3 COMMENTS

 1. Sa isi caute alt loc de huzureala,nu mai prinde cotroceniul in 2019. Nervos se va echilibra greu in urma pierderii alegerilor sau,plata grasa pentru surplus favorabil,mici sperante.

  • Candidatii la presedentia Romaniei trebuie sa convinga ca servesc interesele cetatenilor romani si nu strainii. Apoi acesti candidati trebuie sa respecte niste reguli clare ale democratiei: parlamentul este expresia democratiei si nu institutiile de forta.
   Am auzit azi la tv pe Iohanis criticand PSDul ca vrea sa treaca SRI sub control politic. PAI CINE SA CONTROLEZE SRIUL DECAT POLITICUL ALES DE CETATENI? Nu asa este in toate democratiile vestice??? Ce SRIul este de capul lui intr-o tara??? Asta intelege Iohanis din democratie? Poate el sustine SRIul ca l-o fi ajutat sa vina la putere, nu stiu, zic dar intr-o democratie nu poti sa spui asa ceva. In plus trebuie respectate legile tarii de ex daca Constitutia tarii spune ca Ministrul Justitiei are sub autoritatea sa procurorii din Ministerul Public si Curtea Constitutionala intareste acest rol nu poti tu ca presedinte sa nu semnezi un act prin care Ministrul Justitiei revoca un procuror din subordine, subminandu-i autoritatea. Astea sunt lucruri de neacceptat intr-o democratie.
   De-aia zic presedintele trebuie sa respecte cetatenii romani, Constitutia si regulile democratice chiar daca acestea nu-i convin sau nu-i servesc interesele lui de moment. Respectul legii si democratiei servesc interesului Romaniei pe termen lung si scurt. De-aia democratiile anglo-saxone supravietuiesc pt ca au totii adversarii politici o disciplina si un respect pentru niste principii democratice.

 2. Da’ de ce trebuie sa-si anunte PSD candidatul, tov. Pieleanu, de-acuma? Asa ti-au cerut sefii lu’ matale sa zici? Ca sa aiba timp Condrutza sa-i rezolve dosarul? De-aia o tine profesorasul pe baricade?
  Ei, de data asta nu v-ati gasit prostul! O sa va anunte Dragnea cu o luna inainte, sa faceti spume cu clabuci!

Leave a Reply