In emisiunea La ordinea zilei, la Antena 3, am vorbit de zeci de ori de mafia imobiliara care a distrus centrul orasului Timisoara. Unul din cele mai frumoase orase ale Romaniei, atat de drag mie pentru clipele extraordinare petrecute acolo in vacante cand eram elev. Simt si acum nostalgia locurilor : Piata Balcescu, Parcul Doja, bulevardul Mihai Viteazul, catedrala si Opera, Piata 700, terasa Flora, Piata Unirii si multe altele. Parca totul a fost ieri. Ma leaga amintiri frumoase de locuri speciale, cu oameni frumosi.

Cat de tare ma doare baltirea orasului meu natal Constanta intr-o paragina condamnabila pentru autoritati, la fel de mult ma afecteaza faptul ca cele mai multe cladiri din patrimoniul arhitectonic al orasului Timisoara au ajuns pe mina unor interlopi, indivizi insalubri plini de bani negri, ce nu pot justifica legal nici un leu din milioanele de euro pe care le afiseaza cu nesimtire. Scursuri care batjocoresc elita Timisoarei, cadre universitare, medici, specialisti IT si altii care muncesc onest pentru traiul lor zilnic.

Am avut nenumarate dezbateri la Antena 3 in care am cerut dreptate pentru Timisoara.

https://www.facebook.com/LaOrdineaZilei/videos/vb.202106163229320/669206833097061/?type=2&theater

Am dialogat de zeci de ori cu Dragos Bota de la pressalert.ro. Ne-am revoltat si eu si Dana Grecu de batjocorirea unei femei demne si luptatoare – doamna Ceacaru. Am strigat, am cerut interventii oficiale. Nu de putine ori am detaliat despre legaturile ONEROASE dintre angajati ai Primariei Timisoara, avocati, notari, judecatori, executari judecatoresti, fosti procurori generali, politisti, politicieni, mafioti. Eu am spus, eu am auzit.

In afara dosarelor politice cu mize tulburi, in care sunt mestecati cei din PSD si PNL, procurorii trebuie sa lupte si cu adevarata mafie ce invarte milioane de euro bani negri sub ochii nostri.

Pentru ca n-am de gand sa abandonez lupta pentru Timisoara, intreb inca o data :

DNA TIMISOARA DOARME? ANAF TIMIS DOARME?

DOCUMENTELE INTERLOPILOR SUNT REALE?

ANGAJATII STATULUI SI CEI PRIVATI CARE AU RESTITUIT ZECI DE IMOBILE SUNT ONESTI?

CAND INCEPE CURATENIA IMPOTRIVA MAFIEI IN TIMISOARA?

MAI DUREAZA MULT COMPLICITATILE ORIBILE ALE STATULUI CU MAFIA LA TIMISOARA?

 

12 COMMENTS

 1. Rabdare, Radule. E perioada concediilor. Mai vedem dupa. Ca tot a fost structura centrala a DNA si a ridicat cateva mii de dosare cu restituiri de imobile

  • De prea mult timp avem rabdare amandoi, Dragos. In toata aceasta perioada, sute de vile si blocuri au fost furate, oameni nenorociti, terorizati. Zici ca mai trebuie sa asteptam ?!

 2. Acum si Dvs. domnule Tudor, astia “ie” ocupati cu luarea Romaniei inapoi. Daca ati fost atent e foarte usor sa urmaresti oameni cinstiti, a oamenilor care nu ridica probleme in tot ce implica “munca informativa” in timp ce toti mafiotii sunt foarte “riscanti”.
  In Timisoara de foarte mult timp exista un nucleu al faradelegii.

 3. In Timisoara e ca peste tot in tara….mafia conduce si va conduce in continuare atata timp cat este sustinuta pana la cel mai inalt nivel posibil. Din pacate putem noi sa urlam cat vrem, se va intampla ca pana acum: se deschid eventual niste procese, intra unii la puscarie pentru 2-3 luni si ies.

