Consacrata in peisajul media ca o agentie de stiri apropiata si favorabila puterii, Hotnews publica azi un comentariu sub semnatura lui Dan Tapalaga. Critic al USL si mai tot timpul favorabil regimului Basescu, autorul simte nevoie sa ma atace din nou. Nu e prima oara cind o face. Personal n-am avut niciodata vreun soi de chemare vreodata sa-l pomenesc. Deci nu poate fi vorba de vreun raspuns la un atac al meu anterior. E vorba numai de instinctul pur portocaliu al jurnalistului cu pricina, indelung verificat in timp.

N-am avut niciodata ceva de comentat fata de cei care slujesc puterea. O fac potrivit constiintei lor. Nu fac parte dintre cei care sustin ca Tapalaga e pedelist pe bani. Cred pur si simplu ca o face din convingere personala. Pentru el, Traian Basescu este „the good guy” si cu asta basta.

Ceea ce surprinde la un tip inteligent, asa cum este Dan Tapalaga, e minciuna. Usurinta practicarii ei. Justificarea poate fi doar ca lucrezi la o agentie favorabila puterii. De aici si lejeritatea mistificarii adevarului.

Autorul comentariului afirma ca in emisiunea „Punctul de intalnire” difuzata la Antena 3 duminica 22 Aprilie, in care i-am avut ca invitati pe Dinu C Giurescu si Dinu Zamfirescu, a fost „continuata seria emisiunilor cu puternic mesaj antieuropean, antioccidental, fiind infierati <strainii care sug singele poporului>.

Nicaieri in emisiunea pe care o moderez n-a fost folosit un astfel de limbaj. Exprimarea folosita de Tapalaga, specifica mentalitatii si exprimarii jurnalistilor ziarului Scanteia din anii’50, nu e intamplatoare, data fiind afinitatea peste timp intre cei care slujesc puterea prin scrisul lor. In continuarea textului sau, el desfiinteaza si valabilitatea unei afirmatii absolut rezonabile a istoricului si academicianului Dinu C Giurescu :”Avem nevoie astazi de conceptele conservatoare – tara, stat, natiune, patriotism”. Daca acestea sunt valorile pe care le critica si le ataca Dan Tapalaga, puteti trage fiecare dintre voi concluzia unde se pozitioneaza.

De-a lungul timpului, multe persoane au fost deranjate de notiunea de patriotism. Imediat dupa caderea lui Ceausescu, a existat chiar o repulsie nationala in legatura cu acest concept. Astazi, dupa 22 de ani, el pare sa renasca in sentimentele oamenilor, dupa intelegerea si cultura fiecaruia. Am observat cu atentie faptul ca, de-a lungul timpului, cei mai deranjati de patriotismul romanesc, mai bun sau mai rau functie de manifestarea sa, au fost internationalistii de stanga. Simt si acum acest virus estic in blana vestica ce domina centre importante de putere si sustinatorii mediatici ale acestora.

Am suportat in 20 de ani de presa tot soiul de afirmatii elucubrante despre mine sau institutia de presa la care lucrez. Foarte putine au reusit sa intreaca aberatia de gandire potrivit careia fac emisiuni „antieuropene si antioccidentale”. Domnul Tapalaga, in acesti ani de cind slujeste puterea, avea toate motivele sa se delimiteze macar o clipa de acest regim care musteste de spirit anti-democratic si anti-european : nerespectarea asumata a hotaririlor judecatoresti, incalcarea dreptului elementar la sanatate, batjocorirea Constitutiei in mod repetat, fapt confirmat de atitea decizii ale Curtii Constitutionale, etc.

Recunosc smerit faptul ca la emisiunea „Punctul de intalnire”, uneori accentul e pus pe o dezbatere din perspectiva nationala. N-au fost putine deloc nici temele care pun accent puternic pe valorile europene si chiar pe cele deschise pro-atlantice, pe care le impartasesc demult, in special in planul securitatii si al apararii.

Decit europenismul de inspiratie stalinista caruia ii ofera suport Hotnews de ani buni in acest regim, mai bine o acuzatie de „nationalism izolationist”, fie ea si nedreapta sau bazata pe o logica falsa.

Ca jurnalist, sunt obisnuit cu o critica deschisa la adresa emisiunilor pe care le realizez sau in care sunt invitat. Sunt unii colegi de breasla care din asta traiesc, pentru asta primesc leafa : sa se lege de viata noastra. E perfect, fiecare cu job-ul sau !

Atunci insa cand se folosesc minciuni si interpretari mistificatoare, simt nevoia sa reactionez. Nu pentru mine, ci pentru un invitat al meu, pe care-l consider dincolo de orice banuiala in privinta atasamentului puternic si sincer care-l nutreste fata de Romania. E vorba despre academicianul Dinu C Giurescu.

Intre acest urias istoric roman, care tocmai a implinit 85 de ani si Dan Tapalaga e o distanta enorma, menita sa-l indemne pe acesta din urma la mult mai multa decenta.

 

64 COMMENTS

 1. Dl.Tudor – Cine-i Dan Tapalaga? Cati romani au auzit de el ? E o intrebare legitima, pt ca eu nu-l cunosc. Daca intre un Neica nimeni ca el si Dinu C,. Giurescu se poate face o paralela, imi pare rau. Inseamna ca nu ne recunostem valorile. Poate dl. Dan Tapalaga face parte din acea categorie de oameni despre care Dl.Basescu spunea ca o scoate scoala romaneasca. O fi produsul scolii dl. presedinte. Dar eu n-am auzit de el si nici nu vreau sa aud de oameni care iau in deradere simbolurile noastre.

