Fostul ministru al Justiei in Guvernul Boc, actual vicepresedinte PNL, Catalin Predoiu scrie pe Facebook :

Unii aşteptau astāzi o ghilotinā ministerialā peste capetele parchetelor. Eu am spus de ieri (vezi interviu 22) cā nu va cere revocarea. Şi aşa a fost. Dar, atenție! Toader e mai şmecher decat pare. N-a dat drumul ghilotinei, dar a aprins fitilul unei bombe. De ce? Pentru cā a spus douā lucruri:
1. Nu revoc, pentru cā nu e oportun;
2. Procurorii nu pot ancheta guvernul pentru emiterea de acte normative.
De ce spun cā a amorsat o bomba? Pentru cā:
1. Ce nu e oportun azi, poate fi oportun mâine.
2. Dacā procurorii se mai sesizeazā cu un nou caz OUG 13, vezi pct.1, adicā va cere revocarea.
În alte cuvinte, Toader Tudorel Ministrel tocmai a întins un scut nuclear peste Guvernul Pesedel. Şi nu e scutul de la Deveselu!

11 COMMENTS

 1. Aiurea, o gaina a intins-o in cotet ca orice psd-ist fricos si coabitac.
  Scutul de gainata psd-ist prin care se gudura toti.
  Smecheria de doi bani psd-ista: imi vad de interesul meu propriu si nu am nicio demnitate, barbatie, curaj, principii.

 2. Noul cod penal marca Toader:
  Ati vilolat ?
  Perfect , facem o evaluare.
  Concluzia: Ati violat. (aplauze psd-iste, ba ce curaj are Toader)
  Dar nu e oportun acum sa va bagam la puscarie. Va monitorizam Mult noroc !

  Si acum avem activitati complexe…sa lasam violatorul sa-si urmeze cursul.

 3. Are dreptate Predoiu! Incet incet se aseaza peste Romania dictatura Dragnea cu ajutorul CCR!

  • A cere sa se respecte constitutia este dictatura??!! A cere un cod penal constitutional care sa respecte drepturile individuale este dictatura?? Sau dictatura Kovesi este mai umana? Politia politica? De ce Dna Codruta nu is aminteste de marile dosare de coruptie si le tine in sertar de 10 ani? – Transgaz Microsoft ANRP, jefuirea padurilor capusarea si monopolul distributiei de energie..Ca de struti si pulpe de porc se pot ocupa alte curti..

   • Pai asa reusesc ei sa manipuleze masele.. constitutia si legile sunt 0 in fata procurorilor si a sefei dna.
    Nu inteleg unde vor sa ajunga cu afirmatiile astea.. sau ce au de castigat si de unde?

 4. Cum sa arunce la cos asa, un jurist, cu baschetbolista domne, baschetul e un sport foarte iubit de americani!:))
  Ala micu, Lazarica trecut si el pe langa Kovesi cand s-a deschis usa la metrou si a ramas si el cu calatoriile intacte.
  Ca americanii iubesc si baseball-il asa ca ne-au luat prietenos-aliat la maciuca, profesionist, cum ne place noua!
  Asta saracu, de posteaza pe Facebook a vrut si el sa para mai destept ca ministrul de acu, sa arate ce a puerdut tara cu el, si a ajuns fara sa vrea facut destept de deontologi
  Si nu, nu exista post in Romania pt Kovesi. Lui Kovesi ii trebuie un post de unde sa se simta in vana si sa se uite din varful scarii la arestati, e chestie psihologica de inferioritate, nu va avea asa placeri daca va candida la Presedintie. Pkus ca sefii ei nu o sa o lase sa pkece dintr-un post de unde poate controla inclusiv Presedintia, ce dreaq…

 5. Doamne cât de prost e ăsta ! A făcut o glumă cu scutul pesedel și a explicat-o în fraza urmatoare. Cui se adresează amărîtul ăsta de trebuie sa explice poantele? Nu se știa ca umorul este apanajul oamenilor corporati$ti? Pardon! Inteligenți.

 6. Ca de obicei Predoiu nu vede unde este capcana. Cred ca se pregătește o modificare legislativa în sensul ca exercitarea controlului min. Just. asupra min. Public sa devină unul efectiv (de exemplu odată începută u.p. În rem în ceea ce privește infracțiuni comise de membri guv. Sau parlamentari dosarul se va înainta min. Just pentru efectuarea examenului de oportunitate de exemplu – acesta sifonand datele din dosar celor interesati). Bineînțeles ca se vor gândi și la un nou caz de împiedicare a continuării u.p. – netrecerea examenului de oportunitate.

  • Prin lege Ministrul Justitiei este seful archetelor… Numai ca Dna Codruta a ajuns sa fie deasupra legii.. Incet incet o sa i se aduca aminte. Iata si primele rezultate – si a adus ea aminte de un dosar ANRP – in loc de strutii dlui Toni.. sa vedem ce face cu alte dosare de AFDEVARATA coruptie ascunse in sertarele ei..

 7. Aaasta era…pai si ce mai stati?..Scoateti #rezistentii in strada…iar dupa ce hahaie aia vreo doua,trei zile puteti baga guvernul tot la bulau…..sahisti ambliopi cu par pe” creer” ce sunteti…..

 8. Te oftici ? D-le Predoiu ?! Credeti ca dl. Ministru Tudorel Toader e mai smecher ca Dvs ? Aveti o apasare, la ceva constructiv nu v-ati gandit ?

Leave a Reply