344 voturi pentru demisia lui Basescu, 17 abtineri, nici un vot impotriva.

Din 588 parlamentari, au fost deci 361 la vot. Au lipsit 227. Cei mai multi de la PDL, cativa de la PNL si UDMR.

Institutia fundamentala a democratiei declara deci ca Basescu Traian nu mai reprezinta statul roman din cauza imensei coruptii pe care o patroneaza. Si trebuie sa demisioneze.

Sa vedem ce sunt in stare domnii Ponta, Zgonea si Tariceanu sa faca pentru valorificarea in exterior a declaratiei de azi.

Pina atunci, PSD a decis compromiterea sa masiva. Partidul lui Victor Ponta se face de ris facind alianta cu partidul de manelisti elodieni al lui Dan Diaconescu.

Iata textul declaratiei :

În temeiul prevederilor art. 13 pct. 23 din Regulamentul activităţilor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, aprobat prin Hotărârea Parlamentului nr. 4/1992 republicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 394 din 1 iulie 2013


Parlamentul României adoptă prezenta
DECLARAȚIE

Având în vedere atingerea gravă şi iremediabilă adusă prestigiului funcţiei prezidenţiale prin implicarea fratelui Preşedintelui României în fapte de corupţie extrem de grave, precum şi relaţiile acestuia cu persoane care aparţin unor grupuri de crimă organizată foarte periculoase, grupuri care au fost folosite în interes electoral şi de Preşedintele României,

Luând în considerare împiedicarea aflării adevărului şi înfăptuirii actului de justiţie prin invocarea imunităţii Preşedintelui României în mai multe cazuri aflate în cercetare,

În scopul garantării prestigiului şi independenţei justiţiei în faţa cetăţenilor români, prin eliminarea oricăror suspiciuni de influenţare sau favorizare a apropiaţilor de către Preşedintele ţării – persoana care are ca atribuţie constituţională numirea, promovarea sau revocarea din funcţie a magistraţilor precum şi a conducătorilor Parchetelor şi Instanţelor de judecată,

Ţinând cont de realitatea politică la nivel regional şi european şi îngrijorați de impactul masiv pe care scandalul legat de implicarea familiei Președintelui României îl are în planul credibilității statului român, a capacității de a fi un partener solid în formule de dezbatere, negociere și decizie a participării României în acțiuni menite să contribuie la stabilitatea și securitatea țării noastre în regiune, caz în care este imperios necesar ca reprezentarea statului român să se bazeze pe instituții puternice, asupra cărora să nu planeze suspiciuni circumscrise criminalității organizate,

Parlamentul României, instituţia fundamentală a democraţiei, care are ca principală atribuţie constituţională reprezentarea supremă şi legitimă a intereselor tuturor cetăţenilor României, în conformitate cu Constituţia României, adoptă prezenta declaraţie:

Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, nu mai este îndreptăţit să asigure prestigiul, integritatea morală şi legitimitatea funcţiei prezidenţiale, motiv pentru care trebuie să-şi asume de îndată demisia din funcţia de Preşedinte al României.

Această declaraţie a fost adoptată de Camera Deputaţilor şi de Senat, în şedinţa comună din data de 25 iunie 2014.

Preşedintele Camerei Deputaţilor                          Preşedintele Senatului

Valeriu-Ştefan ZGONEA                                     Călin POPESCU-TĂRICEANU

126 COMMENTS

 1. F bun si veridic discursul din parlament al dlui ORBAN/PNL.Un parlamentar care intotdeauna si-a asumat riscul de a spune ..adevarul si in fond a da dreptate dlui MIRCEA RADU care a terminat aseara emisiunea cu :RUSINE VICTOR PONTA !!.

   • D-le Radu Tudor, de ieri seara de la ora 22 conexiunea pe internet a Antenei 3 a cazut. Tehnicienii de la Antena3 stiu acest lucru, e boicot din partea institutiilor statului sau e o problema tehnica interna a Antenei3?

    • Antena3 ca personalitate juridica trebuie sa depuna plangere penala la Parchetul General pentru infractiunea de favorizarea a infractorului Mircea Basescu comisa de Kovesi deoarece in 2011 aceasta ca Procuror General a dat ordin ca sa i se ia dosarul lui Iacobescu in care apar informatii clare ale traficului de influienta comis de Mircea pentru ca Bercea sa fie eliberat din inchisoare dar si pentru faptul ca Kovesi de asemenea n-a dispus perchezitia legala la firmele si vila inculpatului din Constanta care se impunea in cazul arestarii lui Mircea pentru trafic.

     • De pe Hotnews, site basist pana-n limba. “Cererea depusa miercuri de sefa DNA la Judecatoria Sector 1 (vezi textul in intregime in documentul atasat):

      Chem în judecată:
      pârâta persoană juridică: S.C. ANTENA 3 S.A. –
      pârâţii persoane fizice : Gâdea Mihai, Ciuvică Mugur, Nae Bianca, Tudor Radu, Savaliuc Răzvan pentru ca prin hotărârea ce o veţi pronunţa să dispuneţi:
      obligarea pârâţilor la plata în solidar, a sumei de 1.000.000 lei reprezentând prejudiciul creat;
      obligarea pârâţilor la plata în solidar a cheltuielilor de judecată.
      În fapt, în cadrul emisiunii difuzată de postul Antena 3 în data de 19.06.2014, ora 21:30: Sinteza Zilei, Realizator: Mihai Gâdea.
      Invitaţi: Bianca Nae, şeful departamentului de investigaţii Antena 3; Radu Tudor, jurnalist; Mugur Ciuvică, Savaliuc Răzvan precum şi alţi invitaţi,
      au fost prezentate mai multe fapte şi au fost făcute afirmaţii mincinoase care au creat reclamantei un grav prejudiciu de imagine şi au adus o gravă atingere demnităţii umane.
      Potrivit informaţiilor furnizate pe parcursul întregii emisiuni, s-a acreditat ideea de către realizatorul emisiunii Gîdea Mihai că, reclamanta, procuror şef al DNA a muşamalizat timp de câteva zile dosarul în care se efectuau cercetări faţă de fratele preşedintelui ţării, iar exprimarea folosită pentru prezentarea acestor neadevăruri a fost iresponsabilă.
      întâlnirea prezentată drept „conspirativă” reprezintă una din deplasările procurorului şef al DNA, doamna Laura Codruţa Kovesi împreună cu fostul său consilier, domnul judecător Horia Valentin Şelaru, în loc public, spre sala de sport. (vom ataşa abonamentul de la sală).
      De altfel, prezentarea ca fiind conspirativă a unei întâlniri pe stradă dintre două persoane, indiferent că sunt sau nu sunt foşti colegi, prieteni sau nu, reprezintă o formă de abuz, incompatibil cu libertatea de exprimare, libertatea de informare.
      Pe parcursul întregii emisiuni a fost prezentat un material în întregime mincinos, aşa încât reiese cu certitudine că persoana juridică S.C. ANTENA 3 S.A este titularul dreptului în raportul juridic dedus judecății alături de pârâţii, persoane fizice care au făcut afirmaţiile mincinoase şi defăimătoare.
      Aşadar solicit acordarea despăgubirilor pentru acoperirea prejudiciului ce mi-a fost creat.
      Având în vedere că, pentru angajarea răspunderii civile delictuale trebuie să fie îndeplinite cumulativ mai multe condiţii, anume: existenţa unei fapte ilicite, a unui prejudiciu, a unui raport de cauzalitate între prejudiciu şi fapta ilicită, respectiv a vinovăţiei celui care a cauzat prejudiciul, solicit să dispuneţi angajarea răspunderii civile delictuale a SC ANTENA 3 S.A pentru exercitarea necorespunzătoare alături de persoanele fizice menţionate a dreptului la informare.
      Emisiunea prezentată de acest post de televiziune şi susţinerile persoanelor angajate sau invitate în cadrul emisiunii au încălcat: – pe latură socială – necesitatea unei informări corecte și obiective a opiniei publice -pe latură legală – normele privitoare la dreptul la viață intimă, familială și privată, dreptul la propria imagine, privitoare la accesul liber al persoanelor la informațiile de interes public( Legea nr.544/2001, Legea nr.677/2001, art.10 din CEDO) și ținând cont de Recomandarea nr.13 din 10 iulie 2003 a Comitetului de Miniștri din statele membre ale Consiliului Europei privind difuzarea de informații de către mass-media în legătură cu procedurile penale.”

    • Asta așa vrea să știu și eu, ca să știu dacă îmi schimb operatorul de cablu.
     Nu este pt. prima data cînd pe internet nu pot urmări Antena 3.

  • Intr-adevar, foarte bun discursul lui Orban, doar cam … incomplet.