 2. …A fost o data.un redactor bun Domnul TAPALAGA…Dureros,, daca nu mai stie ce sa scrie,,, Nu are ideii prin care sa-si atraga in mod placut publicul cititor,,,ATUNCI ARUNCA CU GUNOI in oamenii de seama a istoriei noastre,, Orice ar scrie acest domn redactor,,, de mult timp a iesit de la inimile romanilor De mult a cazut … JOS,,,JOS…

 3. @Domnule Tudor,
  Who the fuck is Tapalaga?
  Puneti pariu ca la scadenta, cu chiombu suspendat de candelabru in Parlament, acest Tapalaga, si altii dupa chipul si asemanarea lui, va fi primul care nu va striga: “Jos Basescu!’ , ci “suiti-l si mai sus fratilor pe Basescu!” 🙂 🙂 🙂 🙂
  sa fiti iubit
  marcus

 4. Draga, prietene, citindu-ti pledoria in apararea minunatului academician Dinu C Giurescu , revolta ta a ajuns pana in strafundurile inimii mele ! Eu una apreciez gestul , merita aplauze la scena deschisa , insa ar trebui sa ii multumesti, individului cu pricina , pentru ,, reclama ” care o face emisiunii , pentru ca multi romani ( care inteleg) legitimitatea si logica argumentarilor aduse in cadrul temelor abordate alaturi de minunatii tai invitati – acesti romani care gadesc ca tine si vad sensul corect al ideii de patriotism, de respect pentru lege si pentru hotararile judecatoresti, care tanjesc sa-si recapete drepturile si libertatile pe care le-au castigat cu atata sange , truda si chin, cu siguranta vor schimba butonul telecomenzii pe Antena 3 … va fi de ajuns sa o faca o singura data … numai ca ai grija obtiunea lor te implica si te obliga !

  Ai tot respectul meu pentru protectia si nobletea de care ai dat dovada in apararea acestui om minunat care a facut din istoria tarii mele un mod de viata mai mult decat personal … Transmite-ti toata dragostea mea , si toate multumirile mele pentru ca exista , mai mult decat as putea eu constientiza …. si pentru mine … pentru ca romanitatea mea sa nu fie data ca o bucata de carne azvarlita hienelor …

 5. Ei, acum ati facut o greseala. Cum puteti sa puneti in aceeasi propozitie: “Dan Tapalaga” si “ac. D.C. Giurescu”?
  Ignorati-l pe bietul Tapalaga,o sa ramana fara venituri, in curand!

 6. Domnule R. Tudor
  Nu-l retin ca imagine pe dl. Tapalaga, probabil vine rar pe la televiziuni, asa cum ii dicteaza sefii (colorati).
  Eu, ca si multi altii, sunt un proeuropean, prooccidental, neaparat din perspectiva nationala. Am intrat in concertul european, vreau sa cred numai si numai din perspectiva nationala, trebuie sa luptam pentru aceasta, nu asa cum o fac cei de azi, vand in stanga si-n dreapta.
  Trebuie sa stam de-a dreapta Olandei si a celorlalti, trebuie sa simta ca au nevoie de noi, iar acest fapt depinde de noi. Asa cum se desfasuara trebile tarii, nu este aceasta perspectiva.
  Daca mai era nevoie de o incurajare, va rog sa-l mai invitati pe dl academician, D.C. Giurescu, are multe de spus si-i enerveaza la culme pe pigmeii astia.

 7. Ce anume inseamna “…europenismul de inspiratie stalinista…”?
  Va referiti la pogromurile care au loc acum in Europa? Sau la executiile de lideri politici dusmani? Sau la sistemul NKVD-ist european de represiune? Sau la deportarile pe criterii sociale si nationale?

  Doar prin aceasta exprimare aratati un puternic spirit anti-european…

 8. Subscriu domnule Radu Tudor!: ,,Atunci insa cand se folosesc minciuni si interpretari mistificatoare, simt nevoia sa reactionez. Nu pentru mine, ci pentru un invitat al meu, pe care-l consider dincolo de orice banuiala in privinta atasamentului puternic si sincer care-l nutreste fata de Romania. E vorba despre academicianul Dinu C Giurescu.
  Intre acest urias istoric roman, care tocmai a implinit 85 de ani si Dan Tapalaga e o distanta enorma, menita sa-l indemne pe acesta din urma la mult mai multa decenta.”

 9. Să nu uităm că dl. Tapalagă a prins şi vremuri mai adecvate profilului dumnealui: strandul, bazinul de înot-sportiv, patinoarul, stadionul… Găsea suficient timp să compare cheltuielile de la Budapesta cu acelea din patria-mamă. Câteva nume sonore îl iritau constant. Unul, cu precădere: Elena Udrea. Dl. Tapalagă a avut şi momentele sale de durere naţională: cheltuirea iresponsabilă a banului public. I-a trecut supărarea şi a devenit europeanul îngrijorat de naţionalismul claustrant, detectat de el la unii dintre noi. Asta-i durerea cetăţeanului român de odinioară, care răspundea relativ decent la numele de Tapalagă. Pe dl. Tapalagă nu-l deranjează şi nu-l doare că România este tratată ca o colonie, ca un stat bananier pentru că vrea să mănânce şi să doarmă pe săturate! Nu-l ard lacrimile cumplite ale bătrânilor care au fost jefuiţi nemilos, nu-l arde bejenia valorilor româneşti peste hotare, nu-l doare gâtul firav, pe care şi-l spânzură în ştreang tinerii sinucigaşi care şi-au văzut speranţele sufocate de o administraţie iresponsabilă. Este guvernarea, duşmănos antiromânească, pe care o serveşte dumnealui, ca să arate cât este el de integrat unor “valori”. E greu de serviciu, şomajul e mare printre condeieri, dar Havel a preferat să spele geamuri şi să lucreze câteodată ca taximetrist, tocmai din dragoste de ţară. A spus cineva că nu a fost un bun european? Dimitrie Cantemir a preferat să ridice armele împotriva turcilor şi să plece în pribegie, decât să mărească haraciul. A spus cineva că Dimitrie Cantemir nu a fost european? Dl. Tapalagă îi confundă pe neofanarioţii burgheziei bolşevice cu europenii, în rest, are două mâini, două picioare, doi ochi… aşa cum avem majoritatea. Din păcate, ne facem cruce cu aceeaşi mână, dar nu cu aceleaşi gânduri şi aceeaşi inimă! Peste două decenii se va mai vorbi cu respect despre onorabila familie a istoricilor-patrioţi GIURESCU, dar despre Tapalagă nu se va mai pomeni absolut nimic peste doi ani. Doar dacă îşi dă foc în Piaţa Universităţii, protestând împotriva fărădelegilor cimpanzeilor portocalii cu coada verde.

