Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat marţi că îşi asumă întreaga răspundere pentru noua echipa guvernamentală.

‘Da, mi-am asumat şi îmi asum întreaga răspundere pentru echipa guvernamentală. Le-am spus şi lor asta. Orice greşeală pe care o vor face nu va fi lăsată să se perpetueze. Este încredere învestită şi de mine, şi de către partid. Primul care va reacţiona va fi prim-ministrul – calendarul de acţiuni fiind atât de bine structurat, nu pot trece luni de zile până să-şi dai seama dacă un ministru performează sau nu, pentru că în fiecare săptămână are lucruri de făcut. Cred că toţi membrii Cabinetului au înţeles această responsabilitate şi sigur că n-o să mă derobez, o să sprijin Guvernul în totalitate, dar şi dacă Guvernul va avea o problemă, va fi şi răspunderea mea. De asta nu fug’, a declarat Dragnea la Palatul Parlamentului.

Întrebat câţi dintre noii miniştri au lucrat la programul de guvernare al PSD, el a arătat că există doar două excepţii.

Liviu Dragnea a caracterizat noul Cabinet ca fiind unul tânăr, în care se investeşte foarte multă speranţă şi care ‘are o şansă unică pe un orizont de aşteptare deschis în campania electorală şi de programul de guvernare.

‘E o echipă care cred că este compatibilă şi poate funcţiona bine, un premier în care eu am încredere şi cred că e un guvern care va performa. E foarte multă tinereţe, dorinţă şi sunt încărcaţi de responsabilitate. I-am văzut zâmbind foarte puţin. Din momentul în care s-a discutat cu fiecare şi astăzi în Comitetul Executiv, i-am văzut zâmbind foarte puţin şi fiecare e preocupat de domeniul pe care îl gestionează şi înţelege dimensiunea greutăţii pe care o are în faţă. Şi asta îmi dă speranţa că oamenii au o abordare nu superficială’, a menţionat preşedintele PSD citat de Agerpres.

9 COMMENTS

  • Domnule Tudor am auzit-o pe dana grecu xare spunea ca nu conteaza cum a ajuns ghita infractorul urmarit penal sa aiba sute de contracte cu statul, cum a ajuns sa fie cel mai bogat politician la 33 ani cu sute de milioane de euro in cont, cum a ajuns sa fie in Comisia SRI in parlament, cum a ajuns sa detina toate datele informatice importante ale Romaniei prin companiile sale? Iar tot studioul o sustine furibund pe doamna grecu ca astea nu conteaza deloc. Conteaza doar campania de denigrare pe care o duce infractorul impotriva procurorului care a indraznit sa faca lumina in acest caz deosebit complex privind infractionalitatea din politica de la varf.

  • SICTIR CU MARIONETELE TALE. N-avem nevoie sa raspunzi tu pentru guvern. Sa raspunda prim ministru pe desemnat. Ce el e surdo mut?E retardat? Sa se care atunci la el la Timisoara. Ne-am saturat de marionete si condus prin interpusi. Romania merita un prim ministru si un presedinte care conduc ei tara, nu feluriti idioti din umbra.

 1. Felicit guvernul care acum se formeaza si le urez succes!Au perioada de gratie sa ma convinga ca tot ce fac este in interesul cetateanului!Programul suna bine si am incredere ca sunt hotarati!Nume noi,salut numirea Olgutei,a lui Melescanu si a lui SEVIL SHHAIDEH DUPA UMILINTA FACUTA DE JOHANNIS!!Au tot ce le trebuie,la munca!

 2. Cam 80% din ei pot munci şi rezista la mizeriile opoziţiei. Din câţi am găsit data naşterii pot spune că sunt care nu rezistă/mâţa-n sac sau şantaj(dobre), daia 1 an apoi veţi vedea, petrea g.dezvoltare personală ca viitor şef pe bază doar de numire’pleaşca’. Toţi trebuie să muncească în grup şi să comunice între ei cât şi poporului dar:
  NU TREBUIESC LĂSAŢI LA MÂNA LOR! ORI MUNCESC ORI PLEACĂ SINGURI DIN FUNCŢII PÂNĂ NU SUNT SCHIMBAŢI!
  Nu am găsit datele acesora:Florin Iordache, Olguţa V., Dunca, Răzvan Cuc, Al. Petrescu,Virginia Toader, Augustin Jianu, restul nemenţionaţi sunt apţi pentru pus la…jug 🙂 🙂

  • completare:Nu e jicnire sau denigrare! Acest om parcă are ceva comun cu şantajul tehno-poli de viitor,acest petrea g.dezvoltare personală ca viitor şef pe bază doar de numire’pleaşca’.

 3. Uau, chiar isi asuma o mare raspundere, parca este un joc de “ruleta ruseasca”.
  In aceste zile tulburi ale Romaniei, cu caracterele ei infecte, cu tradatori la metru, cu fripturisti si farisei, parca n-as cuteza a spune “Îmi asum întreaga răspundere … “. Dragnea “teleormaneanul” daca va izbandi in toata aceasta “mocirla” a Romaniei actuale, va fi un erou iar, eu il voi recunoste ca salvator providential al Romaniei, un “Mircea cel Batran” redivivus.

 4. A explicat Dragnea si ce inseamna “imi asum”. Pentru el imi asum e ca ii da afara pe astia, nu ca isi de el demisia daca lucrurile nu ies cum a promis sau cei numiti de el gresesc grav.

Leave a Reply