Sa intri cu masina 4×4 sau 2×2 direct pe nisipul plajei este probabil unul din cele mai mitocanesti gesturi facute an de an de tot soiul de cocalari. Anul asta pare insa ca avem o alta premiera : amenda zdravana pentru acesti cocalari !

==================

Doi şoferi au fost amendaţi, cu câte 20.000 de lei, după ce au intrat cu maşinile pe plaje, în Mamaia şi Vama Veche, un al treilea conducător auto fiind căutat de poliţişti după ce a pătruns cu maşina pe o plajă din Năvodari, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit poliţiştilor constănţeni, un tânăr din Ilfov intrat, la finele săptămânii trecute, cu un autoturism de teren pe o plajă din nordul staţiunii Mamaia.

Şoferul a făcut slalom printre persoanele aflate în acel moment pe plajă şi a intrat chiar şi în mare cu maşina, fiind filmat însă de un martor.

Imaginile au ajuns la poliţiştii constănţeni, care, după ce l-au identificat, l-au amendat pe conducătorul auto cu 20.000 de lei.

O situaţie similară s-a petrecut şi în Vama Veche, poliţiştii reuşind şi de această dată, pe baza imaginilor furnizate de martori, să-l identifice pe şoferul vinovat. Şi în acest caz, conducătorul auto, un tânăr din Bucureşti, a fost sancţionat cu 20.000 de lei.

De asemenea, oamenii legii caută un bărbat care a pătruns pe o plajă din Năvodari la volanul unui autoturism înmatriculat în Sibiu. Şi în această situaţie, după ce va fi identificat şoferul, va fi aplicată o sancţiune contravenţională de 20.000 de lei.

7 COMMENTS

  1. bine gandita amenda aia de 4500 euro.se vor gandi de zece ori inainte sa faca manevra asta.o singura observatie:aia nu e masina de cocalar(cea din video cel putin
    ).e masina preparata special ptr. off-road.nu prea am vazut cocalari cu asa ceva.astea sunt facute sa bati padurile cu ele nu sa faci senzatie prin localitati cu ele.in multe tari civilizate nu ai voie sa circuli pe sosele cu asemenea masini cu suspensia inaltata si intarita si mai ales cu cauciucurile alea de off-road.

  2. Ce aveti domnule cu omu’ ? A vrut sa-si testeze masina sa vada daca ia apa si n-avea ce face cu 20.000 de lei. Sincer n-am mai auzit de o asemenea amenda. Pentru ca tot suntem in Saptamana Luminata nu mai bine facea oarece acte caritabile cu banetul asta ?

  3. masura complementara ar fi ca masina sa fie tinuta in apa marii pina la achitatea amenzii. Se stie ca apa sarata face bine la caroserie….

  4. 2 x 2?? probabil 4 x 2. Prea multa atentie la 2 cocalari ,as dori de exemplu sa vad un cronometru la stiri azi s-au mai taiat ilegal x metri de lemn ilegal!!!!

  5. Dar polițiștii pe unde sunt? Că nu se nimeresc niciodată să vadă cu ochii lor ce se întâmplă. cred că sunt chiar deranjați de sesizările și dovezile furnizate de martori.

Leave a Reply