 10. Sunt foarte tanar.Atat de tanar,incat la revolutie ,gloantele trasoare ce se trageau in orasul meu ,crede-am ca sunt focuri de artificii?Am fost educat ,sa imi respect semenii si sa imi respct inaintasii.Familia nu mi-a oferit o educatie PRO PATRIOTICA,ci o educatie de respect,pentru oameni in general.Dupa ani de studiu si cand am ajuns la maturitate, pot spune ca sunt patriot.Imi iubesc tara,imi respect trecutul.Nu cred ca este un lucru rau ,ci dimpotriva un lucru ce ne defineste pe noi toti,indiferent de tara carui cetatean suntem.
  Trebuie sa ne respectam inaintasii si trebuie sa ne respectam si asumam trecutul.Nu imi iubesc tara,pentru ceea ce se intampla in prezent,ci o respect si o iubesc pentru ceea ce inaintasii mei , au facut.Cum as putea eu ,sa spun ca nu respect istoria (propria istorie) , si sa o reneg , spre exemplu sa nu fiu interesat de ceea ce a facut Mihai Viteazu,ar trebui sa imi blestem propriul trecut ,proprii parinti.Nu imi cunsoc arborele genealogic pana la Mihai Viteazu,dar pot sa spun ca poate unul din cei care au luptat alaturi de Mihai Viteazu , a fost stra-stra-stra-bunicul meu.Daca asa e cazul , cum as putea eu (URMSAUL LUI ) , sa nu ii respct obtiunile.Poate inaintasiul meu a murit , ca eu sa TRAIESC LIBER.
  Bunicul meu,a supravietuit celui de-al dolea razboi mondial , dar a murit ,paralizat ,la scurt timp dupa.A murit , fiind paralizat la pat,dupa ce a fost ranit in razboi,si niciodata nu am ajuns sa-l cunosc.Cine sunt eu sa spun ca sacrificiul lui , nu merita amintit si nu merita RESPECTAT.

  Asa e si in cazul Dinu C Giulescu.Este un istoric,este un om ce isi respecta trecutul si un om ,ce doreste sa lase ceva URMASILOR SAI.Urmasii sai ,nu sunt doar proprii copii,nu sunt doar proprii nepoti , ci urmasii poporului a carui istorie a predat-o si inca o mai preda.Cum pot eu sa nu ascult un astfel de om,cum pot eu sa NU IL RESPECT.
  A fi patriot,este un lucru bun.Cine spune contrariul este un tradator.
  Daca mergi in Franta,acum in 2012 ,o sa vezi ca acolo NU SE VORBESTE SI NU SE DORESTE SA SE VORBEASCA , in engleza.Motivul ? Simplu ….isi respecta trecutul , isi iubesc limba , si doresc sa isi pastreze mandria nationala.In Germania ,la fel.Si in toate celelalte tari europene.
  In aceste momente,numai nebunii si cretinii, sau tarile africane ( care nu au puterea economica necesara ) , isi vand resursele.
  Daca vorbim din punct de vedere strict economic,mai bine extragi chiar tu resursele decat sa le vinzi.Profitul este evident mult mai mare.

 11. Eu l-as intreba pe Tapalaga:
  Ce este rau in a fi PATRIOT?
  Ce este rau ,in a-ti iubi tara?
  Ce este rau ,in a-ti respecta trecutul?
  Ce este rau,in dorinta de a-ti vedea poporul ,al carui cetatean si a carui istorie o imparti, sa traiasca decent?
  Ce este rau,in a te gospodarii TU SINGUR?
  Ce este rau,in a face agricultura in propria ta “curte”,tara?
  Ce este rau,in a te mandrii cu produsele create de propriul tau popor?Oare elvetienii de la Victorinox ( Swiss Army Knief ) ,ar trebui sa NU le pese de un briceag , care i-au facut faimosi in intreaga lume?Eu zic ca sunt mandrii,si nu ma refer la conducerea companiei ,ci la cetatenii simpli ,care lucreaza acolo,care traiesc in acel oras ( unde se produce ) , si chiar si cetatenii din intreaga tara,pentru ceea ce creeaza Elvetia.Oricand pot dovedii asta.

  Ce e rau,in a-ti dorii sa TE GOSPODARESTI SINGUR ,cand stii ca ai resursele si chiar si puterea financiara sa o faci?

  Oare Companiile nemtesti ar trebui sa nu mai produca masini, si sa precizeze MADE IN GERMANY ?

  Domnule Tapalaga,expresia MADE IN GERMANY ,demonstreaza dorinta unui popor de a fi asimilat conceptiei unui produs anume.Nemtii produc masini,sunt foarte buni si sunt madrii de asta.

  De ce ar fi rau ,ca romanii sa se mandreasca , cu DACIA,sau poate cu extractia cuprului ,chiar de ei.Cu producerea de locomotive,cu producere de componente din cupru necesare la fabricarea tuturor inaltelor tehnologii,de la telefoane ,laptop,etc.

  Domnule Tapalaga,esti un ….ahtiat si un frustrat.Un om ce nu isi respecta si asuma trecutul si scrie DOAR PENTRU CA ARE ACEASTA POSIBILITATE.Pe principiul asta si o maimuta poate face asta.

  • ce sa-l mai intrebi?…uite ce scrie asta: “Isi dispretuiesc poporul acei politicieni care, in numele unei demnitati nationale prost intelese, cauta sa elibereze acum Romania de mecanismele de monitorizare instalate de Comisia Europeana sau de Fondul Monetar International. Pana una alta, ele ne garanteaza mersul inainte.”

   si mai zice misteriosul nebarbierit,sfatuitorul de tzestoasa macovei(ce dracu o consilia?):
   “Sa-ti iubesti cu adevarat tara inseamna sa te doara tot ce-i mai rau, mai putred si mai urat in ea. ”

   regimul lui basau,basau,liota infecta nu,aia-s e verzi , buni si frumuoosi,de ei nu-l doare nimica,mai ales ca-si permite sa faca naveta spre clujjj cu avionul saptamanal de cand are slujba la shitnews,sau facea,si-o fi luat penthaus langa balcaza basaului intre timp

  • Nu intelegi ca pe Europa au pus mana niste organizatii ciudate ? Altfel nici eu nu-mi explic cum de tot ce se face, se face impotriva vointei popoarelor doar de dragul unor idei abstracte si fara niciun sens. Nu vezi ca U.E. cere Romaniei sa bage pe “Big Brother” in vietile noastre ? De ce ? Pentru ca vrea dictatura, logic. Din ce cauza ? Din motivele de mai sus. Dar lumea se trezeste intotdeauna prea tarziu.

