Marcel Ciolacu aruncă bomba pe scena politica. Liderul PSD susţine că a fost sunat de prim-ministrul Florin Cîţu. Acesta a povestit, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, ce a vrut premierul să îi transmită.

„Am avut o discuţie telefonică cu prim-ministrul pentru a avea o întâlnire săptămâna viitoare ca să stabilim principiile şi mecanismele cele mai bune pentru abordarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat într-o conferinţă de presă dacă a fost contactat de către premier în cursul zilei de ieri sau astăzi.

„Cred că decizia luată la Bruxelles, împreună cu comisarii europeni şi preşedinta Comisiei, a fost ca acest Plan să fie prezentat în Parlamentul României. În toată Europa, PNRR a fost prezentat în Parlament.

Am salutat decizia prim-ministrului Florin Cîţu, după ce s-a întors de la Bruxelles, de a prezenta Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă în Parlamentul României şi de a avea o discuţie aplicată cu Opoziţia, respectiv cu PSD. Credem că este cel mai bun lucru faptul că prim-ministrul României a ajuns la concluzia că nu este un PNRR al Guvernului sau al unei coaliţii, este Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României”. a mai precizat șeful PSD.
„Am specificat foarte clar că vom intra în grevă parlamentară dacă PNRR nu va fi prezentat în Parlament, până când va fi înaintat Comisiei Europene. După cum bine ştim, acest plan încă nu este definitivat. Chiar o să îi propun domnului prim-ministru să îi punem la dispoziţie toţi specialiştii PSD de care are nevoie ca acest Plan să fie definitivat cât mai repede”.

Întrebat dacă a fost sunat de premier sau el viceversa, liderul PSD a replicat: „V-am răspuns. Am avut o discuţie telefonică cu premierul. Prim-ministrul României a iniţiat apelul. Era şi greu să sun eu. Noi suntem în Opoziţie, nu vrem să deranjăm premierul”.

4 COMMENTS

  1. A fost forta stelara cand s-a dus ala in Parlament si le zicea alora pe-acolo de planu’ de redresare si rezistenta si-i intreba daca stiu ce inseamna rezistenta, si aia se dadeau cu capu’ de calorifer pe-acolo ca nu-si mai aduceau aminte, erau analfabeti functionali majoritatea. Dupa care s-a apucat sa-i intrebe de aria patratului si a cercului, ce-si mai aducea si el aminte de prin scoala generala. I-a bagat in state de soc si i-a lasat asa, nu i-a reziliat. PS. Vroia sa verifice daca aia s-au dat cu cercul in copilarie, gen.

  2. Off-topic:

    Am fost membru intr-un CA numit de D-na Firea si acum am un proces “pentru recuperarea prejudiciului” cica, pe o datorie imensa pe care nu a putut-o achita nici statul roman! Vor sa o recupereze de la mine, va dati seama!! “Instanta” face ravagii in dosar, nu citeste probele aduse, inscrisuri cu nume si prenume, semnaturi si cu parafe care te absolva… Face ravagii ca i se invarte cheia din spinare, are tinte, normal! Va dati seama ca urmeaza sa emigrez! PS. De ce scriu asta? Ca sa se stie ca intelegem in ce tara traim! PS2. Eu nu am incalcat nimic, nu am furat nimic, sunt doar un cetatean roman sarac lipit dupa zeci de ani de munca, ca foarte multa lume. Ma pricep bine la propria meserie, in rest n-am alte patimi.

  3. Ce l-o fi apucat pe motanelul Marcel sa se frece pina la electrizare de pantalonul premierului INCA in functie? “Am salutat decizia prim-ministrului Florin Cîţu, ……… de a prezenta Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă în Parlamentul României” Pai ce sa saluti mai, motanila, daca decizia despre care vorbesti NU E A PREMIERULUI, ci este luata la Bruxelles??
    “Credem că este cel mai bun lucru faptul că prim-ministrul României a ajuns la concluzia că nu este un PNRR al Guvernului sau al unei coaliţii, este Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României”- sustine ciolacu.
    Din nou o tamiiere de doi lei! Pai daca premierul Romaniei ar fi ajuns (singur) la aceasta concluzie, ar fi consultat si PSD-ul INAINTE de plecarea la Bruxelles. Faptul ca a fost nevoie de drumul pina acolo pentru a avea revelatia faptului evocat de ciolacu dovedeste ca ASA A FOST ORDINUL primit de la Bruxelles, iar motaneala de doi lei a lui marcelica a fost ordonata pe plan local. Ca doar n-o fi, nici el, al nimanui!!

Leave a Reply