Premierul Florin Cîțu l-a căutat pe liderul PSD, pentru a solicita o întâlnire, ce ar urma să aibă loc în cursul săptămânii viitoare. Marcel Ciolacu a dezvăluit, la Antena 3, despre ce a discutat cu premierul.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, la Subiectiv, de ce l-a contactat, în mod concret, premierul Florin Cîțu. Liderul PSD susține că a avut o discuție scurtă cu premierul și urmează să aibă și o întâlnire.

“Cu domnul Cîțu a fost o discuție scurtă (…) urmează să fiu contactat și să avem o discuție în cursul acestei săptămâni (…) Presupun că acest telefon a fost în urma discuțiilor avute cu domnul Cîțu la Bruxelles. A rămas că vom avea o discuție.

Eu, de la toți comisarii, am înțeles că deja la Bruxelles s-a discutat punctual în ceea ce privește venirea și prezentarea în Parlament a Planului Național de Redresare și Reziliență (…) Apelul a fost în urma discuțiilor pe care le-am avut cu Comisia Europeană (…) Presupun că acest telefon a fost în urma discuțiilor avute de domnul Cîțu.

Eu de la toți comisarii am înțeles că deja la Bruxelles s-a discutat punctual în ceea ce privește prezentarea PNRR. Nu am avut o înțelegere (la telefon – n.r.), a rămas că vorbim, că ne vom vedea să stăm de vorbă. A rămas că mâine stăm de vorbă și stabilim o dată și o locație”, a dezvăluit Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Totodată, liderul PSD susține că urmează să îi transmită premierului că este exclus să nu prezinte PNRR în Parlament. 

Leave a Reply