   Adica, da, noi luptam nu doar cu basescu, ca bau-bau, noi luptam cu sistemul mafiot basist, nu vrem doar sa continuam “furaciunile” pentru ai nostri s.a.m.d. … foarte frumos, DAR, pana una-alta, vrem fuziune EXACT cu cei cu ajutorul carora a reusit basescu sa-si construiasca sistemul mafiot, EXACT cu cei care au facut “furaciunile” pana acum, EXACT cu cei pe care pana mai ieri ii blamam (acuzam si de-a dreptul scuipam in fata!) ca au propovaduit acest sistem mafiot! Si, ATENTIE!, nu vrem doar alianta de conjunctura, electorala (de genul “te faci frate si cu dracul pana treci hopul”), ci vrem FUZIUNE, adica “love forever”, ne luam cu acte, in fata popii!

   Da, ASA luptam noi cu basescu!…

   • Si inca ceva: pdl nu s-a dezis sau distantat niciodata de basescu, dupa cum s-a vazut si azi si se vede tot timpul. Ei doar n-au mai vrut-o pe udrea. In rest, dupa mintea lor, in vara lui 2012 tot “puci” a fost, basescu tot impotriva coruptiei lupta, e tot cel mai bun, “garantul democratiei” etc. (toate gretzoseniile cu care ne-au obisnuit). Eh, cu astia impreuna de manutza lupta Orban impotriva sistemului basist, nu?…

   • Corect punctul tau de vedere ! In privinta intelegerii cu PP-DD , mai bine asa , decat sa cada guvernul si sa ne trezim cu alde Udrea , Videanu , Ialomiteanu s.a.m.d. la guvernare . UDMR-ul este imprevizibil . As mai adauga ca cei care au votat PP-DD au fost destui (11% din totalul votantilor ) si , ,,manelisti elodieni,, cum ii numeste d-nul Tudor , sunt romani si nu trebuie sa-i marginalizam . Preferintele nu se discuta . Asa au hotarat ei , ca interesele sa le fie reprezentate de pepededisti . Decat pierderea puterii si aruncarea tarii in tentaculele pradatorilor avutiei tarii , prefer ,,manelistii elodieni,, , FARA SUPARARE !

    • Auzi Niambe – Cosma, Duicu, Constantinescu-Mazare, Dragnea, Nita, Sova (care tocmai a spart 50 mil de eur doar pe hartii) Negoita – astia nu fura? Nu le da voie religia? Sunt niste ingeri milosi care au devenit milionari doar din grija pentru cetateni?

     Discursul tau se rezuma la: decat sa fure PDL-ul mai bine impartim noi un pic din prada cu PPDD-ul si furam mai departe linistiti . Discurs de postac.

     Mie imi e clar de mult ca voi, PSD-istii, nu luptati cu sistemul, voi doar vreti sistemul . doar ca vreti sa il aduceti la cote sigure, cum era pe vremea lui Nastase si Voicu, sa nu cumva sa ajugeti la bulau (acolo unde va e locul, alaturi de PDL-isti, si cam toti ceilalti politicieni)

     • cataline,
      toti hotii trebuie sa intre la parnaie. Daca cei enumerati de tine au furat, la puscarie. Dar discursul tau seamana foarte mult cu al unui mic propagandist basist. Faci acuzatii aiurea in privinta unora de pe aici. Cu cine ai votat in 25 mai la europarlamentare ?

    • @nimabe,

     Sunt de acord cu tine. Este mai logică și pragmatică ideea PSD de a se face frate cu dracu’, drac care, după cum cred, este mult mai curat și inofensiv decât restul ăstora de” dreapta” atâta timp cât ăștia si-au demonstrat micimea caracterului. Ce poate fi mai înșelător decât să ai lângă tine, așa cum a avut PSD-ul, niște mincinoși și ipocriți? Mincinoși și ipocriți peneleo-antonist care în mod lozincard, ei luptând cică împotriva lui băsescu , au profitat mișelește sub stindardul luptei antibăsiste, la maximum, o dată șantajând PSD-ul(că ei se aliază cu PSD-ul) cu pretenții privind paritatea în actul guvernării (pentru care a fost apreciat de ai săi antonescu) și , în al doilea rând și la fel de ticălos, ducând și aici pe blog (cum s-a văzut și se vede) și la nivel găștii din jurului lui antonescu o luptă incorectă de afirmare având deseori atitudini duplicitare. fiind și la PUTERE și în OPOZIȚIE deci și la guvernare și cu ”poporul” . Ba, și cu pretenții că ei, acest PNL văleano-antonisto-băsist, ar reprezenta cică ceva…istoric. Și tuturor ăstora, cu coada mereu pe sus, puțindu-le și PPDD-ul și UDMR-ul și UNPR-ul DOAR atâta timp cât ăștia sunt cu PSD-ul și PC-ul . Și asta dintr-o frustrare besmetică de a vedea acest guvern Ponta dus pe copcă astfel încât la putere să vină EI. Care ”EI” nu se spune. Câtă vreme SOLUȚIA nu exista decât …JOS! , jos vom tot fi! Critica și atacurile fără a avea și soluții sau fără un orizont a ceea ce va fi …după(sau …în caz că), sunt mai mult decât neproductive , sunt chiar păguboase.

  • Si cum discursul nu a convenit, Antena 3 nu l-a prezentat in totalitate. A invatat de la TVR 1990, Iliescu, tatuca lui Ponta: era ceata! Intre timp la TVR s-a ridicat ceata, la Antena 3 devine tot mai deasa.

 2. ma astept de la tariceanu sa divorteze si sa ceara de nevasta o tiganca de’a lu mondial, dupa ce a vazut ce bani invarte :))

 3. D-le Radu Tudor la prima interventie in direct a lui Ponta la Antena3 va rog frumos sa-l intrebati pe acesta de ce DNA n-a facut perchezitie la firmele si vila lui Mircea Basinescu??? Si de ce Ponat nu cere MJ sa-i prezinte cauzele pentru care dosarul procurorului Iacobescu a fost tinut la sertar 3 ani de zile, cine se face vinovat de acest lucru si ce masura se vor lua impotriva vinovatilor de catre MJ?

 4. “Nu de a vota o propunere de declaraţie propusă de domnul Zgonea, Tăricenu şi PSD care nu considerăm că au căderea morală de a solicita preşedintelui României, ci ce a stat la baza PNL de a iniţia propriul proiect de declaraţie care să aibă ca scop demisia preşedintelui Băsescu: de 9 ani PNL luptă împotriva lui Traian Băsescu, nu împotriva unui om, ci împotriva unui mod de a conduce România. În timp ce voi vă doriţi să scăpaţi de Traian Băsescu pentru a vă ocupa de furăciunile din România, pentru a câştiga electorat, pentru a vă scăpa corupţii care sunt în anchete, pentru a împiedica justiţia să-i pedepsească pe corupţi, noi ne dorim să scăpăm de Traian Băsescu pentru că nu mai are capacitatea de a lupta pentru justiţie. Cum să pretinzi că poţi lupta împotriva corupţiei în propria ţară, când nu poţi lupta în propria ta familie”, a spus Orban.

  “Dacă vă doreaţi să scăpaţi de trebuia să iniţiaţi procedura de demitere. Aveţi nevoie de el ca de un bau bau cu care să speriaţi românii, ameninţând românii cu acest baubau aşa vă doriţi să câştigaţi voturi”, a adăugat Orban.
  Cel mai bun discurs din Parlament! Bravo Orban!

  • Radule, partidul asta care de 9 ani lupta – sau “lupta” – impotriva lui basescu, uita ca el l-a adus la putere in 2004? Uita ca in 2008 avea posibilitatea sa-i dea o lovitura de gratie aceluiasi blestem al neamului romanesc si n-a facut-o? Se poate face ca uita, nu-i nimic, dar noi nu uitam.

 5. dimineata m am trezit intr o Romanie foarte urata!Coruptia intrece orice imaginatie(sunt ridicati magistrati,farmacisti,medici,)iar familia prezidentiala este pe primul loc!(de gainari nu mai vorbesc,fura din cauza saraciei sau ca asa vor ei)Ce or zice europenii de ce se intampla? ,cred ca se crucesc!(de atitudine civica nu vorbesc ,pt ca lipseste cu desavarsire)Asa ca traim intr o tara atipica,in care fiecare se descurca cum poate,unii ca sa supravietuiasca iar cei alesi intr o lume a lor ,complet paralela cu a noastra!

