Propusa ministru al afacerilor interne, Carmen Daniela Dan s-a născut la 9 octombrie 1970, la București. Este probabil cel mai apropiat membru al cabinetului de presedintele PSD, Liviu Dragnea. Sevil Shhaideh este pe locul 2.

A absolvit Liceul de filologie-istorie ”Zoia Kosmodemianskaia” din București, în anul 1989, apoi a urmat Facultatea de Drept, la Universitatea Ecologică București. În iulie 2000, a susținut examenul de licență la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza, potrivit CV-ului postat pe site-ul www.prefectura-teleorman.ro.

Ulterior, a urmat studii postuniversitare, respectiv un master în ”Managementul Afacerilor Publice Europene” (2003-2004), apoi a urmat cursuri de formare, precum: un program de perfecționare în ”Politici publice în administrația publică locală’ (2007), un Program de formare specializată pentru ocuparea unei funcții publice corespunzătoare categoriei înalților funcționari publici pentru anul 2012 — seria a II-a de admitere (2013) și un ”Program pilot de formare specializată în contextul exercitării funcției publice destinat prefecților și subprefecților” (2013), cu certificate de absolvire obținute la: Academia de Studii Economice București — Institutul Național de Administrație; Institutul Național de Administrație — Centrul Regional de Formare continuă București; Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice — Agenția Națională a Funcționarilor publici; Fondul Social European prin Programul Operațional “Dezvoltarea Capacității Administrative”, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice — Agenția Națională a Funcționarilor Publici.

A fost secretar la CPUN (mart.-sept. 1990); secretar la Școala gen. nr. 3 Videle (sept. 1990 — iul. 1996); referent la Banca Agricolă — Agenția Videle (iul. 1996 — nov. 2001); teller front office la Banca Raiffeisen — Agenția Videle (nov. 2001 — iul. 2002); consilier juridic la Consiliul Județean Teleorman — Serviciul Juridic și Contencios (iul. 2002 — dec. 2010); director executiv la Consiliul Județean Teleorman — Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor al Județului Teleorman (dec. 2010 — iun. 2012); subprefect al județului Teleorman (15 iun. 2012 — 13 mart. 2014) și prefect al județului Teleorman, în perioada 13 mart. 2014-22 oct. 2016, dată la care și-a depus cererea de încetare a exercitării cu caracter temporar a atribuțiilor, potrivit site-ului www.senat.ro.

La alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, Carmen Daniela Dan a candidat pe listele PSD, obținând un mandat de senator, în județul Teleorman. Începând cu data de 22 decembrie 2016, este președinte al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări din Senat.

 

10 COMMENTS

 1. Să nu o considerăm o altă Udrea deocamdată. Nu găsesc nimic comun între cele 2 blonde vopsite. Femeia are bază şi profesionalism din plin(nu cv-ul sau politic/e numerologie) munceştechiar dacă nervii sunt întinşi şi în pericol. Până la 53-57 ani performanţa prin muncă de unul singur e de partea ei! Trebuie susţinută şi munca ei să fie grupul sau oamenii din instituţie! Nu e potrivită pentru urcat cu curu pe birou!

  • In poza de mai sus doamna Carmen Daniela Dan si trei generali de la ministerul afacerilor interne analizand dispunerea trupelor de politie in campul teleormanean !

  • Cred ca te caracterizezi pe tine insuti. Daca citeai cu atentie, aflai ca licenta de la 30 de ani e la a doua facultate, Academia de Politie…

  • Tu esti forte incult&idiot&spalat pe creier, de hot nici nu mai zic, ca si pt. aia iti trebuie ceva neuroni!
   Nu-ti place Romania? Te du, dara, in Pula din Croatia!!

 2. Domnule Tudor nu vreau sa cred ca sunteti rautacios.
  La adresa mea cu ceva timp in urma ati facut un gest impardonabil si totusi v-am iertat.
  Nu este o “teleormaneasca”, este o bucuresteanca care a facut cariera in Teleorman la fel ca si un prieten de-al meu medic “mare om, mare caracter” care a facut cariera in Alexandria si a salvat sute daca nu mii de vieti.

 3. Apropo de titlul Dvs. cu “noua blondă”, care e prima ? Am si eu o curiozitate masculina referitor la “noua” sau “vechea” blonda.

 4. Da foarte interesant.
  Acum Domnule Radu Tudor ‘trageti’ si-n astia!

  Guvernul Dragnea’s Babes,
  Ei na si ce daca sunt si niste Baietei pe acolo ei tot ‘FETITZE’ sunt ‘Fuduliile’ si le-au predat lui Dragnea cand au cceptat sa faca parte din Guvernul de ‘Marionete’ Grindeanu.
  .
  Ce-ti sare in ochi la prima vedere

  A. Acceptarea unui numar de ‘Securisti’. Un amalgam de SECURISTI ‘The New Generation’ ( Olguta Vasilescu absolventa CAN, Gabriel Beniamin Les, absolvent CAN, Florin Jianu, Presedintele al Antreprenorilor Romani ‘FARA BANI’ la Bruxelles 2012-2014, absolvent CNS), cu SECURISTI ‘The Odies’ (General GRU Melescanu De-al lui Baselu, Serban Valeca, Viorel Stefan de-al lui Baselu, Florin Iordache Socialist sadea de-al lui Iliescu).

  Adica asa sa impace si Dreapta –USA si Stanga- Rusia lui Putin via MOSAD – Andreea Pastarnac.

  B. Numirea in functii cheie a MARIONETELOR lui Dragnea :
  Sevil Shhaideh – Fina lui Dragnea,
  Carmen Daniela Dan- Prefect Teleorman,
  Marius Alexandru Dunca, MUPET de la ‘Colectiv’
  Alexandru-Razvan Cuc ‘Pionul Otravit’ PSD din PP-DD (fost vicepresedinte PP-DD)
  Gabriel Petrea, Ministru cu ‘SUZETA’, de la cine poate, ba de la Orban-Organ, Ba de la Ponta, Ba de la Banicioiu ba de la Abramburica-Gaurica, acum de la Dragnea, Dialog sa fie.
  Pavel Nastase, Propietar in Teleorman (Aparatorul DETINUTILOR Plagiatori)
  Mircea-Titus Dobre, pila lui Sevil Shhaideh si Radu Mazare

  C. Cum necum PMP prin Basecu au si ei 2 Ministri prin Melescanu si Viorel Stefan asa si UDMR 1 prin Florian-Dorel Bodog- Doctor ‘PLAGIATOR’, propus la Ministerul Sanatii.

  PS 1
  Sa nu mori de RAS cand te gandesti ca Dragnea a facut un Guvern LARG de 26 de Ministere si pe LARGUTZA (cum I se spune lu’ doamna) a pus-o ‘LA MUNCA’ !!!!!! hahahahahahahh
  PS 2
  In sfarsit vezi sit u in guvernul Romaniei un Ministru tare-n ”fusta”, cu bani cam 23 mil $ (Ana Birchall), pana acum parca erau numai satantoci pusi la furat. Si un Ministru Destept – Serban Valeca (POPA ATOMIC), fie el si securist, dar macar e unul care pare destept. Are la active Teologia 1981, infiltrare?, apoi cercetator stiintific si director al Insitutului de Cercetari Nucleare din Pitesti in 1992 si se zice ca are sapte brevete de inventie inregistrate la OSIM!!!!!!!

Leave a Reply