Hai sa vedem azi la votul declaratiei privind demisia lui Traian Basescu numarul parlamentarilor care vor fi prezenti.

Cati din 588 vin la serviciu, cati voteaza da, cati nu.

Momentul adevarului.

PS 1 : 357 parlamentari prezenti. Lipsesc deci 231.

38 COMMENTS

 1. Stim cu totii ca nu da 2 lei vechi pe institutia numita Parlamentul Romaniei si pe membrii Parlamentului ori pe ceea ce decid acestia. Demisia in 5 minute iar cele 5 minute…

 2. Nimic nou sub soare ! In 2012 cand PNL a fost INFILTRAT cu pdl-isti cu acordul unul presedinte de partid vesnic adormit si suficient sau cand betivanul declara la perdelutza divortul, destui au crezut banala diversiune. Acum se culeg rezultatele politicii facute din birou sau carciumi.. Se va vedea si din cei prezenti cati basisti sant. Personal cred ca Romania nu are politicieni ci doar indivizi care se joaca de-a politica in spatele lor fiind o mafie ce devalizeaza tot. Rezultatele se vad si se simt.

 3. Nu are nici o importanta cati vor vota un gest simbolic. Daca ar fi dorit sa faca ceva ar fi trebuit sa accepte introducerea pe ordinea de zi a propunerii lui Ghise. Respingerea in mod repetat a propunerii lui Ghise, de catre Zgonea care se ascunde in fata Regulamentului, in fapt ne arata ca actuala putere nu a dorit niciodata indepartarea lui Basescu de la Cotroceni. Ponta a promis liderilor europeni ca il pastraza la putere si respecta ordinele fara cracnire.
  Declaratia politica de azi este o frectie la piciorul de lemn de care Basescu a si declarat ca nu-i pasa. Ne jucam de-a politica. Bramburim prostimea cu declaratii dar in fapt avem niste politicieni castrati de puterile externe. Cati diplomati straini au luat atitudine fata de ce se intampla acum in Romania? Cati au luat atitudine cand Basescu tipa ca este lovitura de stat? Acestia ar trebui sa fie numarati, nu parlamentarii care azi voteaza sau nu. Tacerea marilor puteri spune tot.Basescu poate sa-si bata in continuare joc de tot si de toate. El stie ca marile puteri il protejeaza.

 4. Nu v-ati saturat sa ii dati pe extremistii UDMR-isti pe post ? Toata ziua numai astia. Scapasem de ei pana sa plece cacarau cu voturile la Basalau.

 5. Daca sunt 588 parlamentari si 357 sunt prezenti, rezulta ca 231 absenteaza.
  Este nevoie de 295 de voturi pentru demisie?

 6. Antonescu zis Cacarau si acolitii lui zisi Cacarai, vor vota impotriva cererii Parlamentului de demisie a Presedintelui, mai ales daca votul este secret. As vrea sa il filmeze cineva pe Antonescu, zis Cacarau, cand va vota. Daca nu cumva se va duce cu PDL-acii spurcati la cacare.

 7. Presedintele CCR, Augustin Zegrean a ridiculizat miercuri exceptia de neconstitutionalitate ridicata de Senatorul Gabriela Firea la ICCJ in ceea ce priveste limitele imunitatii prezidentiale.

  Intrebat de jurnalisti daca a ajuns, si cand se va discuta ridicarea exceptiei admise de ICCJ, Zegrean a spus sec “Ieri!”.

  Nu exista nici un fel de sanctiune pentru Zegrean?

  • Exact: pe cei din banda “Erata” nu ii sanctioneaza nimeni?? Exista vreo institutie a statului fara nici un control, fara nici un for superior care sa o sanctioneze??

   Cine ii numea sobolani visinii? Parca CTP.

 8. plagiatorii in alte state democratice si-au dat demisia, ce-i care faceau trafic de influienta trimitand biletele …de asemenea si-au dat demisia…numai dintr-o parte sa vina cinstea si omenia domnule Tudor? sau pana unde ducem ipocrizia?

   • antonescu a facut totul ca base sa ramana presedinte si pentru asta nu trebuie sa mai candideze la presedentie.
    ps. se pare ca invectivele la adresa lui Ponta nu va deranjeaza

   • Inainte sau dupa cafea? 🙂

    Ca sa demisionezi trebuie sa ai onoare, iar onoarea plagiatorului este egala cu onoarea manglitorului.

     • Asa ca o banalitate, ICCJ a hotarat ca Ponta nu a plagiat deci conform logicii basiste justitia este aservita deci canci reforma.
      1. Biletelul roz insotea un act trimis OFICIAL de ROMPETROL, o petitie care poate fi admisa sau ignorata.
      2. Tot in acea perioada Udrea dadea la semnat presedintelui cererea lui Bucsaru Dumitru ( problema de guvern) pentru a primi 300 milioane dolari restanta de la MT., iar Basescu scria pe cerere sa i se rezolve omului problema . Reamintesc ca Bucsaru era partener cu Urea in afacerea Green Town. Trafic de influenta cu finalizare.

 9. E prima data cand parlamentul ia o astfel de atitudine si cred ca ar fi bine sa stim nominal,de la fiecare grup parlamentar cine a participat si cine nu,indiferent cum au votat.Ce m-a surprins acum,pe langa numarul mare de parlamentari absenti,motivati sau nu,pozitia d.l Guse.Nu am inteles niciodata,pana acum,motivul pentru care camerele reunite nu au luat in considerare propunerea d.l Ghie.Am crezut membrii birourilor reunite sunt impotriva,dar nu inteleg de ce dansul insista sa impuna introducerea fortata a acestei propuneri cu care multi sunt probabil de acord,dar nu respecta procedurile si sa obtina avizul grupurilor parlamentare.Acum,presupun ca dansul nu are sustinere grupului parlamentar pnl si deci nu poate merge altfel mai departe.Au dovedit acest lucru prin iesirea de la guvernare si alaturatea in perlamentul europena in gasca celor care l-au impus cu forta,contrar vointei celor 7.5 milioane de roamani care l-au demis,ba mai mult au sustinut prin minciuna si abuz teoria loviturii de stat si a fraudei electorale.RUSINE PNL.

 10. “presedintele nostru drag” isi va termina mandatul fara probleme si ne va mai chinui cel putin 8 ani de aici incolo fiindca sunt destui oameni, printre care si parlamentari, care stiu ca se vor imbogati si mai mult daca il sistin.

  noi ca popor nu mai contam si de ce sa mai contam daca politica se face inafara granitelor?

  oare mai sunt barbati care vor avea taria sa elibereze romanii sau avem numai impotenti?

 11. udmr – ca de obicei: contra intereselor romanilor, contra intereselor nationale, ei stiu una si buna: placute bilingve, insultarea valorilor nattionale, steaguri si carpe ,autonomie (in ciuda Constitutiei, pentru ca o banda de lasi si nesimtiti isi tradeaza tara si le permite sa comita aceste porcarii).

  cand vedem aceasta formatiune etnica extremista scoasa in afara legii????

 12. PDL si PMP vor dansa ceardas,UDMR o vor pupa in dosul paravanului pe blonda lui base si restul isi vor rezolva spagile in vederea executarii pedepsei privative de libertate !!!!!

 13. e bine sa voteze cati mai multi pt ca pana la urma senatori si deputati sunt in teorie reprezentantii poporului ,celor care le-a incredintat votul.deci faptul ca ar vota cat mai multiinseamna ca e dorinta cat mai multor romani.

Leave a Reply