insa datorita marturiei sale sub juramant, a intrat in programul de protectie al martorilor si “a disparut” in peisaj pana la adanci batraneti.
  Nu stiu de ce, raman totusi optimist si sper ca acest derbedeu nenorocit de basescu va fi chemat intr-un final sa raspunda pentru toate faradelegile comise intr-un dispret total fata de romani, atata amar de ani.

 6. De ce Udrea se refera tot timpul la sine la persoana a III-a? Mai stiu pe unul care se auto-apela pe sine “vorbeste presedintele”. Poate ii anunta cineva ca sunt oarecum muritori si ei, la dra*u.

  • Pai pentru ca mesajele le posteaza “echipa de comunicare”. Oricum, pe la Buzau de-acolo de unde provine ea, oamenii povestesc f mult despre ei insisi si se baga foarte mult singuri in seama, deci e normal sa creada ca sunt din alt film si ca ei si-au luat bilete si cu floricele.

   P.S.: Ala de zici tu cu “vorbeste presedintele”, ai omis ceva mult mai important care era demn de toata remarca si anume faptul ca el se autointitula “Sefu’ Statului”. Prostie pe paine adica.

   • Aici e mai simplu. Imaginea fiind dublată, nu știa dacă vorbește dumnealui sau celalalt. Mai bine să zică lumea că e fudul, decât că nu vede bine. 😀

 7. Hello!Cîtă publicitate îi faceţi acestui individ care*a turnat* un om poate, nevinovat!Vreţi să-l trimiteţi direct în funcţie pe scaun mare? Nu vă gîndiţi că mai tîrziu, peste ceva timp, vă va scuipa fără nicio problemă? De aceşti indivizi au nevoie instituţiile statului, pentru a prosti poporul, pentru a băga frica-n popor! Uitaţi-vă la el, analizaţi-l şi veţi simţi ceea ce simt şi ce văd eu acum!
  De fapt, mai sunt şi alţii la rînd care vor funcţii, dacă îmi amintesc bine, este o scrisoare deschisă trimisă pe net, vrea apărare, vrea deschiderea minţilor încuiate(un fost procuror, pe Luju.ro). celor care văd numai negru în faţa ochilor, nu văd decît ceea ce li se spune să facă, sau, ceea ce li se impune, consecinţele le va îndura acest popor terorizat de nemernicii plasaţi în funcţii, politic sau nu! Doar aşa poate fi intoxicat cu minciuni poporul!

 8. Am o rugaminte, am inteles ca cineva a incercat sa-i mulga caprele lui dl. Grebla, ceea ce mi se pare ca este profund ilegal! Este precizat si in Constitutie, ca acest fapt este interzis! Capra neagra este declarata monument al naturii in tara noastra si ea este ocrotita de lege!

 9. D-ul Tudor cred ca a venit momentul ca sa transmiteti oamenilor mesajul real. Ce s-a intamplat cu elegerile de anul trecut e o mare teapa.
  Nu oamenii lui Iohanis ci Iohanis e omul ,,oamenilor”. Cat o sa mai treaca ca sa se auda clar mesajul asta real? Sau e iarasi o pacaleala de genul celei din 2009?
  Cine nu recunoaste lucrurile astea poate are vre-un interes, cine stie? legat de noile configurari care vor aparea la toate nivelurile

 10. Ea și Ceaușescu… Luptă în ilegalitate deși au fost săltați pentru furt.
  .
  Mă întreb dacă marmota s-a oprit din învelit ciocolata când a auzit de ”oamenii lui Iohannis”.
  Sigur, sigur a zis de ”oamenii lui Iohannis” și nu de ”oamenii de la Minolta”?

 11. Urmaresc emisiunea Danei Grecu. Daca Grebla a fost retinut pentru asemenea gogomanii, atunci la DNA se intampla ceva. Se intampla ca ne-am intors in evul mediu, ne-am intors la inchizitie. Se intampla ca chiar si Udrea sa aiba dreptate, cum ca este vanata. Daca se dovedeste ca DNA-ul lucreaza de pe linii de forta, trebuie intervenit. Ce pateste dobitocul de procuror ?

 12. TE CRED, FUFO, CIND DONEZI VOLUNTAR TOATA AVEREA ADUNATA DIN FURAT SI EXCROCAT! NU REFLECTA MUNCA TA! Lasa si scalpul !

 13. Si rand pe rand se scoate cate o capra ,cate un almanah, ceva de la ANi, alt furt sau mita ,,,,,,poate , poate vom mai uita ca din 2009 pana in 2015 , marele DNA si CSM au ascubs toate dosarele de coruptie si l-au protejat si-l protejeaza si acum pe BASESCU. ?????????? .

Leave a Reply