Ce ar putea urma in Romania :

1. Guvern cu sustinere instabila in Parlament, crize politice si dispute dure
2. Intrarea spatiului UE in recesiune, cresterea indatorarii Romaniei si probleme cu veniturile la buget. Impact pe salarii si pensii
3. Restructurarea aparatului bugetar, cu zeci de mii de concedieri
4. Desfiintarea Sectiei pentru magistrati, inchiderea dosarelor lui Kovesi, Negulescu, Onea si altii

5 COMMENTS

  1. Adică dacă cade Dancila pica și UE și nu mai sunt bani de salarii? Cât tupeu sa ai sa spui asa ceva? Sper sa facă Codruța liniște printre corupți.

  2. Nimic din ce se spune ca ar urma dupa plecarea dancilezei care in mod normal nu avea ce cauta in politica romaneasca, nu se va intampla. Acest guvern al repetentilor a fost dat jos cu sprijin psd satui si ei de obraznicia prostiei. Ce se intampla acum demonstreaza coeziunea pcr. In functiile publice dir dir generali si exoerti guvernamentali sunt oameni de pe vremea lui roman si astia nu vor fi schimbati. Vor fi reduse doar posturile libere si cate un obraznic care chinuia gasca veche. Cu orban in frunte vom avea succesuri multe! Acum o sa avem un ghiveci de toamna cu mult zarzavat si putina carne spre deloc. O sa se fure mai mult dar in fractii mici si dese sa nu se mai vada ca acum. O sa fie.mai greu la adunat prada ca astia mici sunt invatati sa manance mult.

  3. 3. Restructurarea aparatului bugetar, cu sute de mii de concedieri. Aparatul bugetar trebuie sa ajunga la 500.000 ….

Leave a Reply