   • Desi nu cred in conspiratii,in organizatii din umbra care conduc intreaga lume,cred ca marile puteri,ex :SUA,RUSIA,MARE BRITANIE,FRANTA,ETC. isi apara INTERESELE NATIONALE SI ECONOMICE in special.Le convine sa aibe ,piete de desfacere pentru produsele lor.
    Ceausescu in nebunia lui,a inteles un lucru esential.Marile puteri,au nevoie de ROMANIA.Din punct de vedere geografic,strategico-militar si economic.Cand Ceausescu a inceput sa joace cartea interesului national romanesc,el a devenit prieten cu toti cei care ofereau Romaniei , ceva la schimb.A devenit foarte bun prieten cu tarile arabe pentru ca erau parteneri foarte puternici din punct de vedere economic,a devenit “amic” cu SUA,in cazul in care Rusia,ar fi dorit sa transforme Romania in raion rusesc,a devenit “amic” cu Rusia in cazul in care Aliatii ,ar fi avut vreo idee geniala de a ataca URSS,si ar fi transformat TERITORIUL ROMANIEI in camp de lupta.Chiar si cu Marea Britanie,a devenit “amic”.
    Ceausescu,oricat de neagra,oricat de macabra a fost conducerea lui,a reusit ceva ce nu cred ca o sa mai reuseasca vreodata Romania ( nu in timpul vietii mele ,cel putin),a devenit UNA DIN MARILE PUTERI ALE LUMII.
    Chiar daca perioada si nebunia lui Ceausescu din ultimii lui ani de conducere,sunt lucrurile care ne revolta cel mai mult,a pus interesul national al Romaniei PE PRIMUL PLAN.Romania era o putere ECONOMICA ,a lumii,acum suntem ………..NIMIC.

    • P.S. Nu il plang pe Ceuasescu,vreau doar sa fac o paralele intre “conducatorii” dinainte de ’89 si conducatorii de dupa ’89.Din punct de vedere al INTERESULUI NATIONAL.Din punct de vedere ,asa cum fiecare a inteles sa apere si slujeasca tara pe care o conduc.

     Atunci nu aveam libertate,acum avem libertatea de a …murii,atat.Altceva nu ne permitem.

 12. Nu am auzut de asta dar daca a spus aceste lucruri e clar un dobitoc pardon (duta).
  Nu conteaza cat de inteligent si citit este personajul, daca il pupa in bas pe basescu e un rahat pansat, un gunoi. Am cumparat o sticla de J&B(Jos Basescu) pe care o voi desface sper curand.
  Sanatate.

 13. Dle Tudor nu va faceti singe rau. tapalaga nu este nici jurnalist nici cine stie ce analist, e doar un tip frustrat adus in prin plan de monica macovei cand a condus aceasta ministerul justitiei asa cum l-a condus. Nu este nici european, nici patriot, e cel mult un “jurnalopitec” de creatie basista.

 14. “LA MULTI ANI” pentru d-l academician,este o forta si un exemplu demn de urmat de noi toti(daca s-ar putea).Pe d-voastra va apreciez extrem de mult,imi plac foarte tare toate emisiunile pe care le faceti.O sa scapam si de acasta”sleahta” si poate vom putea trai mai omeneste pentru ca acest NEAM nu este format numai din oameni ca cei care ne conduc ci sintem si oameni normali care vrem sa traim normal,sa ne bucuram de tara,de copii,de prieteni si de emisiuni de televiziune ca cele facute de d-voastra si colegii de la Antene.Va iubesc si va doresc SUCCES.
  Mioara Korban,Sighisoara

 15. https://www.youtube.com/watch?v=wI0Ku8P9RLU&feature=relmfu Radule lasa-l sa delireze mai ales ca acum aiuristicul este satisfacut ca i-a dat Base ,,competentele,, in guvern se cheama Fuia si daca ,,gaina este un organism viu,, cu ,,lapte praf,,in cap este normal ca aiuristicul asta de se crede ziarist sa aiureze. Cine dracu il baga in seama pe slugoiul asta molfait care crede ca ziarist egal sters pantofii si pupat in dos conducerea. Molfaitul asta impreuna cu alte gunoaie ce isi fac veacul prin b1 tv au preluat scoala Basista de dat capuri in gura in stanga si-n dreapta. Nu conteaza varsta sau scoala celui din fata ta ,sari ,scuipa-l da-i capuri in gura ca mai tarziu vedem noi poate pun botul fraierii astia si cu ce mai furam noi il punem pe M R Ungureanu presedinte si ne va tine spatele noi nu vom plati pentru nimic tot prostimea va plati,ca asa e programat MRU presedinte ca-i securist de-al nostru si ne va apara de a raspunde in fata legii.

 16. Ia uitati ce articole dau Realitatea.net:
  “Acordurile de retransmisie pentru patru televiziuni ale Antena Group pe platforma de satelit Focus Sat a UPC expiră vineri, reprezentanţii celor două companii urmând să se întâlnească pentru discuţii miercuri dimineaţă, a declarat Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group, în şedinţa CNA de marţi.” Noaptea mintii nenica…

 17. Se mai pot cumpara antene parabolice? Stie cineva ? Am reusi sa vedem Antenele daca am avea astfel de echipamente ?

 18. nu stiu de ce-l bagi in seama pe asta.am citit “capodopera”

  “O alta posibila explicatie oferita de adversarii USL in ce priveste recursul la discursul nationalismului-izolationist este intentia opozitiei de a transforma Romania, dintr-o “colonie occidentala” intr-o “colonie interna”, miza fiind impartirea resurselor tot mai putine dupa reguli autohtone, intre clanuri politico-finaciare locale. Pentru asta ar fi nevoie de revenirea la justitia perfect controlabila din trecut, care le garanta imunitatea si linistea. In consecinta, USL ar fi obligata la nivel ideologic sa promoveze eliberarea de “puterile straine”, adica decuplarea de valorile occidentale si de regulile elementare ale statului de drept. ”

  baiatul crede ca acum statul de drept e drept,sub basau ghertos si liota,acum e patriotismul aratat de basau prin smenuirea resurselor un mare exemplu mai ceva ca ..zi tu un erou.

  deci acum statul e cel mai stat si justitia e perfect ne-controlabila,oarba rece si impartiala.

  mie mi se pare ca flacaul are o inteligenta practica in parazitism,linge la basau ,suge banul public cat poate dupa aia vede el,se duce la usl..

  si Nu” O fac potrivit constiintei lor. Nu fac parte dintre cei care sustin ca Tapalaga e pedelist pe bani. Cred pur si simplu ca o face din convingere personala.”
  ar trebui sa-ti reconsideri parerea.

  daca era asa prost si spalat pe creier nici nu stia sa scrie macar.

