Preşedintele ALDE a declarat miercuri, după discuţia de la Guvern cu preşedintele PSD Liviu Dragnea şi premierul Viorica Dăncilă, că a făcut acest gest pentru a demonstra sprijinul necondiţionat pentru Cabinet.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, după discuţia de miercuri, de la Palatul Victoria, că subiectele s-au axat pe proiectele Executivului, infrastructură şi construcţia de spitale.

“Am discutat şi despre stadiul proiectului de ordonanţă privind achiziţiile publice. Aceste demersuri se înscriu în eforturile pe care Guvernul le face pentru a accelera volumul de investiţii, având în vedere că toate procedurile parteneriate public private, investiţii care consumă mult timp şi fac ca aceste proiecte să intre cu mare întârziere”, a spus Tăriceanu.

Preşedintele Senatului a catalogat întâlnirea cu Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă drept una “agreabilă”.

 “Mersul meu la Guvern nu e că nu aveam unde să ne întâlnim am vrut să arăt premierului că are acest suport necondiţionat. Actul de guvernare nu îmi este unul indiferent, urmăresc îndeaproape ce face premierul şi Guvernul şi o felicit pe doamna Dâncilă pentru abordare“, a mai spus Tăriceanu, scrie mediafax.

 

5 COMMENTS

  1. Constructia de spitale, din nou in centrul … DISCUTIILOR. Asta da bine la prosti, merita mentionata in discursul public.

  2. A fost Tariceanu sa-i spuna lui Dragnea ca desi in public ii cearta si le mai si iau din electorat, de fapt merge inainte cu ei si nu pleaca de la ciolan!

  3. Cum sa susții asemenea țeapă in funcție. Romania tot mai izolată din cauza clanului mafiot Dragnea si Tăriceanu

Leave a Reply