Cel mai important promotor al Romaniei pe plan mondial, Printul Charles a fost depistat pozitiv la testul #coronavirus. Printul are 70 de ani. Ii dorim sanatate !

“AM FOST ÎNTREBAT ADESEA CE MĂ ADUCE ATÂT DE DES ÎN ROMÂNIA, CE ANUME FACE CA ACEST LOC SĂ FIE ATÂT DE SPECIAL? RĂSPUNSUL E, PENTRU MINE, FOARTE SIMPLU: VOI, PRIETENII MEI ROMÂNI; PATRIMONIUL VOSTRU CULTURAL ŞI NATURAL, TRADIŢIILE VOASTRE, DAR ŞI CAPACITATEA VOASTRĂ DE INOVARE ŞI SCHIMBARE. TOT CEEA CE REPREZENTAŢI VOI DUPĂ SECOLE ÎNTREGI DE ISTORIE – IDENTITATEA VOASTRĂ ŞI ÎNTREGUL VOSTRU POTENŢIAL. TOATĂ ENERGIA PE CARE O PUTEŢI PUNE ÎN MIŞCARE PENTRU A SCHIMBA CEVA. ACESTEA SUNT LUCRURILE CARE VĂ FAC CU ADEVĂRAT SPECIALI ÎN ÎNTREAGA LUME”, A SPUS PRINŢUL DE WALES.

Acesta a subliniat că, încă de la prima sa vizită din România, în urmă cu 20 de ani, a fost impresionat de Transilvania, regiune care şi-a păstrat tradiţiile de sute de ani.

”Am învăţat să apreciez aceste peisaje şi comunităţile de aici din ce în ce mai mult. Este rar şi poate unic în Europa cum s-au conservat peisajele de aici, dar şi specii de fluturi şi animale. Aici, oamenii trăiesc în armonie cu natura”, a spus Prinţul Charles.

Acesta a lăudat fermierii din Transilvania şi produsele ecologice din regiune.

”ARHITECTURA VOASTRĂ, FRUMOASELE VOASTRE FERME, BIODIVERSITATEA, MOZAICUL DE LOCUITORI, DIVERSITATEA COMUNITĂŢILOR ŞI TRADIŢIILOR, ÎN TRANSILVANIA ŞI ROMÂNIA, TOATE ACESTEA, ÎMPREUNĂ, SUNT O COMOARĂ, COMOARA VOASTRĂ CĂTRE LUME. BRANDUL DUMNEAVOSTRĂ CA ŢARĂ ESTE LEGAT DE VALORILE ŞI TRADIŢIILE AUTENTICE, DE GUSTUL PRODUSELOR ALIMENTARE, DE BIODIVERSITATEA UNICĂ ŞI DE PEISAJE ŞI, DE ASEMENEA, DE CAPACITATEA DE INOVARE. ACESTEA VĂ FAC SPECIALI, DE ACEEA MĂ ÎNTORC ÎNTOTDEAUNA ÎN ROMÂNIA ŞI DE ACEEA O PARTE DIN SUFLETUL MEU ESTE ÎNTOTDEAUNA AICI”, A AFIRMAT PRINŢUL CHARLES

 

2 COMMENTS

  1. Acum sigur apare un leac sau adevarul. Regina mama daca serveste inainte de masa o tuiculita fara gheata,nu are si o sa isi serbeze ziua.
    Sa glumesc cu o intrebare de carantina: adeverintele de la emisiunile ,, punctul de intalnire “sau ,,schimb de mame ” sunt valabile ?orban a stranutat de 6 ori in microfoane si peste jnvitati ,poate mai trebuie sa stea la vila lac carantinat preventiv 14 zile impreuna cu jurnalistii prezenti la declaratii sau poate este o simpla raceala de la ultima vizita in crama vila lac. Ceva este ca a vorbit in contradictoriu cu uratorul de sanatate de la trei coceni . Uratorii de la cotroceni au avut toti urarea mandatului de la ,,mai animalule” ,,sa traiti bine ” ,,sa traiesc bine” la ,,va urez multa sanatate”

  2. P.S. Dupa canoanele guvernului orban printul a umblat abramburica, nu se spala pe maini, nu poarta masca, nu se dezinfecteaza si nu sta in casa(sta in palat si poarta manusi) Pai acest guvern il insulta pe print si ii interzice sa circule ca are si el o varsta pandita de discriminare si CNA nu amendeaza pe presedinte si alti cuvantatori la maxima audienta cand se produc discriminari…si indemnuri la incalcaru de regulamente militare. Ex esti batran nu mai poti scrie sau esti anamfabet, esti silit sa intrii in contact cu un virusat mai tanar care sa iti scrie o declaratie ca vrei sa mergi la posta sa ridici le sia talonul, sa iti cumperi o paine sau eutirox( nu se gaseste) . Niste penibili!

Leave a Reply