 19. Domnule Radu Tudor.

  Nu sunt decât un mediocru, dar nu sunt un naiv, lucru de care nu îndrăznesc să vă bănuiesc nici pe dumneavoastră.

  Ca atare, mult prea transparentul dumneavoastră pro-americănism (intransigent până de curând) pare a fi fost reevaluat și nuanțat pentru a corespunde temelor zilei.

  Aceeași schimbare, într-un interval de numai câteva zile sau ore, a avut loc și referitor la deschiderea porților USL-ului ”năpăstuiților” din PD-L, începând cu Frunzăverde.

  Vă înțeleg, chiar dacă îndrăznesc să nu fiu de acord cu acest stil de ”jurnalism”.

  Probabil că așa se explică faptul că alți mediocri sau ”mediocri”, mai puțin atenți, sunt dezorientați și se reped să vă taxeze folosindu-se de părți ale discursului dumneavoastră, după necesități și interese.

  • Nu are nici o legatura pro-americanismul cu sentimente care tin de patriotism, respect fata de istoria tarii si valorile ei, precum si incriminarea unor acte netransparente care duc la instrainarea unor resurse catre niste neica-nimeni, si fara nici o garantie. Asa ca da, esti mediocru (eu as zice mai mult decat atat).

 20. Acest tapalaga nu merita atentie ! Singura explicatie e ca a fost ,, judecat ” un invitat de-al tau ! tapalaga se uita la A3 ?

 21. Radule, nu am auzit de acest Tapalaga nicaieri si nici nu i-am vazut numele scris pe undeva.O fi inteligent dar n-a auzit nimeni de el ca jurnalist. Il apreciez si il respect pe domnul academician Dinu C Giurescu pe care l-ai avut ca invitat la Punctul de intalnire in repetate randuri.M-am bucurat de fiecare data sa il revad alaturi de tine. Dumnealui ne-a spus ce ne asteapta pe viitor daca ne vindem tot ce avem, pe nimic,strainilor. Este un adevarat patriot, un om care isi iubeste tara, nu ca presedintele care ne-ar vinde si sufletele, doar sa ii fie lui bine.In ziua de zi e “bataia” pe resurse si nu doar ca ramanem fara nimic de vandut,daca nu avem grija de mediu si il otravim cu substantele si pe care ni le fac “cadou” companiile straine, o sa sjungem sa nu mai avem nici apa de baut in cativa ani. Cei de la conducerea marilor companii sunt interesati doar de profit, de castiguri imediate la fel ca gloata PDL care conduce Romania acum. Nu le pasa daca peste ani, generatiile viitoare nu vor mai avea nimic. Nu merita Tapalaga atentia ta, nu are el cine stie ce constiinta sau inteligenta. Daca ar fi avut, nu se exprima asa cum s-a exprimat la adresa ta.Tu faci atat de mult pentru romani prin emisiunea Punctul de Intalnire unde aduci oameni remarcabili alaturi de care ai dezbateri deosebit de interesante.La fel, cand ii critici pe cei de la putere, in emisiunea La ordinea zilei. Iti multumesc pentru tot ceea ce faci, iti multumesc pentru ca existi.

  Cu aceeasi consideratie,

  Gabriela B

 22. Felicitari stimate domn Radu Tudor, pentru modul cum sustineti, prin viu grai, gandurile noastre, in emisiunile la care participati. Sunteti EXTRAORDINAR!!! Nu va lasati coplesiti (nici dumneavoastra si nici domnul academician Dinu C Giurescu), de ciracii portocalii. Este de inteles, oarecum, reactia lor, pentru ca-si pierd sinecurile disparand regimul portocaliu de la guvernare. Fiti la fel de incisiv, tot timpul, pentru ca ne reprezentati prin modul cum ganditi. MULT SUCCES!

 23. @matz
  Foarte, foarte buna observatia, cu totii trebuie sa stim, mai ales avizatii, ca america este un pod prea indepartat pentru noi. “Camasa” e mai aproape de noi.
  Multi, dar foarte multi se amagesc, ca america este ici sa langa noi.

  Daca chiar vrem sa fim “americani”, ar trebui sa ne sfaraie calcaiele.

 24. Am si eu o intrebare.
  De ce dracu l-am mai impuscat pe Ceausescu ,daca ne-am ales cu …..Basescu?
  Incep sa cred in conspiratii ,iar terminatia ESCU ,imi provoaca frisoane.Sper ca ( desi nu sunt convins ) , ca un viitor ESCU ( de la Antonescu ),sa distruga aceasta potentiala nastere a conspiratiei ESCU.
  Tapalaga,inca nu a invatat ca el chiar poate trai intr-o tara ,in care LIBERTATEA si ADEVARUL sa fie principiile de constructie a unei societati.L-as prefera pe Ceausescu,cel putin cu el avaem aparentele unui trai decent,acum nu mai avem nici macar aparentele unei democratii.O democratie pentru care fratele meu a iesit in strada in ’89,o libertate pe care a castigat-o ,dar de care niciodata nu s-a bucurat cu adevarat de ea.
  Tapalaga…..poate intr-o zi ,vei avea ocazia sa privesti in ochi,un om muribund ,ce iti rosteste cuvintele :

  “Sa fi cuminte,sa inveti…sa fi un om DREPT.”
  Eu am privit un astfel de om in ochi,si atunci am inteles ca ramanem dupa moarte DOAR CU FAPTELE NOASTRE , NU SI BUNURILE MATERIALE.
  Am avut foarte multe,am pierdut totul si acum recladesc.Copiii mei ,vor trebui sa faca la fel ,doar ca vor avea avantajul SA FI PRIMIT O LECTIE DE VIATA.

  Conteaza actiunile noastre,nu masinile pe care le conducem,caci in faa mortii SUNTEM EGALI,si abia atunci se disting OAMENII de viermi.

