Banias,Baaklini,Borcea,Bogatu,Blejnar.Blaga.Boc.Basescu

Acum intelegeti de ce pleca atit de frecvent Cristi Borcea in SUA? Said Baaklini, Mircea Banias, Laurentiu Mironescu, Eugen Bogatu & co… Arestari, dosar DNA. Nici Sorin Blejnar nu pare a fi strain de spetza. Portul Constanta e cheia unor operatiuni mafiote de sute de milioane de euro. Toate – portocalii. In curind, transcrierile convorbirilor telefonice cu persoanele mentionate vor face deliciul presei. Borcea va trimite vederi de la Miami, asa cum a facut-o Necolaiciuc ani buni. Traian Basescu urmareste doar arestarea oamenilor lui Blaga? Ori s-a speriat ca pierde majoritatea in Parlament si urmeaza suspendarea? De urmarit

PS : Boc si Igas cind demisioneaza pentru ca l-au numit pe Laurentiu Mironescu secretar general al MAI cind era deja in vizor DNA pentru contrabanda?!

 

3 COMMENTS

 1. Au demis doi pinguini de la SRI Constanta pentru ca nu au sesizat la timp arestarea lui Mironescu

 2. PLECATI cuceriti LUMEA ,cuceriti EUROPA,AMERICA etc
  ASTA VISEAZA b a s e s c u marele invadator.
  Genocid legislativ, eutanasiere fortat-voluntara, facuta de noua DICTATURA.
  Nationalizare mascata.Bunicii la azile,vor primi masa si un pat,dar li se va lua casa ,pamintul, pensia si dreptul de a se plimba pe unde mai pot unde portile si usile sint incuiate etc.
  In popor se spune VORBA LUI BASINA MEA, iar pe noi ne conduce BASESCU!
  ROMANI MAI PUTETI REZISTA ??
  se pare ca nu ne gindim la lucrurile, serioase, ci la fumigene-cred ca nu va-ti trezit nici acum…. base si boc….usor va adoarme vigilenta….cu subiecte scoase din JOBEN… pacat

 3. in timpul lui Ceausescu cautam o pila sa ma mut in PRINCIPIU (fiinca acolo sint detoate). dupa 89 am renubntat, dar din 96 iar caut o pila pentru buletin de PRICIPIU…fiinca acolo sint detoate…poate ma ajutati…cum are de gind sa schimne CONSTITUTIA….ne ramine doar ….BAZUKA….

Leave a Reply