 6. referitor la alianta cu partidul lui dd nu mai fiti ipocriti,f bine ce vreti sa faca alianta pdl,daca ar fi facut numai ziceati nimic,hai hai ca asa a facut base cu vadim si chiar cu ppd atunci nu putea,lasati dracu sa fie majoritate ca se aliaza pmp pdl si alte lichele nu vedeti ca pmp au 18 parlamentari i-mi este scarba.

 7. Votul de astazi nu este altceva decat un gest simbolic pentru ca Basescu nu isi va da demisia. Nu si-a dat demisia cand spunea chiar el ca va demisiona, nu si-a dat demisia dupa referendum, iar cu atat mai putin acum, cand a spus clar ca nu va pleca. Este un individ sfidator, un fel de Lapusneanu: “Daca voi nu ma vreti, eu va vreau!”. Cam la asta se rezuma filosofia lui Basescu.

 8. Desi sunt de acord cu orice forma de lupta anti-basista, Parlamentul trebuie sa uzeze de instrumentele sale proprii, adica suspendarea. Sa ceri demisia cuiva (Presedintele, primarul din Galati sau dansatoarea de la club) e o tentativa lamentabila. Alternativ, Parlamentul sa se ocupe de zonele unde poate lua decizia sa inlature colaboratorii lui Basescu – in Justitie, servicii etc.

  • suspendarea nu se mai poate realiza deoarece de pe 21 iunie pina pe 21 decembrie cind expira mandatul lui Basescu sunt exact 6 luni,perioada in care nu se mai poate realiza suspendarea.

   • nu serios,da unde ai citit asta, caci in constitutie nu zice? sau a scos-o pe goarna si p’asta morar sau kovesi ca smecheria cu imunitatea absoluta a presedintelui? in ultimile 6 luni presedintele nu poate dizolva parlamentul si atat.

 9. Excelent discursul domnului Orban,asta o spune un basist fanatic dar care gindeste cu propiul cap.In rest apa de poaie in parlament.Despre familia basescu este valabil vechiul proverb romanesc, ‘spune cu cine te insotesti, ca sa spun cine esti’.

  • nostalgia,
   daca esti basist fanatic e normal sa-ti placa discursul lui orban ludovic. Cu ce cap gandesti ?

 10. ACUM CE URMEAZA ! DEMISIA DL BASESCU! CE DRACU! AI ATATEA BELE IN FAMILIA TA CU PROBE SI FRATE ARESTAT, SI CU VOTURILE A 7,4MIL DE ROMANI CARE AU VOTAT DEMITEREA TA , SI TE INCAPATINEZI SA TE TII IN CONTINUARE DE SCAUN? ESTI BARBAT? TII LA TARA ASTA

 11. Bine ati venit cu picioarele un pic pe pamant domnule radu tudor.Vorba lui mircea badea dupa ce ponta va da flegme pe fata se pare ca cu un ochi putin deschis parca incepeti cu jumate de gura sa va dati seama ca ponta si psd sant niste mincinosi .Au profitat de scandalul cu basescu sa ilo zboare pe sova si sa il puna pe rus ,azi profita de mascarada asta din parlament si prin spate semneaza protocoale cu ppdd .Comisia nana au ingropato pe maior lau spalat ieri in comisia sri.Azi intrebat ilie sarbu ce parere are de televiziunile care aduc acuzati laurei keovesy si liviei stanciu ?Ilie sarbu raspunde calm ca nu e treba psd si a lui ponta si e o problema a ziaristilor care aduc asemea acuzati justitiei si ca justitie e corecta si independenta.Acum eu nu inteleg de ce tot i aparati pe ponta si psd cand ei in fiecare zi se dezic de tot ce spuneti cu privire la justitie si la basissti din guvern .Cea mai tare faza e azi cu udmr care cu acordul celor din psd .Ponta si psd nu au nici o problema ca udmr sa abtinut azi la vot.Chiar nu va dati seama ca ponta va foloseste pe post doar de goarna contra lui basescu in rest tot ce spuneti corect si pe buna dreptate despre justitie despre udmr despre basistul ioan rus despre protocolul cu ppdd nu fac cat o ceapa degerata in ochi lui ponta si a psd?

 12. Daca se aliaza cu ppdd care este problema?
  Aia nu sunt oameni? ATI fi vrut sa se aliaze
  cu PDL sau pmp precum maimutele liberale?
  Are de ales cumva ? Mai rau este cu Rus decat
  cu ppdd..

 13. Este fabulos ca oameii simpli, care au fost inselati rand pe rand de toate partidele politice se intrec in a cauta tot felul de argumente si scuze clasei politice. Unii ataca PNL, altii ataca PSD, unii dau de pereti cu PPDD altii trantesc de pamant UDMR etc. Este trist! Este trist pentru ca marea majoritate nu reuseste sa iasa din siajul propagandei de partid sau mesajelor transmise de televiziuni. Este trist ca nu reusim sa facem abstractie de partide si sa judecam cu calm si maturitate faptele.
  Nu avem, din pacate, partide sau oameni politici impecabili. Toti si toate au petele lor, trecutul lor, mai mult sau mai putin vinovat. Nu noi ar trebui sa devenim avocatii : apararii sau acuzarii. Noi ar trebui sa fim doar judecatori. Lasati partidele sa se acuze sau sa se apere! Dumneavoastra doar JUDECATI! Din perspectiva nationala poporul este JUDECATORUL, partidele si politicienii sunt avocatii. Sa nu ne transformam in procurori.

   • TATAIE,FAPTELE SE JUDECA IN ZIUA VOTULUI SAU MAI DEVREME ,ORICAND REALITATEA O CERE.PANA CAND TOATE JIGODIILE SI TOTI NENOROCITII VOR PRIMI VOTUL TAU,NIMIC BUN NU SE VA INTAMPLA. SI NU TREBUIE SA ASTEPTI 4 ANI PANA LA URMATORUL VOT DACA NU-TI CONVINE CEVA. IESI LA PROTEST, FRATE CA ASA E IN DEMOCRATIE,NU STAI ASCUNS SUB PAT SI TE VAIETI PE NET CE NASOL E IN ROMANIA. ACUM AI INTELES?

 14. NU-I CHIARASA DL RADU!
  NU VEDETI CE FIGURI LE FACE UDMR!!
  ASA CA NU SE COMPROMITE CU PPD!
  SA SCAPAM DE BASESCU MAI INTAI…SI DUPA AIA FACEM POLITICA SI EVENTUAL SE REUSESTE SA RESPECTAM DEMOCRATIA IN TARA ASTA! CU CINE SA SE ALIEZE DACA PNL S-A DUS IN BRATUL HOTIILOR!!

 15. PSD/Ponta/Ghiță îl folosesc la maxim pe DD. Inclusiv în emisiunile ROTV. Asta pentru a le dovedi ”răutăcioșilor” care le-au zis așa ( ROTV ) că au avut, de fapt, dreptate.

  Ponta/PSD au nevoie de cât mai multe voturi. Nu contează cum și de unde le obține. Disperarea e mare. Dar asta nu e o noutate, s-a văzut de la alegerile europarlamentare, și înainte și după încheierea lor și aflarea rezultatelor.

  • mi se pare normal ca ponta sa isi gaseasca aliati fie ei si pp-dd-isti,mai ales ca pnl-istii votati de electoratul antibasist si-au ocupat locurile cu salarii grase in parlament si apoi au fugit la sanul smochinit al lui macovei ca sa-i scape si pe baronii lor de justitie asa cum sunt scapati baronii pedelaci.

 16. Alianța cu PPDD si cu UDMR a fost dictată de trădarea d-nului Antonescu și a PNL-ului..Oricum aș fi vrut să văd ce spuneți dacă PNL- PDL ar fi dat jos guvernul Ponta Cât despre discursul d-nului Orban ce să spunem..Când un partener de alianță sau de fuziune , posibil membru PNL în momentul când se va face fuziunea boicotează această acțiune și vorbesc de PDL , acest discurs valorează exact zero ::În campania pentru prezidențiale d-nul Orban va fi lângă d-nul blaga și va rosti un discurs la fel.. :)) Ce mai , mare caracter d-nul Orban :))

  • s-a dat voie de la basescu sa fi “antibasist” daca esti foarte virulent anti ponta si anti psd.altfel orban nu si-ar putea permite caci are si el niste “resturi” juridice de cand era ministru la transporturi pe vremea lui tariceanu.

