In urma scandalului public generat de asasinatele din Caracal, directorul STS, generalul Ionel-Sorinel Vasilca, a demisionat !

„Doresc să vă informez că, începând cu data de 29 iulie 2019, am înaintat Președintelui României demisia mea din funcția de director al Serviciului de Telecomunicații Speciale.
Fac precizarea că demisia nu a fost depusă ca urmare a existenței unei sincope, inadvertențe sau ca umare a celei mai mici umbre de vinovăție în exercitarea funcției de preluare și localizare a apelurilor de urgență 112 de către STS, a neglijenței mele în serviciu, a tratării superficiale sau a neasumării responsabilităților care privesc datoria mea și a tuturor angajaților de a garanta funcționarea continuă a serviciilor speciale, de cooperare și a celor pe linia 112.Demisia a fost înaintată pentru a nu afecta prestigiul instituției”, a precizat General-locotenent ing. Ionel-Sorinel Vasilca.

7 COMMENTS

 1. dupa marea gazare din 1o august nimeni nu a demisionat, acum dancila trebuia sa demisioneze…coruptia ucide din nou

  • Marea gazare??? Smulgeți borduri,dați foc aruncați cu pietre în jandarmi și vreți ca ei să vă pupe sau să se așeze în genunchi în fața voastră?

   • Ti-au spus aia care au smuls borduri de dapt la ordinul lui dragnea au facut-o? Totul a fost pus la cale in biroul lui dragnea impreuna cu carmen gaz, de aceea nu vor sa desecretizeze nimic din ce le-a cerut procuratura militara

  • In acel caz politia si jandarmeria au fost prea blande ! Cand faci o manifestatie neautorizata si bglochezi traficul auto ! Cand fortezi intrarea in Guvern meriti gloante pe bune! Cand in casa lui Iovan a patruns un ins acesta a fost ucis ! Asa-i ? Cand cineva intrai n casa smechere il ucizi daca ai arma la tine ! Dar e greu cu imbecili ! Ce sa le explici !

 2. Și cu asta ce s-a rezolvat? Idiotul de la STS care a făcut caroiajul e tot acolo. Un nou apel ajuns la urechile lui va avea aceeași soartă,un alt om va muri pt că el va trimite poliția la dracu în praznic. Polițiștii vor sta la o altă poartă așteptând ora 6 să deranjeze infractorii, procurorul va spune că legea îi pune piedici, politicienii vor continua să reducă pedepsele…Ce noroc că avem protocoale, să avem cu ce îngropa morții și la propriu și la figurat

 3. Cum a ucis-o Romania pe Alexandra:
  1. Romania a ucis-o pe Alexandra pt ca ea, avand incredere in statul roman a riscat propria viata sunand la 112. Daca nu suna, criminalul nu o prindea la telefon si poate nu o omora pe loc, ar fi putut dura mai mult si ar fi putut fi salvata.
  2. Romania a ucis-o pe Alexandra pt ca dupa ce a strigat ingrozita “Vine! Vine!” si a inchis, statul roman, prin mana unui agent needucat si criminal a sunat-o inapoi dand-o de gol si grabindu-i sfarsitul.
  3. Romania a ucis-o pe Alexandra pentru ca a pompat bani in STS, exista o directiva europeana care spune ca tarile membre sunt OBLIGATE sa traseze “the location of the person calling emergency service” iar STS a facut altceva cu acei bani.
  4. Romania a ucis-o pe Alexandra pentru ca la politie exista numai burtosi care flegmeaza pe scari si mananca atunci cand te duci sa sesizezi ceva si dun ceafa lor groasa nu exista decat prezumtia de vinovatie a celui care sesizeaza si mistocareala adresata muritorului de rand, desi el pute a branza mai rau ca tot arestul politiei.
  5. Romania a ucis-o pe Alexandra pt ca nu mai este cultura si pe nimeni nu mai doare cu adevarat starea in care a ajuns aceasta tara

Leave a Reply