Zilele trecute, invitat de o publicaţie favorabilă domniei sale, Traian Băsescu a făcut, din punctul meu de vedere, o pledoarie alarmantă pentru eliminarea unor importante repere ale democra­ţiei. Ocupând pentru moment funcţia de preşe­dinte, prim-ministru şi ministru de finanţe, îm­preu­nă cu cea de maharajah PDL, personajul men­ţionat a revenit pentru câteva momente şi în funcţia de primar general. Condamnând singurul referendum legitim din ultimii ani, în care actuala putere şi-a introdus întrebările diversioniste pentru prostirea populaţiei, Traian Băsescu ne-a anun­ţat un fapt important. Bucureştenii nu vor mai fi consultaţi dacă vor sau nu să-şi mai alea­gă singuri primarii şi consiliile de sector. Ce atâta democraţie?! Prea multe partide, prea mulţi primari, prea mulţi consilieri. Să ne lase, va fi un om care va gândi şi va acţiona pentru toţi. Şi care va cheltui cum crede el mai bine (decât cei peste 2 milioane de locuitori) suma de 4 miliar­de de euro, bugetul total pe Capitală.

http://www.sfin.ro/articol_23323/ce_atata_democratie.html

2 COMMENTS

 1. No-one truly likes you the actual the way to so long as this presents final results and more importantly is simple for you to implement. After i arrived at think it over, for many really the only need is to try to be workable

 2. dle tudor……..nu stiu cum va apare toata situatia in ,,ultima ora,,,in ro
  dar mie mi se pare ca sintem aproape ,foarte aproape de un puci care se planifica la cotroceni
  situatia/i depresanta si depresiva,institutiile statului sint intr/o desfiintare masiva si rapida
  ma astept in fiecare ora sa apara un comunicat in care ,,atotstiutorul ghetii in pahare,, sa apara pe stricla sau pe radio(ca marele cocor alb) si sa proclame cu ,,minie ultraproletara,,ca noi vitele de rind am luat/o pe cai gresite si ca in baza art..din constitutia ro si in baza prerogativelor lui de ,,ghetar sef,,se decreteaza …….in baza ,,curtii inconjuratoare,,……….stare de ….elena udrea!!!!!!!!!!!
  asa dezlinata mi se pare situatia ca cuvintele care tisnesc din palatul de ,,ghetar,,
  ce as mai ride sa se intimple ……o lege speciala sau martiala sau de urgenta
  cred ca scandalul nastase este artificial ca sa abata privirile de la alte chestii infinit importante
  cu respect
  ,,un fel de ion pribeagul,,

Leave a Reply