Astazi m-am intalnit si am avut o lunga discutie cu John F. Sandoz, un militar american de cariera, consultant al Departamentului American al Apararii pe diferite proiecte.

Am discutat mai multe chestiuni legate de situatia din Romania. John F. Sandoz se simte foarte apropiat de tara noastra, mai ales ca sotia sa este o romanca inimoasa, ce doreste sa intareasca serios puntile intre oameni din Romania si cei din SUA cu preocupari comune.

Imagine similară

Cu John F. Sandoz am discutat despre diferitele aspecte ale derularii razboiului hibrid declansat de Rusia in Romania si in alte tari din Europa, despre activitatile Armatei Romane, ale serviciilor romane de informatii.

John F. Sandoz este la curent cu cele mai subtile detalii. A fost o placere sa am un schimb de opinii cu domnia sa.

Sper ca in viitorul cel mai apropiat sa concretizam o colaborare comuna in domeniile discutate.

John F. Sandoz este presedintele Adaptive Strategies Consulting, LLC.

John Sandoz | 2014-2015

2 COMMENTS

  1. doresc sa va semnalez ca astazi incepe centenarul. sunt 100 de ani de la prezentarea de catre presedintele SUA Wilson a celor 14 puncte. discursul a constituit argumentatia politica a intrarii SUA in primul razboi mondial. Romania apare pa punctul 11, daca nu ma insel.
    in toate capitalele care se respecta, exista un “avenue president wilson”.
    la noi, exista in perioada interbelica blocul wilson, imobilul este in picioare si azi, nimeni nu se mai referă la el dupa acest nume.
    poate centenarul ne va ajuta sa maturam si comunismul. a fost unul din lucrurile la care ne-am angajat acum 100 de ani.

  2. Poti sa spui ce vrei,mie nu-mi inspira incredere occidentul. Vorbaria si faptele din zonele unde au actionat,dovedesc contrariul.

Leave a Reply