Echipe de cercetători chinezi au realizat autopsii asupra a 29 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 şi au descoperit că noul coronavirus rămâne în plămânii acestora după deces, a afirmat marţi un expert chinez, potrivit Xinhua.

Autopsiile au pus totodată în evidenţă daune severe ale sistemului imunitar, care ar putea fi ”un factor foarte important” în decesul pacienţilor, a spus Wang Guiqiang, un specialist în boli infecţioase la Peking University First Hospital, în cadrul unei conferinţe de presă.

Wang a adăugat că infecţia nu cauzează doar schimbări patologice severe în plămânii pacienţilor, dar produce şi secreţii în tuburile bronşice de mici dimensiuni, ceea ce provoacă dificultăţi respiratorii, scrie Agerpres.

 

1 COMMENT

  1. Chinezii au descoperit multe dar nu au descoperit ca acest virus produce orbirea celor avizi de functii .a primarilor marilor orase si a inspectorilor soptitori . Dupa trei zile de carantina firea nu vede sau are gripa. Nimic deosebit pe drumul spitalelor intre guvern si voluntari. Gropile sunt la locul lor si se trece prin ele cu suta la ora pe toate culorile semafoarelor. Chioscarii vand legume si fructe direct pe trotoarele pline de flegme si pudrate de toti care se vantura cu sau fara adeverinta pe strada (in bucuresti sunt si analfabeti sau nu au scris in viata lor) ex in spatele guvernului policlinica 10 . parcul perla… peste drum de spitalul floreasca …statia de metrou st cel mare iesirea dinamo… barbu vacarescu cu st cel mare… posta 10. Lizeanu. Gral laborator
    .. bucur rond. Suveica… doamna ghica biserica colentina cu fundeni….. cumparatorii care nu au facut stocuri la indemnul guvernantilor au iesit ka mangaiat produsele vrac in marile centre comerciale. Au mangaiat salamul castravetii vinetele varza salata rosiile….. au stranutat peste ele impreuna cu vanzatoarele de la mezeluri si pescarie…. au mangaiat pufuletii si sticlele de apa….au … oamenii strazii calaresc si acum rasuflatorile radet….mofeturi…. fetele cunosc bine programul turelor de militieni si iasa in acel interval…nimeni nu verific ai nu controleaza. Gripa isi face numarul…presa produce panica si reclame la ce nu exista politicienii se dau destepti si indruma aiurea….. noroc ca pe drumul spitalelor este si cirul globus pe care nimeni nu il face spital desi este in planul de aparare si nici sala de sport dinamo si nici bazinul de innot si nici sala de sport din primaverii sau polivalenta… se fac spitale pe caldaram….fara igiena si caldura un oras de idioti

Leave a Reply