  Off topic:
  http://www.pressalert.ro/2015/04/dezvaluiri-despre-sofian-precup-smecherasul-cu-bmw-care-i-curmat-viata-dorei-tarziu-eleva-de-16-ani-cum-se-lauda-cu-masinile-chefurile-si-tuflele-de-bani-galerie-foto/

 4. nu, nu cred ca se va face curetenie..:( nici la timisoara si nici in alte orase ..;) ptr mafia se dezlantuie de la bucuresti ca o caracatita… asupara tarii..:(

 5. Cinste dle RADU TUDOR pentru hotararea/determinarea cu care va bati/luptati pentru ..orasul TIMISOARA.Va rog nu uitati deasemeni sa va bateti cu aceiasi ardoare si pentru protejarea padurilor ROMANIEI(jaful si dezastrul secolului XXI) ,pentru interzicerea taierilor/defrisarilor (lucruri din care se vede/rezulta CLAR ca atat presedentia cat si guvernul nu au interesul/determinarea necesar/a …ba dimpotriva !…sa se lupte cu acesti jefuitori/mafioti).

  • Corect,acum flacaii sunt extenuati de lupta cu psd si Ponta,inamicii publici,care “au furat flota si miliardele imprumutate de la fmi”(altfel cine?- caci basistii sunt ingerasi pentru ca nu-i invinuieste niciun procuror) , care “le fac rau” romanilor intregindu-le si marind pensii si salarii,alocatii dar si scaderi de tva si cas.Ce sa mai…infractiune!!!! “Influentarea alegatorilor”,nu-i asa?

 6. Si cand te gandesti ca in orasul unde a inceput revolutia fac legea interlopii…Acesta este nivelul luptei impotriva coruptiei care este practicata in Romania. Daca nu exista si o miza politica nu sunt deranjati, e vizibil…

 7. Important de reamintit, lucru peste care se trece foarte ușor pentru a intra, desigur, în uitare, sunt și alte lucruri, rău famate, și pe care le cunoaște și le-a auzit toată Țara infăptuite, desigur, tot ”prin noi înșine”….
  1. Timișoara, placa turnantă a bișniței de dinainte de 1989. Și, cum înainte de 1989 nu erau suficient de liberi ăștia de care vorbiți acum ca despre niște mafioți, consecințele libertății prost înțelese au dat roade în special pentru cei mai anticomuniști dintre…comuniști.
  2. Timișoara, primul oraș declarat Liber de Comunism. Și se vede, se simte ”ce-i mâna pe ei în luptă”(pe unii).
  3. Timișoara, primul oraș cu cei mai mulți turnători notorii/mp.
  4. Timișoara, primul oraș în care s-a transpus în viață, cu succes, de către țăraniști, sloganul acestora ”Restituțio in integrum”.
  5. Timișoara, primul oraș care nu recunoștea, el, Bucureștiul ca și capitală și care a cerut ruperea de Țară(de Regat).
  6. Timișoara, primul oraș în care s-a strigat: Iliescu Președinte!
  7. Timișoara, primul oraș în care s-au interzis mitinguri, marșuri, commemorări inițiate de către PSD și accesul în oraș al unor membri ai conducere ai PSD.
  8. Timișoara, primul oraș pe care au pus mâna țărăniștii dragi unora (PNȚCD) cu-al lor, parcă veșnic, Gheorghe Ciuhandru. Mai apoi au venit liberalii(anticomuniști și ei)
  Notă: am dat după căutări asiduue, precum cele ale dvs, de niște alte dezvăluiri făcute și de cătreneprieteni ai antena 3 și ei, însă, anticomuniști sadea care spun și despre altfel de lucruri:
  ”Nu este un secret pentru nimeni că Timişoara a ajuns să fie acaparată de clanurile ţigăneşti Cârpaci, Stancu şi Covaci. Nume ca Ionelaş Cârpaci, Vişinel Stancu şi alţii sunt notorii în oraş. De notorietate este şi faptul că aceste clanuri s-au îmbogăţit în ultimii zece ani, sub aceeaşi administraţie: Ciuhandru. Afacerile au fost făcute cu imobile retrocedate, prin vicierea proceselor de retrocedare.”
  Cam atât.

Leave a Reply