Senatorul PNL de Timis Alina Gorghiu a postat reactia ei dupa conferinta de presa a ministrului Justitiei :

Șefii de parchete rămân!

Zi de doliu pentru dnul Tăriceanu! Astăzi i-a murit speranța că domnul Ministru al Justiției va fi factor activ în războiul lui personal cu șefii parchetelor. Probabil e tristețe fără margini la dnul Dragnea!

Pentru mine e un demers cu final așteptat. Deși cred că dnul Ministru a pus destulă presiune pe el și pe specialiștii din minister anunțând public că va face această evaluare, ba chiar dând de înțeles ca se poate lăsa cu demisii. (…)


Atat post sa spun : saraca Alina Gorghiu ! Un jurist, care a si condus PNL, are opinia asta trista si nefrecventabila. Atat a inteles ea din decizia CCR, ca e vorba de un razboi al unui politician cu sefii parchetelor.

Juristul si politicianul Gorghiu nu vede incalcarea Constitutiei, exprimata intr-un document esential al institutiei reper pentru respectarea Constitutiei. Ea vede razboi politic.

Fostul deputat USL, fostul politician care infiera abuzurile regimului Basescu si apoi a invitat-o pe Roberta Anastase la nunta, fostul jurist ce parea eterna speranta…

Pina si Catalin Predoiu, ministru al Justitiei in regimul Basescu-Boc, are o parere mai nuantata si mai inteligenta.

Ca jurist si politician, sa spui dupa decizia CCR motivata pe 83 de pagini care subliniaza clar incalcarea Constitutiei ca de fapt e vorba de rafuiala unui politician, esti la limita intunericului deplin.

De asta n-a performat PNL.

De asta nu va performa.

Pentru ca are parte de astfel de personaje la varful sau : fie Gorghiu, care a dus cu Ciolos partidul de la 40% in sondaje la 20% in alegeri si cu astfel de opinii aberante, fie una cu studii la Moscova ce reprezinta operatia estetica nereusita a formatiunii PPE romanesti, care-si spune liberala si e condusa de fosti socialisti.

Prin voi insiva !

 

14 COMMENTS

 1. Este blonda naturala.este de inteles.neuronul din dotare este mort demult, capul Il tine Sa nu II ploua in gat .

 2. Seful CCR este pesedist apropiat de Iliescu…asta spune tot de CCR! Iar ietoader asta ie die tuată jiena!

 3. Bravo Radu! Nimeni nu putea sa o spuna mai bine! Realitatea trsta si dureroasa. Uite unde a ajuns tara asta cand la inaintare sunt scoase doar papusi trase de sfori de diverse personaje masculine. Si nu cred ca trebuie sa exemplific. Rememorati cate papusi au aparut in ultimul timp in emisiuni tv. la diferite posturi…

 4. Nici CCR, nici Tudorel Toader, nici Dragnea nu au cerut insa demisia lui Lazar sau Kovesi cum a cerut Tariceanu.

  Iar daca veniti acum dupa ce ati comentat in 2012 si ne spuneti ca decizia CCR nu a fost deloc politica acum dar a fost atunci, acolo ramand un judecator pus de PNL, unul de Iohannis in rest toti de la PSD + Basescu + UDMR care au batut palma pe sub masa cu PSD si laudati o decizie redactata de Morar, atunci bine !

  Daca ati citit cele 83 de pagini puteti vedea ca nici Curtea nu a spus clar cu subiect si predicat ca DNA “a incalcat Constitutia”. Sintagma asta nu apare nicaieri ! A aratat doar un conflict constitutional si a dat o imunitate pe viitor ministrilor, la fel ca parlamentarilor, ignorand insa Legea raspunderii ministeriale.

