Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat, joi, la România TV, că Victor Ponta i-a transmis demisia “în alb”, afirmând că fostul premier a mai fost supărat, dar “i-a trecut” şi speră că acest lucru se va întâmpla iar, anunţând că a discutat cu el pentru a avea o întâlnire în zilele următoare.

Întrebat de ce s-a supărat Victor Ponta, Dragnea a spus că “habar nu are”. “Eu îmi doresc să rămână în PSD. E loc de muncă în PSD, e loc chiar de toată lumea să muncească, să pună umărul. Ca şi consultare, eu mă consult cu cei care sunt. (…) A mai fost supărat. I-a mai trecut. Acum iar e supărat. Poate îi trece. Sper să îi treacă”, a spus el.

Dragnea a respins criticile lui Ponta, privind stilul de conducere “personal”, precizând că sub şefia lui în PSD a avut loc tot timpul o largă consultare, în cadrul Comitetului Executiv Naţonal.

Liviu Dragnea a fost întrebat dacă a primit demisia “în alb” a lui Ponta, el negând. “Eu am vorbit cu Victor, o să ne vedem zilele următoare, o să încerc să văd ce l-a nemulţumit. E nevoie de orice om în această perioadă. Eu nu cred că Victor vrea să lucreze pentru adversarii politici şi nu cred că vrea să lucreze împotriva ţării. Bun, omul când e supărat spune lucruri”, a spus el citat de news.ro

Deputatul PSD Victor Ponta a afirmat, miercuri, la România TV, că nu se înţelege cu liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, din mai multe motive, fiind şi o diferenţă de stiluri de conducere, actulul şef al PSD având un stil “mai personal”, care duce la situaţii în care măsurile bune sunt asumate de partid, iar cele rele de Guvern, lucru care afectează eficienţa actului de guvernare.

15 COMMENTS

 1. Oficial!

  Sa ajungi pe o scara inalta trebuie, sa urci fie care treapta, si sa respecti fie care om, ca atunci cand ajungi, sa te lasi pe scari si sa te respecte fie care om, care l-ai respectat cand ai urcat.

  Respekt

    • Daca ai pus cocalariile pe locul 2 ai pierdut sifonu’, ca tocmai valoarea literara era partea de rezistenta a piesei. In rest, de numarat greselile gramaticale si de punctuatie stiu si copiii de scoala generala sa execute aceasta operatie, iti dai seama.

     Respekt deosebit oricum pentru ca ai invatat macar unde se pune virgula in viata si ca “fie care” se scrie fara cratima de fiecare data. Fiecare pe ca care. Ba, cratima e o linie despartitoare?

     Daca da, unde vezi tu in text ca lipseste cratima (intrebare de olimpiada)! Vezi ca daca nu te pricepi la cocalarii s-ar putea sa-ti scape si pamfletul din toata povestea, adica s-ar putea sa nu-ntelegi aluziile, exprimarea metaforica si restul de sifoane. Asa e cand te pricepi sa numeri doar notele de pe portativ dar nu le ai cu interpretarea.

     P.S. Nu te intreb care e diferenta intre pauza muzicala si sincopa, ca dupa aia zici ca vreau sa ies in fata ca muzicolog de marca, si chiar nu vreau sa o dau in persiflegme pe aici!

     Concluzia: Era mai bine daca te pricepeai la pamflet! Corector gramatical te poti angaja cel mult la o redactie sau editura de presa. Acolo ai ocazia sa iti valorifici aceasta aptitudine tehnica de marca. Pe partea literara trebuie sa-i lasi pe critici sa se exprime pentru ca tu vei fi intotdeauna un simplu numarator de cornere dintr-o partida de fotbal expirata. Poate ca textul meu asta era si ar fi trebuit sa-ncepi in primul rand cu asta, cu partea literara care te-ar fi scutit de efortul de a mai sta si numara cornerele. Ba, ai priceput ceva din ceva? Sa fie la mama ta! Paaaa

     • … foarte nefericit, cred ca-ti este groaza sa te trezesti dimineata.Nu-mi raspunde daca nu ti-ai luat pastilele.Nu intentionez sa te bulversez.Somn usor UBOSPC.

 2. Probabil ca este suparat din cauza faptului ca dracnea i-a dat cu piciorul in fund ca au iesit numai 30 de mii de oameni in strada cerandu-i demisia, acum ca au iesit milioane nu isi da demisia dracnea. Este foarte suparator acest fapt!

  • Eeee, esti suparata doar tu pentru ca esti o sifonara “de dreapta” care te zvarcolesti in chinuri pentru ca ati pierdut alegerile, in rest nu este nimeni suparat, vezi-ti de treaba si nu te mai ambusca singura degeaba. Te bagi singura in seama aiurea pe-aici si iti dai singura fuleu la apa mica. Mai bine du-te la culcare ca esti obosita de atata zeama de varza câtă cari in tine. Paaaa

   • adica daca tu, Ponta, esti o broasca fraiera si sari in beton proaspat turnat, trebuie sa fii ofticat ca nu toate broscutele sunt fraiere sau cum?! 🙂

 3. Va amintiti de k1,2,3,4…. de care spunea Ghita si de aptitudinile celor care se adunau? Si Ponta si Dragnea erau in grupul jucatorilor(a spus Dragnea cu gurita lui:nu-i place tenisul lui Ponta)! Nu cumva Ponta a deschis larg ochii si nu mai vrea “grupul rau facator”in preajma lui cu impuneri(daca nu faci…te executam)? Cam asta vad la momentul de fata, si inca nu e totul dezvaluit!

 4. Spune ceva baza sportiva a lui Pescariu si “ocolirea prejudiciilor”de la sfintii Pescariu si Stelu” cu care au sarbatorit inainte de a turna? Labeunu si evz au pus punctul pe I. O sa scoata si imagini(asta au spus). Printre momentele de publicitate mai circulam…pas cu pas pentru informare (a se citi turnatoroe/dat pe goarna)

Leave a Reply