CCR a admis, miercuri, sesizarea Camerei Deputaţilor referitoare la existenţa unui conflict între Parlament şi Ministerul Public care prevede, printre altele, că efectele protocoalelor continuă să se producă, chiar şi după denunţarea lor, au declarat surse juridice pentru MEDIAFAX.

Pe scurt, Curtea Constitutionala a decis ca protocoalele SRI-PICCJ-DNA-ICCJ este integral neconstitutional.

Referitor la protocolul SRI-PICCJ din 2016, CCR afirma ca 3 articole care prevad atributii ale Parchetului Suprem sunt neconstitutionale.

3 COMMENTS

  1. Nu cred ca trebuia sanctionata Romania TV pentru 10 august, desi este locul despre care se discuta ca a propagat indemnuri impotriva Ordinii Constiturionale. Pentru ca e o discutie sensibila, iar anumite Institutii (de forta) de multi ani fac politica lui Soros, apoi tinand cont si de antecedentele in cazul DD Direct, cred ca sanctiunea corecta era: R. Bogdan sanctionat 15 minute, Oreste (daca mai vine) sanctionat 10 minute, iar D. Rifai, pentru ca spune multe prostii, cu o urmatoare ocazie, sanctionata 5 minute. Ceilalti par de treaba (Gusa, Pastia, Hoandra), iar Cl. Popa pare ca s-a cumintit…

  2. Am crezut ca vor transforma doar Legile Justitiei in favoarea infractorilor. M-am inselat, acum au transformat si Constitutia. Traim in tara in care infractorii au mai multe drepturi si legi de partea lor decat oamenii cinstiti, corecti, decenti. Au mers pana la capat. Acum cred ca e si randul nostru s-o facem, pentru copiii si nepotii nostri daca noi nu o sa mai apucam.

Leave a Reply