  Ba mai mult la pagina 77 punctul VI. Imposibilitatea de a determina, față de stadiul actual al anchetei penale, o imixtiune a Ministerului Public în exercitarea competenței Guvernului de adoptare a unui act normativ, respectiv Ordonanța de urgență a Guvernului nr.13/2017, Curtea spune : “Direcția Națională Anticorupție a acționat ca urmare a denunțului depus, așadar ca urmare a unei sesizări legale, făcând aplicarea normelor de procedură obligatorii în vigoare la momentul înregistrării denunțului, și conformându-se acestora”

  si la pagina 79 “Astfel fiind, rezultă că ”activitatea procurorilor”, la care sesizarea Președintele Senatului face referire, nu reprezintă altceva decât expresia unor competențe
  constituționale și legale proprii, fără a se putea determina, în raport de stadiul actual al anchetei, o imixtiune în activitatea de legiferare specifică Guvernului. ”

  Deci nu stiu cine a inteles mai bine, dvs. sau Alina Gorghiu ?!

 5. Decizia CCR labartata pe 83 de pagini este o rușine juridica plina de contradicții cu alte decizii ale aceleiași curți. Bravo dnei. Stanciu – am citit opinia separata a acestei doamne și, a cata oară, am constatat Bună credință și profesionalismul acestei doamne.

 6. Eu totusi am o intrebare. Decizia CCR a venit dupa actiunea DNA de investigare a Guvernului. Atunci cum a incalcat DNA Constitutia?
  Eu daca azi mananc o inghetata si maine apare o lege ca e interzis consumul de inghetata, inseamna ca eu am incalcat legea?
  Din toate discutiile si tot scandalul eu inteleg ca DNA a incalcat o hotarare a CCR care nu exista inca la data comiterii faptelor. Si atunci de ce sa fie trasi la raspundere? Poate gresesc, dar asta e opinia mea de simplu cetatean.

  • am si eu o intrebare, tot de simplu cetatena: daca tu citesti stirile si le intelegi aiurea, esti prost dinaintea citirii lor sau daor cand tragi concluzia? (asta e opinia mea)!.
   fie, sa te luminez: CCR a dat o hotarare ca A FOST neconstitutional ce a facut DNA. piciule, CCR nu da legi, dottore, iti spune daca ai incalcat Constitutia sau nu, capisci? ceea ce s-a si intamplat cu DNA. daca nu intelegi, da-mi un semn, iti mai scriu inca o data 🙂

 7. Pas cu pas îţi vine rândul şi ţie madam! Toţi aţi spus în campania electorală că schimbaţi totul în justiţie inclusiv răspundere magistraţilor, acum toţi sau majoritatea schelălăiţi …pas cu pas!
  Nea T. Toader ăsta, spusese ”NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE”, ce făcuşi bre, tocmai asta ai legalizat: EI SUNT MAI PRESUS DE LEGE”! De acum toţi putem să nu respectăm legea? Cum rămâne cu hotărârile judecătoreşti fefinitive, şi astea sunt ilegale conform dorinţelor, cititelor/spuselor şi conform aluziilor mata?
  În concluzie: se poate încălca legea fundamentală…că aşa a acceptat/decis aseară ministrul justiţiei Tudorel Toader!
  Mai vreţi altceva sau mai avem altă cale de urmat?
  Calea: GHINIONULUI sau NOROCULUI!

 8. Cateaua asmutita a politicii dambovitene si Co tot rautaciosi raman si se bucura de necazul altora.
  Asa au fost dintotdeauna, au vazut scama din ochiul altora, in schimb busteanul care le sta de-a curmezisul nu-l vad.

 9. La cate dosare are la Kowesi alinuta, fiind din aceeasi gasca secu probabil, ce sa spuna? Sova castiga un proces intre doua societati de stat, este acuzat de DNA iar Alinuta care pierde dar incaseaza aceeasi bani, nu pateste nimic. Dumnezeu insa nu bate cu batul.

 10. parca-mi aduca aminte cat s-a mai vorbit de legea magistratilor in campanie si apoi, canci, nada, mucles!
  eh… mai e bun Dragnea?? (nu ca ailalti ar fi mai breji)

Leave a Reply