 17. Domnule Radu Tudor, Antena 3 l-a fortat pe Ponta sa isi asume in Parlament o forma de demitere a lui Basescu. A fost aleasa cea mai inofensiva juridic: “declaratia” – Vezi, Doamne! – a camerelor reunite. PONTA A AFIRMAT SAPTAMANA TRECUTA CA S-A GANDIT SA IL FACA PE BASESCU DUPA PLECAREA DE LA COTROCENI SENATOR PE VIATA. IERI L-A INLOCUIT PE SOVA CU RUS. Cat de orbi am putea fi? Nu l-a “sprijinit” (indirect, prin manevre sau inactiune de culise, bineinteles) Ponta pe Basescu de la prezidentialele din 2009, pana la referendumul de demitere din 2012 si dupa parlamentarele pe care Ponta le-a castigat covarsitor si le-a pus la picioarele coabitarii intru Kovesi, Haineala, Laura Georgescu, Iulia Motoc etc. etc.?
  PONTA ESTE SPRIJINUL NEVAZUT – SI FOARTE EFICIENT – AL LUI BASESCU! Am afirmat-o fara incetare din momentul in care am inteles foarte clar ca antibasismul lui Ponta este numai joc de glezna ipocrit, si, deocamdata, nu exista elemente care sa ma determine sa-mi schimb opinia. Ceea ce ma deranjeaza pe mine este succesul cu care v-a intors pe dumneavoastra, cei de la Antena 3, impotriva PNL-istilor de real caracter, consecventi in pozitionarile politice si in raport cu electoratul! Discursul domnului Orban de astazi demonstreaza clar ca A FOST O DENIGRARE AFRESIVA TOATA CAMPANIA PRIN CARE CRIN ANTONESCU SI APROPIATII LUI AU FOST DECLARATI BASISTI PRACTICANTI.
  MAI BASISTI CA PONTA SI SOCRUL SARBU NU EXISTA IN PRIM-PLANUL ACTUAL AL POLITICII ROMANESTI. Parerea mea.

  • Si de ieri si a lui mircea badea e acesta parere ca ponta le da flegme in fata celor care sant contra lui basescu.Azi a aparut o stire se parea ca keovesy da in judecata antena 3 si cere 250 000 de euro .Fac pariu ca ponta psd ministrul justitie nu va spune ca seful dna intimideaza presa.Dinpotriva vor spune ca fiecare raspunde pentru faptelke sale.Ma si miram de ce pe la 11 ilie sarbu intrebat explicit ce parere are despre atacarea justitiei de catre antena 3 si in special atacarea lui keovesy la antena 3 ilie sarbu a spus ca e PROBLEMA ANTENE 3 si ca ponta si psd nu au treba cu aceste acuzati aduse lui keovesy si livia stanciu si ca justitie e independenta si corecta .Asa ca antena 3 e arucata la cos si nu va fi aparata de ponta si psd in acest abuz facut de sefa dna keovesy .De ce psd si ponta cazanciuc nu i cer lui keovesy sa isi dea demisia si apoi sa dea in judecata antena 3 ca sa nu fie banuita justitia ca tine cu keovesy pentru ca e sefa la dna?Santeti buni doar sa il injurati pe basescu in rest nu dau 2 bani pe voi cei din psd si ponta ?

    • Sintagma ponta ne da flegme in fata este facuta de mircea badea in 2013 si reafirmata in emisiunea de acum 2 zile cand ponta la desemnat pe ioan rus ministru .Textual in mircea badea cu gura lui spune ca ponta pana acum ia tras 2 flegme in fata .Din antena 3 numai badea a avut un minut de barbatie sa spuna ceva mai contondent despre ioan rus chiar si pentru un minut ,in rest toata lumea in antena 3 e pe burta referitor la numirea lui ioan rus ministru.De faptul ca keovezy face abuz din functia de sef dna vad ca ponta si psd nu spun nimic ba mai mult ponta declara ca se vede clar acum ca dna lucreaza independent si nu ca pe vremea lui morar de parca la sefia dna e acum Giovanni Falcone si nu keovesy fosta partenera de nadejde 6 ani a lui morar.De ce nu interbati direct pe mai mari psd daca sant de acord cu actiune lui keovesy impotriva antena 3?Constat ca tactica buna a lui ponta de a face miscari puturoase la umbra scandalului basescu -bercea functioneaza minunat .Dupa scandal o sa va treziti ca rus e ministru,ppdd e cu un picior in guvern, gazele se scumpesc ,curentul la fel ,benzina si motorina sau scumpit cum vreo 10% in 2 luni ceea ce este enorm iar benzina cea mai buna a ajuns la 7.2 lei,acciza se duce pe apa sambetei si nu pe sosele si autostrazi,ministrul banicioiu spune ca va restitui bani cheltuiti pe medicamente doar bolnavilor de cancer care fac actiuni si castiga in instanta,pe modelul boc eu va iau bani si vi dau inapoi esalonat doar cand castigati in instanta daca canstigati si aveti bani si nervi sa mergeti in instatele din romania

  • sa te dai anti basist oracaind de la sanul lui macovei impotriva “basismului mascat” a lui ponta este penibil.mai bine pnl-istii,antonescu si iohannis ar recunoaste ca sunt basisti hotarati.ar avea mai multa credibilitate.asa,din poala lui macovei de mana cu blaga,falca si flutur, sa te dai antibasist…

 18. Votul pe tema asta e o mascarada de imagine, caci nu are valoare juridica: e doar asa ca sa le dea unora impresia ca majoritatea parlamentara se lupta si se tot lupta “din greu” cu TB.

  Acest individ Ponta, daca vrea sa convinga cat de cat, chiar nu are de gand sa vina cu o viziune ca lumea pentru Romania inafara de “daca ma votati va promit ca basescu nu va mai fi presedinte”?
  De fapt stiu: nu are nimic bun de oferit romanilor, asa ca foloseste la maxim antipatia impotriva lui basescu.

  • ai ramas cantonat in nickname! ai ramas in gandirea lui burebista d’aia scrii prostii apreciate doar de simpatizantii liberali inchistati in gandire! pai bai liberalilor cine il apara fatis pe baselu? pdl si pmp! cu cine faceti voi marea unire? cu pdl cumva? adica cu sclavii lui baselu? deci matematic sunteti si voi ( adica deveniti dupa marea unire) sclavii lui baselu! asta e adevarul care va roade si nu stiti cum sa-l mai injurati pe ponta! sunteti doar niste basisti mascati deocamdata dar veti iesi din barlog in curand basistilor!

   • alexph, unii pot fi de acord cu ce am scris , iar altii nu – asa e firesc : sa existe impresii diferite. Dar vad ca pe tine te deranjeaza la culme cand vezi scris ceva cu care nu esti de acord, drept pentru care n-am ce dezbate cu tine.

    oricum, intuitia ti-a jucat feste : nu sunt fan al pnl-ului.

  • voi sunteti in opozitie,unde veti ramane cel putin secolul acesta tot,si nu aveti cum sa apreciati ceva bun din partea psd-ului sau ponta.nu ma mira sa afirmati chiar si ca guvernarea de acum este mai rea decat cea a lui boc,caci acum mergeti la coasa cu boc si scrieti cu oi pe dealuri alaturi de flutur.

  • Corect. Votul din parlament de azi e doar o mascaradă. Și sunt de acord și cu restul din postarea dv.
   Ne-am săturat de ipocrizie, de minciună , da a se preface că luptă , cu băsescu…. de toate bla-bla-urile lor fără acoperire …a tuturor celor implicați dar mai ales a lui ponta.
   De-a ce se joacă ponta / ?? De-a lupta de a-l acoperi într-un fel sau altul pe băsescu ?

   • sa vea ponta sa le fure taticu pnl-istilor,taticu lui antonescu si iohannis?nu cred ca reuseste.pnl-isti prea tin strans de basescu si au facut prea multe sacrificii incat sa nu il scape din brate tocmai acum.nici pe basescu,nici pe udrea,blaga,macovei,flutur,falca,etc.

  • Da exact si asta ma intereseaza de la Ponta: sa-i scurteze presedintia lui Basescu, poate sa-i bage si cateva dosare penale – motive justificate sunt garla !!!

   • ca sa faca dosare,ar fi trebuit sa ramana in procuratura: poate acolo facea si el o munca utila societatii.

    Dar asta ar fi fost prea greu pentru un nepregatit care si-a facut studiile asa cum le-a facut: incununate cu un doctorat copiat.

 19. Domnule Radu Tudor!!!
  Nu avem institutii,nu avem oameni,nu avem caractere,nu avem oameni cu caracter “nu avem cu cine!!!”Este clar ca demersul parlamentului este absolut necesar dar ramane fara raspuns din partea prezidentului fara caracter!!In schimb exportul scandalului prin exercitarea de presiune din exterior asupra lui Basescu este contraproductiva!!!Are de suferit imaginea tarii si asa sifonata!!!Cred ca este o greseala exportul scandalului si se accentueaza stupidul,penibilul si absurdul!!!

