Dintre toti specialistii acestei tari (si nu sunt putini), pentru un domeniu atat de frumos si valoros cum este cel al apelor si padurilor, PSD n-a gasit decat un subinginer mecanic. Jenant !

Ioan Denes, senator PSD de Bistrita, a fost agreat luni de conducerea PSD pentru a o inlocui pe demisionara Doina Pana ca ministru al Apelor si Padurilor, potrivit unor surse din partid. Denes a fost sustinut de organizatia de Bistrita, condusa de Radu Moldovan, organizatie care o sustinuse si pe Doina Pana.

Ioan Denes (50 de ani) e la al doilea mandat de senator. Inainte de a fi ales senator in 2012, Denes a fost consilier local in Beclean si consilier judetean in CJ Bistrita.

A ocupat posturile de director comercial la doua firme (SC Termotec SRL din Dej si SC Profing SRL din Beclean), profesor la Centrul de plasament din Beclean si electrician la CFR. Este subinginer mecanic, absolvent al Universitati Tehnice din Cluj Napoca, scrie Agerpres.

18 COMMENTS

 1. Din putul gandirii lui Dragnea si Tanase : Daca e subinginer stie sa inchida un robinet la….apa si sa porneasca motorul la taieri forestiere !

  • Imi amintesc ca Doina Pana a avut caracterul si patriotismul de a i se opune lui Dragnea cand acesta facea concesii DE NEACCEPTAT PENTRU ORICE ROMAN, udmrului ca sa voteze caderea propriului guvern… Dragnea cu SRIstul Tudose i-au facut vant. Tudose a “imbogatit” guvernul cu un obedient.

 2. Nu cred ca faptul ca e subinginer conteaza , conteaza ce stie sa faca iar la varsta lui cu siguranta a supravietuit muncind , sunt atatia titrati cu diplome luate pe banii parintilor sa ca nu e cazul , toata lumea a sarit ca pleaca medicii din tara , le-au marit salariile si tot mai vor (vezi Lucan si nu e singurul ….)dar cand au plecat inginerii nu a zis nimeni nimic acum nu mai stie sa munceasca , cei care cu adevarat , asa ca nu vorbiti inainte de a vedea ce face omul respectiv.

 3. Cand in ultimii 60 de ani s-au pus ministri pe criterii de competenta? Rareori si cred ca mai mult din intamplare.

  Astia suntem, astia sunt liderii pe care-i meritam. Trist dar adevarat 🙁

 4. I-ati vazut si analizat fizionomia fetei? Demonstreaza ca are o uriasa coada pe la anchete si trebuie….salvat. O sa auzim de multe actiuni pentru care se va plange la fel ca dragnea + restul.

 5. Apropo,in legatura cu cerinta de ultima ora,castrarea chimica! Le scoate boasele si taie scula sau ce le-o face,dar degetele de la maini sunt libere,le poate folosi cu brio si cu succes. Vezi impotentii,daca isi dorec ceva,ce metoda utilizeaza?! Scuze tuturor”limba nu face gauri cand degetele umbla liber prin chiloti chiar de e castrat porcul”!

   • Stiu asra dar mainile sunt conduse de inaginatie si cum romanul are destula imaginatie,nicio problema. Imi amintesc ce spuneau “mosii” cand a candidat udrea si ce imaginatie verbala!

 6. Radu Tudor… curand cred ca vei “deveni” om al Statului Paralel, al lui Iohannis, al Sistemului Ocult si “anticipat”, vorba lui “Genunche” Pop, al oricarei inventii de dusman a psd-ului :))).

  Nu stiu ce ai patit (eu sper sa fie constiinta!?) dar am inceput sa-ti vizitez site-ului de 2-3 ori pe saptamana (si am mai spus, eu sunt anti psd 100% acum / voi fi anti orice partid din tara asta care MINTE, JIGNESTE, INSALA si TRADEAZA, asa cum face psd acum).

 7. Vi se mai pare guvernul tehnocrat del mai dezastruos guvern post-decembrist ? Tinand cont ca era si in lesa PSD nu puteau guverna pe un program propriu.

  • Guvernul Ciolos a fost cel mai cinstit guvern ever! Nu te lua dupa tonomatele pesediste! A impus meritocratia dar pesedismul a adus inapoi politizarea si nepotismul!

 8. Mie mi se pare ca ei au nevoie de o sageata acolo, nu de vreun competent, caz in care propunerea se califica.

 9. Cu mulți ani în urmă un celebru analist economic a ajuns ministru la Economie. Cum a ajuns, așa a și plecat, fără să se simtă prezența lui pe acolo. Cel puțin un subinginer știe să facă ceva (până la proba contrarie). Nu e mai bine să așteptăm să vedem dacă noul ministru e competent sau nu?

Leave a Reply