 25. Nu prea am avut pe unde sa postez, si sper ca ve-ti citi “postul” meu.Doresc sa va semnalez un fenomen politic interesant ce se petrece in special in “provincie”:
  La Arad nu mai candideaza nimeni din partea PDL la alegerile locale. Toti primarii PDL si consilierii municipali si judeteni vor candida din partea ” Miscarii Crestin Liberale” – inclusiv Gheorghe Falca si Iotcu.
  Presa locala oficioasa deja face campanie candidatilor fosti pdl-isti acum crestini-liberali.
  Poate la Bucuresti inca nu s-a aflat despre strategia asta, dar trebuie avertizati cei din USL sa nu isi bage cai troieni in partide cu transfugii veniti din fostul PDL ( din punctul meu de vedere este fost ).
  Voi reveni cu amanunte.
  Apropos la serbarea zilei onomastice a d-lui Ghe. Falca tortul festiv avea ca si glazura noua sigla a Miscarii Crestin Liberale.

  • Care tara ? U.E. nu e tara. Iar romanii puneau steagul U.E. pe toate masinile cand Basalau anunta ca am intrat in aceasta “familie”. Pai au intrat doar ei, ca noi pauza. Acum trebuie sa ne sacrificam vietile si pentru U.E., dupa ce 22 de ani ni le-am sacrificat ca sa intram in U.E. Nu ti se pare suspect ? Mie da.

 26. Va urmaresc cu deosebit interes. Dl. Dinu Giurescu este pentru mine un reper de eruditie, de onestitate si de adanc patriotism. In aceeasi masura in care si un alt patriarh al Romaniei, ma refer aici la dl. Octavian Paler,o Mare Absenta a vremurilor in care traim , a fost si mai este inca pentru generatia careia ii apartin.
  Asadar, acei carora cuvantul ” patriotism ” le miroase urat , le as propune sa se proiecteze, daca pot, intr-un viitor nu prea indepartat…, cand,…( mintea mea naiva mai spera totusi ! ), ca lucrurile se vor schimba in bine pentru tara… Atunci, nu vor mai putea schimba cu atata usurinta , si vor fi pusi la zid impreuna cu toti cei care ne-au jefuit si umilit in toti acesti ani.

 27. Puiul Cu Patru Aripi Nascut Mort Din Gaina Pedeleu

  Ganditoru’ din Gagesti s-a consacrat in presa romana ca mare jurnalist postrevolutionar, drept tatal biologic al unui presupus pui viu nascut de o gaina. Zilele acestea cand adunatura conceputa de chiombu’ pe un colt de masa, intr-o taverna, la una mica cu ciracii sai in ale punerii Romaniei pe butuci, adunatura trecuta peste noapte de la stanga la dreapta, lipsita de orice doctrina politica, pusa doar pe jaf national si imbogatire personala si pompos intitulata pedeleu se duce dracului mai repede decat un castel in Spania, parca ma apuca o urma de regret ca dupa alegeri imi va lipsi un subiect gras de inspiratie.
  S-a dus dracului si portocaliul si sigla si unitatea de nezdruncinat si disciplina spartana de ascultare si executare indobitocita, in bancile parlamentului a ordinelor venite de la Cotroceni si agresivitatea din aparitiile televizate, si toata aroganta de neamuri proaste si toape de care au dat dovada in ultimii ani cat au fost la putere.
  A tras tovarasul Frunzaverde piciorul si a initiat principiul dominoului mai ceva ca la disloutia blocului comunist in anii ’89.
  Asa ca din ditamai gaina ce cotcodacea in ograda politica a Romaniei mai tare decat orice alta oratanie, sunt in stare sa pariez ca la momentul alegerilor din toamna, ne vom afla in fata unui pui nascut mort si cu patru aripi: aripa Blaga, aripa Udrea, aripa “intelectualilor” si aripa talibanilor. Numai ca fiind mort, indiferent de numarul de aripi, puiu’ nu va putea zbura (de unde si vorba boboreana: “a zburat puiu cu ata”).
  Daca stam sa ne gandim bine, singurul lucru pe care nu-l distrusese inca Basescu in Romania era propria lui constructie politica: pedeleu’. Cu acest obiectiv realizat chiombu’ poate pleca linistit la culcare si sa ne lase in pace. Misiune indeplinita.
  Daca n-as sti ce a insemnat slugarnicia lu’ Boc ca primn ministru si cat rau a facut romanilor aceasta coarda nenorocita care in obedienta lui fata de tatuc a aprobat ca premier cele mai aberante si criminale masuri care se puteau lua impotriva propriului popor, acum cand vad cum pedelistii il gonesc de la Bucuresti, de la sefia partidului la Cluj, s-o puna de-o candidatura de primar, numai ca sa scape de el, sau cand il vad cum nu stie cati parlamentari au mai ramas fideli partidului din care fac parte si care chipurile este condus de el, parca mi s-ar face mila de un personaj cu un destin atat de tragic ca al acestui pitic anticonstitutional.
  Numai ca stiu si simt pe pielea mea tot raul facut de argatu basescului, motiv pentru care mi-l doresc unde a intarcat mutu iapa si sa nu mai aud de el in veci.
  Oricum ar fi, in perioada imediat urmatoare este de urmarit iuresul destramarii adunaturii de golani si hoti pedeleu si de vazut daca Patriarhia Romana va adopta noile culori ale haripilor pedeleu pentru a vopsi bisericile si odajdiile preotilor ce urmeaza a fi canonizati in culorile acestora, asa cum a procedat cu culoarea portocaliu. Imaginati-va o biserica vopsita in alb, verde prazuliu, violet si o a patra culoare care va fi aceea. De basm, n’asa?

 28. Domnule tudor sunteti bland si decent in fiecare rand si litera! Golanii astia merita doaua palme si un sut in fund, fie chiar si numai pt ca isi permit sa se dea critici la adresa cuiva de talia si amploarea dlui giurascu, punandu-le in gura vorbe si intentii false. Nu mai pomenesc de apetitul de-a suge ciorapii marinaresti, apetit de nestins la unii, in ciuda evidentei absolut revoltatoare! Se pare insa ca si revolta fata de ticalosie e scrisa in caracter, si unde nu e, nu e! Baietii astia pupinbasesti de elita, au fost castrati de bunul simt si li s-a extirpat glanda rusinii! Cu creierul spalat, incolonati disciplinat, ei pupa adanc curul prezidential, uitand sau nevrand sa stie, ca va veni si clipa cand, de la nivelul lor jenant, vor trebui sa rosteasca privind in ochii tarii, “am fost un dobitoc”, pentru a putea manca o paine si in viitor!