  • lasa moshule sa se exporte, caci atunci cand se tot exporta despre prim ministru,ministrii si parlamentari era foarte “productiv”.acum tu ce faci,o intorci ca pe dambovita? nu fi stupid si penibil.

  • Ce mai conteaza…. si asa sifonata,pana nu dispare raul o sa fim tot sifonati atat in interior cat si in exterior!Sa faci frumos afara cand inauntru e mocirla inseamna fariseism si de asta nu ducem lipsa!Ori la bal ori la spital este…foarte productiv,crede-ma functioneaza matza-n doua!

 20. Eu am o singura temere. Ca Ioan Rus nu o sa reuseasca sa se ridice la nivelul lui Sova si va lasa neterminate toate maretele vise si abureli incepute de fostul ministru al marilor minciuni.

  • peste o suta de kilometri de autostrada nu sunt minciuni.mincinosi sunteti voi basistii care nu ati facut nimic decat hotii cu regele asfaltului iordache,cu banditul berceanu si hoata boagiu.

 21. EXCELENT DISCURSUL DE AZI AL DOMNULUI ORBAN!
  In rest,actiunea parlamentului,daca nu ar fi de ras,ar fi de plans.Conform tuturor sondajelor effectuate in ultimii 10 ani,peste 90% dintre romani nu mai dau doi bani pe aceasta institutie respective pe actuala clasa politica.
  Parerea mea este ca parlamentul dominat de hoti si puturosi care din 6 zile mai lucreaza dor una,in loc sa-i faca rau presedintelui I-au facut un bine.

  • cand voi basistii erati majoritari prin parlament si dadeati jafurile alea de legi, era parlamentul foarte “respectabil”.acum ca voi ati dat-o-n rahat,faceti propaganda anti parlament si anti clasa politica,acum toate se spurcara ele, uite asa ,caci nu mai sunteti voi majoritari.dar aveti majoritatea hotilor pe acolo.or fi ceva hoti si pe la altii dar sper sa fie curatati toti,absolut toti cat mai repede.

  • parlamentul este baza sistemului democratic.fara parlament este dictatura.romanii poate ca vor un parlament mai puternic si nu incalecat de smecherasii de la curtea constitutionala, cu oameni integri si nu cu muhaiele trimise acolo de partide de muhaiele, votate de alte muhaiele.

   • Parisache – pai PSD-ul tau exact asta face – trimite muhaiale votate de alte muhaiale:
    – Cosma Junior
    – Trufandaua lui Dragnea
    – Fratele bufonului Mazare

    Mai zic?

    • trebuie sa recunosc faptul ca acel cosma nu pare a fi mai inteligent decat antonascu,orban sau iohannis de la pnl, dar in rest… nu convingi pe nimeni. mai zi. mai pune pe lista. fii convingator.

 22. Eu cred ca Ponta si turma lui pesedista, s-a facut de cacao (total) atunci cand l-au cooptat in 2012 pe basistul suprem de la Cluj, zis Ioan Rus, in guvern ca sa pregatesca trantirea referendului de demitere a Basalaului, lucru care le-a reusit. Imediat a incheiat Pactul de coabitare cu Necuratul si de atunci toate sunt efectele acestei co(i)abitari. Acum,la ordinul Basanaului, il readuce pe acest nesimtit Rus in guvern, ca iar vor sa faca impreuna o mare tampenie.Cata ipocrizie la Ponta sa ne spuna ca il ia pe Rus(nac) in guvern de dragul ardelenilor??! Eu ca ardelean din tata in fiu, fost student pe la Politehnica din Cluj-Napoca unde face pe marele profesor acest Rus, nu doresc sa mai aud de el niciodata. Felicitari lui Mircea Badea care atat in 2012, cat si acum a cerut demisia Pontalaului pentru acest act de tradare !

  • pai turma cu care tragi tu se dadu cu basistii si ar trebui sa te bucuri ca un basist ca rus se perinda prin turma psd-ista.nu-i gasi acum pricina lui rus ca nu ajunse presedinte antonescu atunci caci dupa cum s-a aratat pe parcurs aveam in el un alt basescu care il proteja p’asta si basismul lui.si nu din cauza de rus au facut aia de la ccr cvorum apoi erata si peste toate tot antonescu promulga si legea referendumului cu cvorum.

 23. “Au lipsit 227.Cei mai multi de la PDL, cativa de la PNL si UDMR.”

  Au lipsit destui si de la PSD-UNPR. Probabil ocupati cu guvernarea.
  PDL are doar vreo 55 de parlamentari, mai e mult pana la 227.

 24. Dupa Mita Biciclista o avem pe Nuti Parasutista.
  Sunt curios sa aflu cat reprezinta 6% pentru Basul lui tanti Nuti.
  In sensul in care ma intreb cat de acoperitor este 6% pentru Basul ei intre o pereche de tanga si o pereche de bichini.
  Pentru basisti inspre ce limita evolueaza votul romanilor captivi P(i)MP sau in termeni practici ca tot a fost ales pres P(i)MP Basul lui tanti Nuti, spre o pereche de tanga sau spre o pereche de bichini, caci ar fi pacat pentru popor sa rateze acest peisaj de luna plina, mai ales ca sunt inca destui tentati de profunzimile basului.

  Nuti Parasutista vrea sa ne ofere biletele roz cu autograful lui Tariceanu.
  Eu as fi mai interesat (ma rog) de un autograf de-al mneaei pe o pereche de chilotei roz (bichini sau tanga), cat considera mneaei ca reprezinta 6% acoperitor pentru al mneaei BAS.
  La o bursa „politica” cred ca as obtine mai mult pe o pereche de tanga roz inscriptionata de manuta lui Nuti, cu care mentine intr-ale ei paranteze intentia de vot pentru P(i)MP, cu 6%, decat pe biletelui roz al lui Tariceanu, mai ales daca e si din hartie reciclabila.

  Acum sa vorbim putin despre labareala liberala (jerk off pentru macelarul de la ambasada SUA dl Butcher, cel care transeaza votul romanilor)
  Pentru o intelegere mai accesibila va recomand sa urmariti ultimul episod difuzat pe HBO din serialul Silicon Valley.
  In termeni de bursa (politica) PDL incearca o preluare ostila a PNL.
  De fapt se incearca trimiterea meciului prezidential din toamna in tie-break, cand voturile STS vor avea relevanta.
  Cu 6% nu poti frauda 30%, dar cu 36% poti frauda inca 15,0001%.

  La ora actuala Ponta are nevoie de un „atac la baioneta” pentru a-si consolida leadershi-pul politic. Nu cred ca are ranza pentru asa ceva, desi contextul politic din „apropiata vecinatate” ii ofera o ocazie cu care nu cred ca se va mai intalni prea curand. Asadar „aux armes”, domnule Ponta.

  La fel si Tariceanu, incearca o improspatare a formulei politice liberale, in sensul in care sa fie prezenta o nuanta traditionala, invaluita sa zicem de o adiere actual-europeana.
  Nuantele tari, extreme, nu sunt specifice liberalismului.
  Probabil de aceea multi se intreaba referitor la predarea lui Antonescu, cu arme si sotii, taberei basiste: Ce-i cu labareala asta?

  Si apare in prim plan dl. Iohanis, acest Wilhelm Tell al Dambovitei politice, descalecand de pe malurile Cibinului la stana lui Bucur, care avea nevoie de sageata liberala pentru a strapunge marul P(i)MP asezat provocator pe BAS-ul lui tanti Nuti, evident acoperit de o pereche de tanga roz, cat sa nu se vada 6% din BAS.
  Ramane de vazut daca il va nimeri, la fel ca legendarul purtator de arbaleta helvet. In cazul lui Iohanis arcul carpatic tine loc de arbaleta.

 25. Daca nu-si da demisia ar trebui ca nici un post de tv. sa nu mai transmita pe post nici un discurs de-al sau , ca si asa vorbeste numai minciuni. In ceia ce priveste alianta cu DDPP e ca in zicala ,fate frate cu dracul pana treci puntea.

