Home Articole Ce dezvaluie autopsia patronului Hexi Pharma

Ce dezvaluie autopsia patronului Hexi Pharma

9589
5

Ancheta mortii patronului Hexi Pharma se concentreaza pe doua componente esentiale : autopsia de la INML si investigatia Parchetului General.
Amanunte esentiale au fost dezvaluite de medicii legisti.

 

==============================

Autopsia în cazul Dan Condrea a continuat marți, medicii eliminând, în urma unei analize amănunțite la inimă, ipoteza unui infarct la volan sau a unui accident vascular cerebral.

Potrivit unor surse medicale citate de Agerpres, cordul era normal, iar moartea a fost cauzată de impactul violent.

“Cauza decesului sunt leziunile traumatice grave. Cordul nu are nimic, este unul normal. Nu se pune problema că ar fi făcut infarct sau accident vascular”, au afirmat sursele citate.

Totodată, familia a anunțat că va ridica trupul neînsuflețit marți, acest lucru făcându-se pe baza unui proces verbal de identificare.
Luni s-a finalizat o primă parte a necropsiei, fiind prelevate mai multe probe, acestea urmând a fi analizate de către INML.

La necropsie s-a observat că trupul neînsuflețit prezenta foarte multe leziuni și fracturi la cap, coloană vertebrală, torace, abdomen, dar și rupturi de organe.

5 COMMENTS

  1. “La necropsie s-a observat … ” Au mai putut medicii observa ceva ?
    N-a facut infarct, nici comotie, insa medicii au luat probe biologice sau au fost facute probe toxicologice, ca tot se vehiculeaza o gramada de scenarii ?

  2. Cine castiga din moartea lui Condrea ? Asta e intrebarea pusa de toate mahalagioacele din presa.Nu mai poti muri azi decat daca te-a rezolvat cineva,unul direct interesat.Eu nu-s convins inca de faptul ca “distrusul” din accident e chiar el.Ca l-a recunoscut nevasta dupa lobul urechii…

  3. Droguri, alcool, epilepsie, l-a luat somnul la volan, defectiune tehnica a autovehicolului etc.?

  4. Este posibil ca “accidentul” sa fi fost cauzat de un DEI (dispozitiv exploziv improvizat). Argumente: imprastierea elementelor de caroserie si mecanice, traiectoria si pozitia epavei, starea cadavrului. In plus, declaratia martorului-biciclist care ar fi auzit un bubuit foarte puternic.

Leave a Reply