 29. Perfect de acord cu tot ce ati scris mai putin cu afirmatia ca “internationalismul de stanga” se opune ideii de national,patriot etc…cred ca dimpotriva,capitalismul feroce reprezentat de corporatiile multinationale si avand in spate ca principal sustinator Statele unite lupta cu indarjire pentru starpirea ideii de Stat national si a oricarei notiuni de patriotism,este practic politica dusa de a lungul secolelor de colonizatori

 30. Bravo, Roberta, Arde-l Pe Victoras, Delapidatoru’ De Pensii!

  A trebuit sa vina ultima suta de metri din parcursul istoric al acestor specimene portocalii, in planul politic miortitic, ca sa-mi dau seama ca unele dintre ele, daca nu ar fi existat ar fi trebuit inventate. Si asta deoarce fara ele nu as fi putut realiza cam pana la ce nivel de “sublim” poate duce prostia omeneasca in toata maretia si splendoarea ei.
  Este si cazul curvetei hoate de Anastase, acest rebut de papusica Barbie, rotunjita cu pompa plina cu insertie de grasime de porc dambovitean, care astazi in discurs de asa-zis politician, ne-a demonstrat ca prostia este precum Universul, nelimitata.
  Cu o gramada de reporteri insotiti de camere si reportofoane pe ea, Robertina a lamurit misterul furtului banilor pensionarilor aratandu-ne cu degetul (nu-i frumos, da-i sanatos) si autorul acestei actiuni abominabile. Intrebata fiind cu subiect si predicat si cat se poate de laconic ce actiuni urmeaza sa fie la intreprinse la Camera pentru ca pensionarii sa-si ia drepturile spoliate inapoi cat mai curand si fara umilintele la care sunt supusi zilele acestea, Roberta doar ca nu ne-a spus ca ea nu are ce face in situatia asta, deoarece vinovat este Victor Ponta, care impreuna cu capitalistii rai, plini de bani, le cheltuie banii pensionarilor in concedii prin statiuni de lux (n-am inteles ce nevoie mai este de banii pensionarilor daca “pretenii” d-lui Ponta sunt plini de acest “obiect”). Pentru ca gogomania sa fie de Cartea Recordurilor, cu lacrimi in ochi si cu emotia data de frica care o domnia de cand a auzit amenintarea, Roberta hoata a interpretat o figura de stil folosita de Victor Ponta exasperat de comportamentul acestor monstri portocalii, drept o amenintare cu moartea adresata actualei puteri, privita prin prisma istorica a asasinarii altor trei prim ministri romani, dintre care doar unuia i-a retinut numele, si a alunecat mai departe pe panta imbecilitatii extizand amenintarea cu moartea la adresa intregului popor roman.
  D-l Ponta nu este singur in acest carnagiu premeditat, ci el o are complice pe d-na Olguta Vasilescu, ale carei tehnici in celea martiale sunt declarate arme mortale.
  Daca ar fi dupa mine, nu doresc moartea nimanui, dar un “cat fight” Olguta Vasilescu-Roberta Hoata parca as da oricat sa vad, lupta terminata cu un cap in gura luat de Roberta in urma caruia s-o vad cu cracii in sus, astfel incat sa putem citi firma producatoare a chiloteilor pe care-i poarta aceasata Miss expirata, hoata, proasta si mincinoasa.
  Vazand ca jurnalistii nu pun botu’ la diversiunile ei de gradinita de handicapati, nici dupa ce a dat “celebrul” citat in care Ponta ameninta cu moartea si ca insista la capitolul pensii, Robertina a conchis brusc :”aceasta-i declaratia mea cu privire la pensii” si a taiat-o cu viteza de Lamborghini pe prima usa gasita deschisa si aflata in calea ei.
  Roberta, fata, sa nu te schimbi niciodata, esti magnifica, zau asa!
  Bre, astia nici impuscati, nu se lasa de imbecilitati

  • Felicitari pentru cele scrise pana acum!

   De acord cu toate…stil sclipitor,ironie fina,accente tari,adecvare la subiect,acuratete in exprimare,justete in observatii,pentru a nu mai vorbi de continutul propriu-zis al postarilor!

   Va voi urmari cu interes si in viitor!

 31. Radu, scuză-mă de off topic! Tocmai ai spus în emisiune că nu mai poţi s-o vezi şi s-o asculţi pe Anastase. ŞI EU LA FEL!!!!!! Sunt perfect de acord cu tine. Am ascultat dimineaţă, dar am refuzat să-i reproduc soţului meu, pentru că, DA, îmi provoacă vomă! Este atât de proastă şi obraznică această fiinţă, şi mai are şi felul acela de a rosti grupurile de litere ” ce– ci– ge –gi–“, încât e peste puterile mele s-o suport. E total goală de conţinut şi încearcă să compenseze asta rostind apăsat sunetele, folosind o anumită intonaţie într-un mod absolut dizgraţios. Când am văzut că o dă şi Dana, m-am “plimbat” pe posturile de muzică.

  Roberta Anastase e proastă rău, printre cei mai proşti pedelişti.

 32. Posibil scenariu domnului parlamentar , un lucru cred ca e gresit : romanii nu vor fi asa oripilatI de ce i s-ar intimpla unui portocaliu si mai ales LU’ MISS HOATA !

 33. adevarul ca ponta a exprimat vointa a milioane de oameni,chiar daca e nepotrivit din partea lui.astia nici impuscati nu e de ajuns.cel putin basau si apropiatii trebuie “imperios necesar” spanzurati,linsati,nustiu ce le-as face astora

 34. Domnule Radu Tudor, va rog sa ii transmiteti domnului Ponta sa-si adapteze retorica la gusturile stilistice ale PDL-istilor, citandu-le din marii clasici in viata: “La tepe, baieti, in Piata Victoriei!”, cum promitea plangaciosul de odinioara (fara sa ameninte cu moartea, desigur).

 35. marea iapa roberta e de aceiasi factura cu eba.si tupeu obosit invatat de la basau.ce se mai scremea ea sa zica cerva rau rau de Ponta,ziceai ca-i eba citind la parliamentul ue..
  cine conduce tara frateeee!!!!!!

 36. Acest Tapalaga face parte din anturajul pixelului albastru, care poate justifica si mistifica si cel mai evident lucru de pe Pamint. Basescu a adus la rang de cult tupeul obraznic si impertinent si conform proprilor principii comunistoide (al carui adept este in mod evident) orice intelectual trebuie ridiculizat si redus la tacere. Toti adeptii basescieni au aderat neconditionat la “principiul” tatucului lor si de aici pina a calca in picioare pe oricine si in mod special pe cei care au o evidenta si, mai ales, dovedita valoare n-a mai fost decit un pas.
  Ma bucur sincer ca “munca” lor ii obliga sa vizioneze toate emisiunile Antenei 3, ceea ce dovedeste obsesia lui Basescu pentru cei care au o credibilitate net superioara lui. N-ati remarcat ca Basescu duminica sau simbata incerca sa dea teme de discutie tuturor, in speranta ca poate il mai crede cineva?!