 26. Vai de capul lor cei din psd ieri era un individ pesedist la emisiunea danei grecu si se batea cu pumnul in piept ca un maimutoi ca toti cei din psd pc unpr vor fi in sala si vor vota pentru si ca prezenta e obligatorie pentru cei din psd pc unpr ,ba mai mult acest individ a zic ca toata coalitia de guvernare va vota pentru .Noroc cu radu tudor ca ia taiat macaroana mincinosului cand ia spus franc ca e un mincinos ca udmr nu va vota pentru si udmr e in coalitia de guvernare.Noroc cu liberali ca altfel papagali astia de la psd nici macar cvorum de sedinta nu cred ca aveau vai de capul lor daca la o asa actine se aduna 344 voturi din 588….Iar acum dupa ce sau infoiat toti papagali astia in parlament vor da fuga sa se imbranceasca sa merga la cotroceni ca sa il puna pe rus ministru .la 12 i cerem demisia lui basescu ia mai pe seara ne ducem la cotroceni sa il punem pe basistul ioan rus ministru si sa ne salutam cu basescu la cotroceni.Halal curajosi si luptatori

   • Sa faca ce vor ca vad ca oricum nu tin cont de nimic dar macar vorba lui mircea badea sa nu ne mai dea flegme in fata si apoi sa spuna stai linistiti ca noi luptam cu basescu .Macar atata bun simt sa aiba sa termine cu minciuna asta ca ei lupta cu basescu cand din tot psd lau ales pe basistul ioan rus sef la minister .Acum ca remember sa va dau niste citate din ioan rus din timpul referendumului si imediat dupa :Fostul ministru de Interne Ioan Rus îi spunea lui Victor Paul Dobre, într-o discuţie despre listele electorale, în 4 august, că el le-a spus că nu semnează “niciun singur om în plus sau în minus”, pentru că “eu chiar nu vreau să-mi petrec bătrâneţile în puşcărie!. Consecinta americani si europeni care sigur au ascultat aceste interceptari imediat ce ioan rus a cazut pe tehnica normal ca au decis sa i dea crezare lui basescu .Si acum inca o zicere a la ioan rus de dupa esuarea referendumului:”Cu siguranță îl sfătuiesc, și pe domnul Ponta, și pe domnul Antonescu să negocieze cu Traian Băsescu, pentru că o altă soluție nu există. Soluția cu războiul, am auzit și eu, să facem încă un referendum (…) Va trebui să renunțăm și noi la obiceiurile astea ale noastre, războinice”, a declarat Ioan Rus, citat de Mediafax.Pe cea cand il ataca pe voicculescu si il face pe mircea badea un saltimbanc nu le mai pun ca nu imi posteaza radu tudor mesajul ca zice ca mai iau de anetna 3 si de mircea badea

 27. Ce sa faca ei ??? Au cerut demisia. A mai fost un referendum si s-a dus totul de rapa. Sa nu ne amagim. Chiar si un al doilea referendum s-ar duce tot de rapa. Sunt foarte multi cei care il sustin pe Basescu. Uitati-va numai cati au incercat musamalizarea dosarului ( vezi procurorul Iacobescu ). Acum pe tiganii astia i-au inchis pentru santaj cand de fapt nu este santaj nici pe departe. Atunci cand spui unui om ca te duci la DNA, asta inseamna santaj ?! Nu vorbim de un singur om ci de un regim intreg, oameni in pozitii inalte care au suficiente schelete in dulap si care acum s-au prins cu dintii si unghiile de putere pentru a-si proteja grupurile de influenta. Sa ceri eradicarea acestor practici numai dupa o sedinta a parlamenului inseamna o utopie ( nu va suparati ). Ani buni vom avea de luptat cu oamenii pe care-i lasa Basescu in justitie si in alte structuri de putere. Vorbim de un regim care se bazeaza pe abuz.
  De altfel Traian Basescu a fost foarte abil. A incercat sa-si subordoneze toata dreapta spectrului politic folosindu-se de existenta PMP, partidul de suflet. In acest timp de fapt a avut doua partide. Cel mai bine s-a vazut azi in parlament cand PDL nu s-a prezentat. Ma intreb ce va decide PNL la fuziune.

 28. Basescu nu va pleca, asta e sigur. Nu-si va da demisia. Dar mi-ar placea enorm de tare sa-i vad pe parlamentari, fiecare cu un scaunel de plastic, in fata Cotrocenilor, nemiscandu-se de acolo pana cand o va face. Asta daca intr-adevar mai reprezinta pe cineva…

  • Da, asta ar fi tare !
   Doar că pe ei îi doare în cot , atîta timp cît scaunele lor sunt asigurate în parlament.
   Cum naibii să stea ei în soare , sau la minus 15 grade pt. a-I susține pe cei care I-au trimis acolo, la loc călduț și foarte bine plătit + facilitățile și privilegiile pe care le au?!
   Nici într-o mie de ani nu se va întîmpla așa ceva.
   De popor se prefac că le pasă, doar din 4 în 4 ani , după aia, mint, înșală, manipulează, dorm în scaune în ședințe în loc să fie atenți la ce votează, se plimbă prin lume vezi Doamne în schimb de experiență, chiulesc la greu și cam cu asta se ocupă în general aleșii.

 29. serios? se face de ras facand aliante cu ppdd? cred ca asta e pe post de gluma! cand liberalii isi bat joc de votul de la patlmentare si locale asta e interpretarea lui radu tudor? cand, pe baza votului masiv al populatiei pentru usl ( vedeti ca nu spun ca pe baza votului masiv al populatiei pentru psd partid majoritar de 35-40%)un partidulet de maxim 15% ajunge sa ocupe la paritate atatea posturi de parlamentari si alesi locali incat nici lor nu le venea sa creada ajunge sa tradeze si sa se alieze cu sprijinitorii falitului basescu adica pdl – vezi si apararea lui baselu in parlament astazi- sa critici psd-ul pentru ca incearca sa-si pasterze acolo unde poate majoritatea, mi se pare cel putin ciudat daca nu scandalos, incercand sa apere mascat partidul pentru care radu tudor are afinitati declarate public si anume pnl!e la mintea cocosului ( nu ala a lu udrea) ca psd-ul a fost oblgat de tradarea pnl-ului sa incerece sa faca aliante in teritoriu cu cine poate pentru a-si apara pozitiile ( vezi in mod ciudat o alianta in neamt cu pdl contra pnl-ppdd(!!!)). nu radu tudor, psd nu se face de ras! de tot rasdul este partidul asta numit pnl, partid caracterizat in toata istoria lui de tradari si faramitare! liberalii sunt de tot rasul ca-si bat joc de noi cei care i-am votat de 3 ori in ultimii ani( locale,referendum si parlamentare) dar nu pe ei practic ci usl-ul!!!!!!!

 30. Tot haosul ce este acum, apartine CURTI CONSTITUTIONALE,acesti mari specialisti in dezordinea constitutionala , nu a pus pret pe vointa poporului roman si a protejat smecheria ,hotia, minciuna si paronia presedintelui.Bataia de joc , ce a facut-o CCR a dus la rusinea ce o purtam in Eurapa si in lume din partea presedintelui demis de popor si pus pe tron de clica lui zegrean.Analizati hotararile c.c.r. si va veti convinge cine a sutinut pe mincinosul de basescu.

 31. Dan Diaconescu s-a prezentat la vot duminică seara, în jurul orei 21.00, în cadrul referndumului pentru demiterea președintelui Traian Băsescu. Liderul neoficial al Partidului Poporului a declarat că i-a fost foarte greu să ia o hotărâre în momentul în care a pus ștampila de vot “Am estimat că voi fi la 19.30 la vot, dar Rolls-Royce-ul meu a avut ceva probleme și, după cu bine vedeți, am întârziat. Nu am intenționat să nu fiu prezent la vot. Ca viitor președinte al României, trebuia să mă prezint la vot. Este un record de absenteism la vot, ceea ce dovedește încă o dată că PDL și USL, aceeași mizerie. Mi-a fost greu să aleg între doi oameni, unul care m-a închis, altul care mi-a închis televiziunea”, a declarat Dan Diaconescu.
  OFFTOPIC Cu acest personaj azi ponta si psd fac protocol sa lupte cu basescu cand basescu mai are 4 luni de mandat si e bagat in scandaluri pana in gat.Diaconescu sa vazut clar ca face jocurile lu basescu si la alegeri si la referendum si azi e luat de bun doar ca sa mai faca psd niste majoritati in teritoriu

 32. bucuria celor slabi de inger 🙂

  astazi s-a votat o hartie igienica cu miros de cacat electoral politic, atat si nimic mai mult

  in rest furturile continua nestingherite la facturile de curent electric sau la TVA

 33. Parca zici ca suntem in coreea de nord pe acest site/blog. Radu zice, restul aplauda… mai mult, unii isi cer scuze daca apaluda prea tare. Altul mai sus dadea vina pe institutiile statului (basiste), ca nu poate el sa intre pe siteul antena3.

  Raspuns de la radu tudor: draga Reek (Theon Greyjoy din Game of Thrones), nu te mai obosi sa gandesti cu mintea ta, iti spun eu ce s-a intamplat. A picat siteul, pana nu aflam un raspuns concret, basescu e de vina.

