O mare victorie Antena 3, Antena 1, Lumea justitiei si alte publicatii care s-au implicat serios in demascarea practicilor abuzive ale extrem de ciudatului judecator Arhip de la Constanta. In fapt e victoria bunul simt, a decentei si respectului fata de valori umane. 


https://www.antena3.ro/actualitate/social/noi-informatii-in-cazul-gradinitei-groazei-din-constanta-judecatorul-trimite-din-nou-jandarmii-dupa-384699.html 

https://www.antena3.ro/actualitate/caz-incredibil-la-constanta-copiii-abuzati-la-gradinita-groazei-vor-fi-dusi-la-audieri-de-mascati-367745.html

https://www.antena3.ro/actualitate/noi-imagini-revoltatoare-de-la-gradinita-din-cotroceni-350113.html

http://www.luju.ro/magistrati/instante/arhip-cel-groaznic-presedintele-csm-mircea-aron-a-sesizat-inspectia-judiciara-in-cazul-judecatorului-alexandru-bogdan-arhip-de-la-judecatoria-constanta-care-a-dispus-audierea-cu-forta-a-unor-copii-emitand-mandate-de-aducere-pentru-a-i-salta-pe-micuti-cu-j

===============

Judecatorul Alexandru Bogdan Arhip, cel care a judecat dosarul in care mai multe angajate ale unei gradinite private ar fi agresat copiii, a fost recuzat, la solicitarea avocatilor care reprezinta familiile copiilor, nemultumiti ca magistratul insista ca minorii sa fie audiati in sedinta, fiind definitiva, transmite Mediafax.

Dosarul, in care mai multe angajate ale gradinitei private “Micul Regat” din Constanta au fost filmate in timp ce ii bateau pe copii, fiind acuzate si ca le dadeau copiilor vin sau cafea, va fi trimis unui alt judecator.

Cererea de recuzare a judecatorului Alexandru Bogdan Arhip, cel care a fost investit pana in prezent, a fost admisa, luni. Decizia instantei este definitiva.

A fost cea de-a treia cerere de recuzare depusa impotriva judecatorului Alexandru Bogdan Arhip de catre avocatii care reprezinta familiile copiilor in dosar.
Tot din acest motiv, judecatorul a fost cercetat si de Inspectia Judiciara a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), care a stabilit ca a comis doua abateri disciplinare in dosar.

Actiunea a fost inaintata Sectiei pentru judecatori in materie disciplinara a CSM, care va decide cu privire la raspunderea magistratului in cauza.

La Judecatoria Constanta a avut loc, vineri, o noua infatisare in dosarul cunoscut drept “Micul Regat” sau “Gradinita Groazei” si, din nou, copiii citati ca martori cu mandat nu au fost prezenti in sala de judecata.

Desi jandarmii i-au cautat la domicilii, nici acestia si nici parintii lor nu au fost de gasit.

De data aceasta insa, judecatorul Alexandru Bogdan Arhip nu a mai putut amendat Jandarmeria, asa cum a procedat la termenul precedent din dosar, si nici pe parintii copiilor.

Sase angajate ale gradinitei private “Micul Regat” din Constanta sunt acuzate ca ii bateau pe copii si ii amenintau, existand imagini in care se poate vedea cum copiii sunt palmuiti sau tarati. De asemenea, potrivit unuia dintre avocati, copiii primeau vin pentru a dormi la pranz, iar cand se trezeau li se dadea cafea.

4 COMMENTS

  1. Procedural, minorii la aceasta varsta sunt prezumati a fi lipsiti de discernamant.Pentru a inchide gura lui Arhip, era nevoie de o expertiza INML judiciara psihologica.Aceasta , se pare, NU se gaseste la dosarul cauzei, si de aceea ,Arhip aplica legea.Evident, in mod brutal.

    • Am zis “se pare “pt. Ca informatiile sunt din presa.S a vorbit de o expertiza EXTRA JUDICIARA, altii au vorbil de o evaluare /psihologica. Daca nu e facuta de INML. Si nu e JUDICIARA……tot degeaba tovarase !

Leave a Reply