Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a declarat miercuri că nu ştie când se duce Victor Ponta la DNA, după revenirea în ţară, “dar cu siguranţă va merge”, precizând că aceasta este o chestiune pe care o gestionează premierul cu avocatul său.

“Nu am vorbit cu premierul Ponta astăzi, am vorbit acum câteva zile, aşa cum v-am spus ultima dată. Am văzut pe fluxurile de ştiri că s-a întors la Guvern astăzi. Nu pot decât să mă bucur de acest lucru”, a spus Robert Cazanciuc, la ieşirea de la Consiliul Superior al Magistraturii.

Întrebat când va merge Victor Ponta la DNA, ministrul Justiţiei a spus: “Este o chestiune pe care şi-o gestionează, cu siguranţă, împreună cu avocatul său”.

“Nu ştiu când va merge, dar cu siguranţă va merge”, a adăugat ministrul Justiţiei.

Întrebat dacă ştie de discuţii despre o eventuală demisie a lui Victor Ponta, Cazanciuc a răspuns: “Cum v-am mai spus, din punctul meu de vedere cred că premierul Ponta nu are motive să-şi dea demisia”.

5 COMMENTS

  1. Normal ca se duce dar sa bea o cafea cu ei. Altceva nu vad ce ar putea face acum caci degeaba il mai intreaba aia de cate ceva ca nu mai au cui sa ceara masuri. Sa fie arestat preventiv pentru 24 de ore nu se poate ca nu mai au cei de la DNA cui sa ceara prelungirea arestului dar si pe motive de imunitate, sa ceara DNA punerea sub control judiciar nu se poate ca nu au cui sa ceara magistratii fiind deja in concediu asa ca pentru ce sa il cheme? O cafea si ceva povestioare despre oaza de liniste si recreere numita Istanbul. Stia el bine de ce sta acolo pana incepe luna Iulie. Astepta vacanta magistratilor! Pana in Septembrie cand revin aia din vacanta se pot schimba multe. Daca nu, se duce inapoi la Istanbul sa isi rada barbuta si poate sa ii schimbe genunchiul. Sau poate au aia ceva remediu si pentru gastrita trecuta in buletinul ala medical. Doar nu o sta premierul cu gastrita la guvern iar in Romania nu se trateaza!

    • Nasol,nu mai ai circ,ce sa te mai faci? Da cu caciula dupa caini pana se va relua circul,caci in rest ramai tot gramada-n drum.

  2. Noi , pensionarii sintem “extrem de multumiti” ca Presedintele nu mai are salariul MIC , din motive” populiste” si ca are un salariu care este bine-venit si cu “bataie lunga” . Parlamemtarii si Presedintele nu sufla o vorba despre alocatiile copiilor si despre pensiile amarite ale oamenilor care chiar au muncit din greu , pentru a nu ajunge cersetori la batrinete .

    • Da,dar matahala se bucura de maxima incredere,nu-i asa?Daca spun asta toti sereistii pe TV-uri chiar ca-ti vine sa-i crezi.Dar intrebarea este;ce a facut Iohannis pentru tara asta incat sa merite MARIREA DE TREI ORI A SALARIULUI?Baseala este un merit?

Leave a Reply