  Daca ar durea prostia…

 34. avand in vedere ca sunt aproape 600 in parlament au votat un pic mai mult de jumatate .deci destul de putini.pt ca sunt neseriosi de aia Basescu isi permite sa spuna ca nu-l intereseaza votul parlamentului pt cererea demisiei lui .dar gandindu-ne ca astia ne reprezinta pe noi din nou ne demonstreaza ca nu da doi bani pe romani .este a doua oara cand legal nu la nivel de conversatie ne desconsidera .o data la referendum si acum in urma votului din parlament .demn de retinut este ca si UDMR-ul este tot a doua oara cand face jocul lui Basescu ,deci tot la referendum cand nu s-au iesit la vot la sugestia lui si azi cand s-a abtinut de la vot tot ca sa nu-l deranjeze pe Basescu .spun demn de retinut faptele UDMR ca pe viitor sa fie exclusi din calculele guvernamentale ,dar cine sa tina minte ?asa cum se folosesc voturile tiganilor pe rand de catre toate partidele tot asa se folosesc pe rand si de UDMR . Ponta nu numai ca se incurca cu PPDD dar azi cand era discutata o problema serioasa ca demisia lui Basescu s-a trezit vorbind cand a zis ca trebuie sa-l si laudam pe presedinte ca ne-a facut nemaipomenita favoare de a semna legea insolventei lucru pe care trebuia sa-l faca de mai bine de o jumate de an dar ca de obicei pt ca el e Gica Contra la vremea respectiva s-a opus si banuiesc ca aceasta tergiversare a fost ca de obicei in favoarea cuiva .iata pt ce spun mereu ca nu mi se pare potrivit ca Ponta sa candideze la presedintie ca are niste reactii neadecvate cu momentul respectiv si pt multe alte prostii pe care le face ,cea mai recenta fiind cea cu privire la introducerea lui Rus in guvern .o ia asa pe miriste fara sa se consulte in anumite probleme ca si aceea cu semnarea actului de coabitare fapt care pune sub semnul intrebarii activitatea lui si meritul lui pt a candida la asa o functie inalta .

 35. Cinic! Gestul PSD a fost doar de fatada! Tu, PSD, ceri demisia Presedintelui, pentru fratele corupt, prin parlamentarii tai, nu? Pana aici, totul e ok! Dar cum ramane cu demnitatea si onoarea PSD (daca o are, bineinteles) intrucat, printre votanti, se afla Cosma, tatucul coruptilor PSD din judetul Prahova? Nu inteleg, hotul striga hotii?
  Antena 3 e aici? Domnule Gadea, Badea, Ciuvica, Tudor, etc, asta o fi de bine?
  Silence?

  • noi silence? hmmm, iar sunteti pe dinafara. care e televiziunea care a dezvaluit caracatita lui cosma de la prahova… Antena 3 cumva? Oana Stancu va spune ceva

   • Regret ca nu ati inteles. Era vorba despre comentariile ce se vor face incepand cu aceasta seara la A3. Daca vor mentiona, prin criticii ei de vaza, faptul ca unul din cei ce au cerut demisia lui Basescu, este un parlamentar dovedit corupt. Si mai sunt si altii care au votat. Sunt sigur ca se va aplica politica ,,ciocului mic,,.
    Din pacate, la A3, pesedismul e in tot si-n toate…

    • si daca a votat cosma ala ,care deocamdata umbla liber pe acolo,votul general nu se mai pune sau ce bolmajesti? prin parlamentul ala umbla multa fauna de prada mai ales galben-portocalie dar acu trebuie desfiintat parlamentul sau ce? daca se pune, pe bune, justitia pe ei,ramane parlamentul fara cvorum si tara fara opozitie.

     • macar fauna portocalie, penala si ea, nu a votat. Si-a vazut lungul nasului. Ceea ce, PSD nu o va face niciodata. E cu pampersul plin dar ei tot isi dau cu parfum…Lasa-ma, Paris, ca imi e greata de toti parlamentarii, din orice partid sunt…Nu te inteleg, cum de le iei apararea unora …Institutia cea mai corupta si famata din Romania e Parlamentul.Orice cercetare sociologica confirma asta. Si orice roman, de pe strada sau de prin santier, ogor sau birou, spune asta.

  • A oprit-o cineva pe Kovesi sa faca justitie , sa-i citeze zilnic pe parlamentarii banuiti de coruptie la DNA ??? Cum a facut cu Nastase. Sau a tinut parte coruptilor cineva pe aici sau chiar la televiziuni indiferent care ?

   Insa Codruta teleghidata de Macovei si Basel vroia spectacol cu catuse in fata DNA. Caci iata in multe cazuri in care nu a obtinut acea arestare sau perchezitie din care spera sa iasa ceva nu a mai facut nimic.
   Mai rau , foarte rau, a umplut lumea ca in Romania parlamentarii au imunitate TOTALA. Un fals care a costat Romania si pentru care trebuie sa plateasca cu puscaria. In schimb a inventat imunitatea basescului, cel mai mare escroc din istoria tarii.

 36. apropo: in fata actiunii lui kovesi cum va aparati? de ce nu faceti si voi cei de la a3 plangere penala contra procurorilor care l-au favorizat pe mircea basescu inca din 2011? tot prezentati in diverse emisiuni cum l-au executat pe procurorul iacobescu,parca, pentru ca a dezvaluit mita data lui mircea basescu atunci in 2011, cum de procurorii de la constanta tot insista cu santajul chiar daca inregistrarile facute de dna nu la confirma, cum dna bucuresti a preluat cazul chiara daca nu are competenta si tot nu luati masura reclamarii acestor fapte la parchetul general singurul in stare sa o ancheteze pe madam k. si atunci care e finalitatea? credeti ca parchetul general se va autosesiza? pai corb la corb nu-si scoate ochii vezi si aberatiile facute de csm prin inspectia juduciara! si apropo de asta . de ce nu ati reclamat tot la csm cazul berbeceanu? de ce nu ii obligati sa-si ceara scuze public pentru tampeniile pe care le face in mod constat aceasta inspectie juduciara din cadrul csm? pai daca dati tot timpul din gura la tv in emisiuni fara sa reclamati la parchet degeaba! si ina un fapt: pe ce motiv s-a bagat dna-ul in cazul basescu? nu cumva aceasta instititie a incalacat legea de functionare?

  • …sau sa il intrebati putin de sanatate ,daca mai traieste,pe flacaul ala cu urechile lui YODA, care se zvonea ca este ministrul justitiei.

 37. D-nule Radu Tudor nu ar trebui sa stim si noi ROMANII nume,prenume al parlamentarilor ce au lipsit?Daca un cetatean lipseste de la servici i se taie ziua de munca sau se desface contractul de munca,asta este legea.Pentru ca asa este normal nimeni nu e mai presus de lege,ce ziceti?

  • corect,acum basistii nu mai critica chiulul din parlament,cum o faceau cand erau ei la butoane.acum se ascund toti prin closet.

 38. Sa mai conteste cineva ca “ROMANUL S-A NASCUT POET”!

  Mircea si Bercea

  La Mircea vine un ţigan
  Cu lanţ de aur şi mersan :
  -Sunt Anghel al lui Şapte cai
  Trecut prin ciur şi prin vătrai
  Venii , nepotul să mi-l dai
  Prin apa din cazan.

  -Aha , pricep, dar tu ce dai,
  De unde eşti şi unde stai
  Te văd malac şi cam plăvan
  Oi fi vre-un neam de Corsican?
  -Sunt Mondial, şi sunt oltean
  Şi am parai.

  Aşa că spune cum îi vrei,
  În Euroi, Dolari sau Lei ?
  Te pui nănaş la puradel
  Să-l ţii în braţe, doar niţel
  Şi după ce-l laşi jos pe el
  Pe mine să mă iei.

  -Nepotul eu ţi-l creştinez,
  Că-i mic, şi n-o să mă forţez
  Dar nu ştiu, tu eşti mult prea mare
  Şi ai pe rol multe dosare
  Să ţi le iau eu în spinare?
  Mi-e teamă că clachez.

  -Mânca-ţi-aş, nu mă refuza
  Că-ţi dau cât poţi să duci mata
  Şi-ţi dau şi pentru nea Traian
  Şi lu Maria-i dau un ban
  Da ia-mă’n braţe, fii uman.
  -Ooof dracu să te ia!

  Ok, accept, dar ţine cont
  Că eu nu vreau banii în cont
  Nu vreau nici să mi-i dai în mână,
  Îi dai lui unu, Căpăţână
  Băsescian din lumea bună.
  Şi îţi mai dau un pont:

  Cu mine scapi cu şase sute
  Îi dai în tranşe, altfel pute,
  Dar să nu crezi că scapi uşor
  Mai ai de dat la procuror,
  La tentativă de omor,
  Dai şi la Curte.