 37. Tocmai din cauza ca dumneavoastra ati abordat teme ce tin de patriotism, aveti atat de multi sustinatori in aceste vremuri grele pentru romani. Europa, asa cum ne-a fost prezentata, nu este pentru noi, ci doar pentru cei care detin puterea si banii din tara asta. Din cauza “dezpatriotizarii” romanilor, tara asta a ajuns in halul in care este acum. Romanii au devenit mai patrioti, pentru ca au vazut ca fiecare popor occidental rezista si traieste bine (formula murdarita de campania electorala a PDL) datorita patriotismului sau. Daca nu esti patriot, inseamna ca nu-ti pasa de tara ta, de poporul tau si te comporti ca un apatrid inert si baltind (ca sa citez un clasic in viata). Un popor de “apatrizi” este o prada usoara pentru cei ce vor sa-l faca sa dispara.

 38. Domnule Radu Tudor, acad. Giurescu este atacat si pe internet. O prietena a primit, pe yahoo, un email care continea un articol ala acad. Giurescu. L-a trimis catorva prieteni. Ieri a primit urmatorul email de intimidare, cam agramat, reprodus cu exactitate:
  “sunteti niste instigatori la ura nationala.
  Giurascu merita a fi pedepsit pentru art. trimis.Opriti difuzarea si instigarea…..Trezitiva la realitatea ca faceti parte dentr-o comunitate care se cheama :EUROPEANA ,daca nu stiti cu ce se mananca apelati la “Bucatari”.Regret ca in Romania mai exista asemenea oamenui ca Giurascu cu titlu de ACADEMICIAN……din TANSILVANIA
  Montarosia.“
  Emailul de intimidare este de la o adresa de pe xxx@rdslink.ro, ( parca sugereaza ceva in legatura cu prietenii A3, RCS-RDS ), cu un nume care cu siguranta este fictiv.
  Asta inseamna ca cineva, un BIG BROTHER, ne citeste emailurile primite si trimise prin yahoo.
  No comments.

  • Normal ca suntem urmariti. Credeai ca nu ? Statul politienesc trebuie impus. Asa a decis si U.E., ca cica daca nu, riscam “infrigiment” si alte bazaconii d’astea (ca sa nu le zic altfel).

 39. Domnule Tudor,patriotismul a murit demult aici si imi pare rau ca suntem intr-o astfel de situatie. Pe timpul lui Ceausescu,(apropo,cred ca se va vorbi de Ceausescu inca o suta de ani de acum incolo),uram regimul dar imi iubeam tara. O iubesc si acum. Oameni de genul lui Tapalaga-care sincer aud pentru prima data de el- nu ar trebui sa faca altceva decat sa stearga de praf hainele si pantofii unei personalitati de genul domnului academician Dinu C. Giurascu. Si ca sa raman tot la personalitati, l-as mantiona aici si pe regretatul Florin Constantiniu, istoric care nu s-a lasat dus de valul falsului capitalism, mentinandu-si verticalitatea si principiile in aflarea adevarului istoric.
  Romania incepea sa insemne ceva in anii ’70-’80. Faptul ca deveneam o natiune puternica si dorinta unora din anturajul lui Ceausescu de a avea mai mult dupa modelul capitalist(ca “baietii destepti” au vazut Vestul inca de atunci, stiau cu ce se mananca!), ne-a grabit sfarsitul ca tara independenta.Cred ca patriotismul incepe sa dispara atunci cand oamenii nu isi mai gasesc locul si fericirea in tara in care traiesc sau atunci cand este “agresata” slabiciunea si naivitatea unui om. Asa am fost noi dupa ’89(vorbesc de NOI,”pleava”,”viermii”),pentru ca, repet: “baietii destepti” erau pregatiti si nu isi pierdeau timpul cu prostii gen: “Liberte, Egalite, Fraternite!”. Pe langa toate marsaviile care s-au petrecut, un alt factor nociv a inflamat rana, ceva poate mai grav decat lipsa de patriotism: TRADAREA, tradarea domnule Tudor. Acea tradare care incepe nu cu Bastus, ci cu un grup de nobili daci, ce i-au adus sfarsitul lui Burebista, perpetuindu-se pana in zilele noastre.
  Tind totusi sa cred ca legea compensatiei inca mai are efect iar cei care ne-au adus in aceasta stare de sclavie, fara demnitate nationala si buni doar pentru curatenie in closetul Europei (pentru ca asta s-a dorit), vor plati.
  Revenind la acest individ zis Tapalaga, ii doresc “succesuri” dar nu in presa. Sa isi puna la treaba singurul neuron pe care il are si sa se reevalueze.

 40. tapaliga ala e din grupul lui cartianu…care marturisea ca in tinerete fura porumb in carca…astia sunt foarte stabi pregatiti…erau pe timpul lui ceausescu din aceea care ciripeau ce ai pe acasa,ce faci ilegal…sistemul i-a ridicat..basescu primindu-i de buni…daca-i comparam pe neaveniti astia cu Giurescu..mai bine nu…Giurescu face parte din intelectualitatea Romaniei…pe bune..ascultandu-l se simte ca e citit omul..pe cand agaricii basisti…nu put a carti..mai repede a smecherie de prost gust…in toata lumea exista presa favorabila unui sistem aflat la putere dar nu cum latra astia toti…tabalanga face partea din vechea patura de aplaudaci ai sistemului comunist…sa se bucure de banii pe care ii primesc,la fel cum spun adevarul…

 41. Felicitari ptr. ce ati scris, va urmaresc emisiunile si apreciez ca sunteti printre putinii, daca nu chiar singurul, care au grija sa aiba doar invitati demni de a spune ceva. Sa-l invitati mereu pe dl Giurescu, efectiv ador totul la dansul-demnitate, faptul ca se implica la 85 de ani,educatia,curajul si patriotismul lui.Citesc de asemenea tot ce scrie in Cotidianul.Astfel de oameni trebuie sa fie mediatizati si prezentati ca modele.

Leave a Reply