Pe 11 decembrie votam.

Mai sunt 45 de zile pina la alegerile parlamentare.

Sondajele de opinie arata o diferenta importante intre partide.

Cine va face majoritatea in Parlament?

Cine va forma Guvernul?

Ce prim ministru vom avea?

Totul are legatura cu socrul partidelor.

Iata rezultatele ultimului sondaj Avangarde.


PSD – 38%
PNL – 28%
USR – 12%
ALDE – 6%
PMP – 5%
UDMR – 4%
Alianța Noastră – 3%

Barometrul de opinie realizat de Avangarde a fost realizat în perioada 5.10 – 12.10.2016, pe un eșantion de 900 de persoane cu vârste peste 18 ani, iar metoda de culegere a datelor a fost CATI (interviuri telefonice asistate de calculator).

Alianta PSD-ALDE are prima sansa de a forma guvernul. Cele doua partide au impreuna 44%. Cu redistribuire ar putea ajunge la 51% pentru a forma guvernul. Asa arata acum situatia, dar mai sunt 45 de zile.

Alianta PNL-USR-UDMR are 42%. Daca va destabiliza alianta PSD-ALDE, are sansa a doua de formare a majoritatii si guvernului.

Sambata, PNL organizeaza un mare miting pentru sustinerea guvernului condus de Dacian Ciolos.

 

 

10 COMMENTS

 1. Faptul ca ALDE are doar 6%, arata imaturitatea politica, chiar mai mult, a romanilor. Sa-i urmareasca cu atentie pe toti liderii si apoi sa se pronunte. Retelele de socializare sunt nocive, surse veritabile de intoxicare si manipulare in asemenea spete. Este alegerea fiecaruia, dar bine este sa o faca trecand totul prin filtrul propriei minti.

 2. Nu are nicio legătură sondajele cu ceea ce văd şi analizează alegătorii!
  Sfat: Uitaţi-vă la moaca lor, analizaţi-o psihologic şi real, şi după, hotărâţi-vă pe cine puneţi ştampila!
  Condiţia: Nu analizaţi cu inima, cu sufletul !
  Analizaţi rece şi obiectiv !
  Ei au fost şi sunt reci cu poporul, acelaşi tratament trebuie oferit !
  Nu alegem partidul ci persoanele cu bune şi rele din sigla partidelor !
  Partidul e o siglă plasată pe o clădire, în acte şi pe gurile grupurilor de indivizi adunaţi în gruparea respectivă cu interese sau nu, şi nu omul în sine!
  🙂 🙂 udrea(nu i se poate pune căluş sau bloca ascensiunea, are experienţă de profesionist în creştere bruscă în linia codului secret al vieţii)e pe urmele 🙂 🙂 monicăi macavei, doar că manica se mai afundă şi limitează la ce are sau ce este, doar că din când în când, revine în forţă toxic şi distrugător .
  🙂 🙂 femeile astea…născute să calce pe cadavre precum popii !

 3. Diferenta o vor face ca intotdeauna oamenii, reprezentantii acestor partide, care vor accede in functiile executive. Mai e putin pana la Marele Nimic, sper ca actiunile ulterioare ale politicienilor sa ma contrazica.
  Cei care vor veni va trebui sa-si asume o activitate la lumina reflectoarelor. Cunoscatorii intuiesc la ce ma refer.

 4. Eu nu cred in niciun sondaj.
  Cel mai bun sondaj sunt alegerile locale (votul pentru consiliul judetean).
  Luati datele de la BEC. E simplu, sunt pe site.

  Sondajele aparute acum nu sunt de incredere pentru mine.

  • Totusi, mi-as dori ca acest sondaj sa fie real. UDMR n-ar intra in parlament !
   Deci, PNL-USR-UDMR n-ar putea exista… Ati numarat gresit.

   Sunt de acord ca lupta este PSD-ALDE vs PNL-USR.

 5. Ce ne facem cu Ponta,pana la urma il va trada si pe Dragnea dupa ce a facut-o cu Geoana in 2009 si Antonescu in 2013 ? Va pleca la PRU in ultimul moment ca sa fie impactul cat mai mare ? Sa faca impreuna cu maestrul sau din umbra coabitac de nadejde o alianta post electorala PRU-PMP cu care sa intre puternic in nmegocieri pentru o majoritate ? Una anti DNA acesta fiind liantul care-i va uni.Cu Dragnea se plafoneaza in PSD va juca in continuare rolul de mascota de lux asa ca nu vad sa-l tenteze.

 6. repet intrebarea pusa deja la prezentarea masluirii fauta de pieleanu pentru politicieni: cat l-au plati sefii sa faca mizeria asta? devine evident faptul ca acest pielkeanu e doar un instrument de propaganda pentru sistem facand tot posibilul sa ne minta chiar si atunci cand evidenta e prea clara! cum poate aparea sondajul in care dna-ul e pe primul loc( chiar daca il justufica prin faptul ca nu a mai cercetat armata si pompierii ca oricum acestea erau pe primele locuri) cand un sondaj eirostat arata clar caderea incredibila cu peste 35 % a justitiei in ultimul timp? cum poate aparea pe primul loc dna-ul atunci cand adevarata justitie, judecatorii, le retrimit pe banda pentru refacere dosarele? cum poate fi pe primul loc dna-ul cand justitia, adica judecatorii, arata clar cum sunt masluite dovezile din dosare? pielene esti chiar tampit sau ne iei de prosti? refuz sa cred ca romanii sunt atat de tampiti incat mai au incredere indna, daca au avut vreodata incredere in institutia care de atatia ani arata clar ca fiind noua politie politica. iar despre urcarea fortaqta a noului partid al sistemului, usr pe locul 3 cu un procentaj de 12% asta arata chiar modul jalnic in care acest pieleanu raspunde comenzilor primite. cine a avut posibilitatea sa-i asculte in direct pe acest pieleanu si pe bogdan chireac ar fi putut constata usor neputinta lui pieleanu in a explica cat de cat concludent faptul ca aceasta caricatura numita usr are atatea procente in ultimele sondaje. bataia de joc si manipularea marca consacrata pieleanu continua pentru prosti.

Leave a Reply