  Dau naşule, să moară mama,
  De-i cazu dau şi lu Obama
  Da nu mă ţine la’ntristare
  Că am o gâlcă şi mă doare
  Să-i spui lu şefu ăla mare
  Să ţină seama.

  -Bine, o să vorbesc cu ei.
  Probabil totuşi o să iei
  Un an aşa, cu suspendare
  Ca să nu fie scandal mare
  Că şade media călare.
  Aşa cred că-i ok.

  Ok, dar să îţi fie clară,
  Dacă mă minţi, ochii să-ţi sară!
  Să nu încerci să mă ţăpeşti
  Că te-am filmat şi o păţeşti,
  Cu DNA-ul te trezeşti .
  Pe drum de seară.

  Bă ăsta, tu mă şantajezi?
  Tu cine puii mei te crezi?
  Păi tu te pui cu neamul meu ?
  Traian e mare, Dumnezeu,
  Român- tătar-mason-evreu
  Păi tu realizezi?

  Tu cine eşti, şi din ce neam,
  Din David, Moise sau Avraam?
  Dacă încerci să mă reclami,
  Că mi-aţi dat mită, mi-aţi dat bani,
  Cine-o să creadă doi golani?
  -Ponta şi Abraham.

  Epi-tough
  Temerar, neinfricat, marinar de cursă lungă
  El Traian conquistatdorul, preşedintele, tăticul,
  Cine bănuia măcar că acum o s-ajungă
  Ca ţiganu să se-nece, scufundat de Mircea… dricul?

 39. Dupa votul de azi in Parlament, cum dracu… repet, cum dracu… PNL-ul mai poate sa faca fuziune cu pdl ? E noaptea mintii la puterea a zecea.

 40. CAMISA NEGRA

  Martea neagra parlamentara. Azi, miercurea neagra a declaratiei tot in parlament . Saptamana trecuta, joia neagra a arestarii fratelui presedintelui. In 2012, duminica neagra a referendumului.

  Se pare ca poporul s-a saturat de portocaliu, verde, violet si alte marouri si a inceput sa-i faca zile negre presedintelui.
  Asta se intampla cand disperarea te face sa-ti invelesti sufletul in camasa neagra! Sper ca in acest fel, nici un “nas” sa nu mai aiba vreodata acces acolo!

  P.S. Dupa atatia bani negri, ma gandeam ca, daca Basescu isi vinde terenul de la Nana, va avea si el in sfarsit, bani albi pentru zile negre.

 41. De “câh” ce sunt eu pentru antoniști, chiar vreau să aflu ceva: a fost astăzi Antonescu în parlament. Și dacă da, a votat sau s-a abținut?

  Din câte am văzut, Antonescu încă nu se trezise. E bine, totuși, că mâine se va putea trezi – aproape la fel de devreme cum ar fi trebuit să o facă azi – pentru a vorbi cu ziariștii dcNews…

 42. Este foarte bine ca s-a luat o atitudine politica si trebuie creata o presiune puternica ca sa nu stea linistit!Foarte bine ca au trimis ambasadelor,PE si CE declaratia adoptata ca sa se stie mai clar cum au protejat un penalul penalilor,tata statului de…stramb si mafiot,de mania proletara a 7,4 mil.,hot care striga hotii,”apostolul”justitiei manjit de bani murdari si cu legaturi interlope,mai ramane si lui nevasta-sa sa-i gaseasca bube in cap,dar nu cred,ca aia este pe post de paiata,fara personalitate o umbra stearsa caruia numai comenzile stai,sezi si pe loc repaus o anima!Cred ca parlamentul azi a facut ce trebuia si ce este menirea unui parlament,sa se delimiteze si sa sanctioneze derapajele democratiei si sa-i amintesca sfidatorului,mincinosului,perfidului,meschinului de basescu ca funia a ajuns la par,cam de mult timp stam langa par asteptand sa sucombe,asteptand sa explodeze basica purulenta,iar noi cei care am dat “lovitura de stat” si celor carora li s-a cerut sa jure pe biblie de pe capota si toata hartuiala securista pe care au facut-o unor oameni cinstiti,avem nevoie de o satisfactie pentru anii mizerabili,plini de cloaca,de scandaluri de hotie si prostie!As vrea sa-l vad cocotat pe capacul de wc,dar de data asta la ferestruica de la jilava!Ar trebui declarata carantina la cotroceni,este un mediu toxic,pestilential,infestat de microbi,si dezinfectarea sa inceapa de acum ca sa dispara toata colcaiala asta ca cel care o veni sa nu fie infectat,personal cred ca numai aruncatorul de flacari mai curata mizeria ce o lasa in institutia prezidentiala astfell de specimen!Ce sa mai discutam ca-l pune pe rus tot un caca cu perje o sa iasa,din atatia specialisti pe care pot sa-i aiba ei invart aceeasi oameni gaunosi,tipic lor,toate-s noi si vechi sunt toate!

 43. Doua lucruri par clare si de netagaduit:
  1.MIRCEA BASESCU a luat bani de la clanul tiganesc pentru :A) sa intervina in justitie pentru mituirea ei in scopul de a-l ajuta pe interlop sau B)in scopul sa-i tepuiasca(inselaciune) fara a face ceva.
  Oricum faptul este penal :sau pentru coruptie sau pentru inselaciune calificata.
  2.Procurorii care au facut inregistrarea din casa lui MIRCEA BASESCU(unde tiganii isi solicitau banii inapoi fiindca basesesti:Mircea singur sau Mircea si Traian impreuna…nu si-au facut “datoria” sau nu si-au tinut promisiunea…)
  … Au calcat pe bec (indiferent daca au facut-o in lipsa sau la interventia lui basescu !!) fiindca rezulta ca procurorii au vrut sa musamalizeze cazul(arestand pe tigani pentru santaj si fara sa -l cerceteze CUM AR FI FOST NORMAL pe MIRCEA de ce a luat banii si de ce nu-i returneaza …tiganilor !!).
  Daca de aceste aspecte(acest caz) a stiut si dna KOVESI atunci este f grav si cred ca singura solutie este ori sa o TULIM peste ..granita, ori sa iesim in piete sa protestam ,incat vinovatii sa o TULESCA peste granita ..ROMANIEI(sau mai bine la…brutarie).

 44. Sunt unii (fani pontiaci/basecuti/pesedei) care nu se pot desparti nici dupa 25 ani de fesenismul anilor 90(nu-l uita/nu-l iarta pe ANTONESCU care inca din anii 90 era “golan” in PIATA UNIVERSITATII si striga :JOS FESENISMUL !).
  Asa cum au manipulat/mintit ATUNCI (cu succes) despre REGE,COPOSU… continua si astazi manipularea si minciuna(tot cu succes) despre Antonescu.

 45. Sunt recunoscator ca am trait sa-l aud pe Ion Voicu cantand, sunt mandru sa-l am compatriot pe Damian Draghici si mi-e rusine ca traian basescu a ajuns Presedinte in timpul existentei mele cu drept de vot!

 46. Interesant!! De aceasta data cum va argumenta Macovei in fata PPE demisia pe care au votat-o parlamentarii? Va spune ca este un complot al coruptiilor din parlament.

  Iar cand cei din PPE o vor intreba: Bine, bine dar cum se face ca noii veniti in PPE au fost si ei deacord cu votarea demisiei? (PNL) 😀 😀

 47. Radu Mazăre a lansat un atac dur la adresa lui Ioan Rus, propunerea lui Victor Ponta la Ministerul de Interne. Mazăre consideră că Rus nu şi-a dovedit competenţa, dar a fost numit în Guvern pentru că este “damblaua” lui Victor Ponta. Mazăre a spus că va susţine totuşi Guvernul propus de Ponta şi a ţinut să precizeze că există şi oameni capabili în acest Guvern. “Nu cred că era îndreptăţit să ocupe o funcţie ministeriabilă în Guvern. Eu cred că trebuia să fie puşi oameni care au confirmat că au făcut ceva. Rus, din păcate, în ultimii ani, nu l-am văzut. Tocmai d-asta nu l-am văzut pentru că nu a confirmat, însă şi l-a asumat premierul la pachet. A spus “domne e al meu, e damblaua mea, poţi să accepţi un om care este damblaua primului ministru”. Dambla, între ghilimele. Probabil are alte esorturi care l-au determinat”, a spus Mazăre.Cam asta e ioan rus plus ca e sustinut tare de ilie sarbu tata socru

 48. basescu paranoia demis cu 344 voturii haaaaa ,banditul este bolnav rau cu capul lui de porc ,asa ca sa dus in secret la wiena sal vada doftorii a platit ioana si pricop 2o.ooo euro din bani furati cu terenul bratienilor

Leave a Reply