Colonelul Anton Rog, seful Centrului National Cyberint din cadrul SRI, dezvaluie amanunte spectaculoase din culisele atacurilor cibernetice la adresa Romaniei :

In urma cu ceva timp, colonelul Rog facea dezvaluiri despre atacurile la adresa unor diplomati romani :

6 COMMENTS

 1. Bun, SRI încearcă sa-și spele imaginea de Noua Securitate cu care s-a procopsit in anii de intervenție in viața civilă; e aproape înduioșător apelul la parlament lansat de “maestrul” Rog, exprimat cam așa: Big Brother a murit, trăiască fratele lui tehnocrat Cyber Fighter! Sa speram ca e și ceva urma de adevăr in decizia serviciului de a sta naibii in banca lui, adică la vânătoarea de spioni calificati pentru care a fost creat. Personal, ma cam îndoiesc de onestitatea demersului atâta timp cât mai durează retragerea din teren a agenților Noii Securitati, acoperiți de robe judiciare sau cu epoleții de generali la vedere: și asta durează.

  • Exact! Pana una alta toata lumea stie ca SRIul se ocupa de politie politica si afaceri. Asta cu apararea tari si patriotismul sunt pentru naivi.

   De asemenea vad ca elitele si intelectualii nostri cauta fel de fel de scuze cu referendumul: Rebengiuc ne spune ca e obosit, Arsinel ca nu merge dar ca taica-su era ceferist, Stelian Tanase pe logica #tagista ca el nu participa ca e referendum PSDist si ca ar servi PSDului!!!!
   Mai sa fie! Stiu ca da nasol la romani daca nu se duc dar e mai puternica slugarnicia fata de stapanii sorosisti o mesteca pe-aia cu modernizarea si progresul! Zau? Ce progres era in vest cand ii ardeau pe rug in evul mediu in timp ce noi ne tineam de credinta noastra ortodoxa? Acum va pute tradita? Ce, trebuie sa copiem ca niste papagali orice tampenie din vest? Nu mai avem si noi valori, ortodoxismul nostru e inapoiat, cand ne-a ajutat sa trecem peste secole? Sa copie si vestul de la noi ca au ce, nu numai noi de la ei! Cu ce valori veniti voi, astia intelctualii in fata poporului roman? Ce vede lumea la voi? Slugarnicie si frica? Rusine!

   Initiativa apartine unor cetateni romani dar chiar daca ar fi PSDist de ce sa nu te duci daca rezonaza cu convingerile tale si e un lucru bun? Ce-i prostia asta, ce daca unii pornesc Doamne Fereste razboi asupra Romaniei si conduce PSDul tu nu te duci sa-ti aperi tara ca e PSDul la guvernare? Pana unde poate sa mearga prostia ???

   • @ ochi ager

    Apropos de referendum…
    In anii 90 intelectualitatea era cu Regele si credinta si ne spunea cat de rai erau comunistii ca erau atei si cum au persecutat-criticat ei biserica.

    Acum intelectualii nostrii s-au sucit…au zis ei …cum sefii capitalisti nu mai sunt cu valorile credintei? Sunt cu globalismul ? Pai si noi atunci sefu….devenim moderni!

    Si astfel a aparut pentru prima data in lume o intelectualitate de dreapta care critica biserica, credinta. Prea multe biserici , prea mari si prea inapoiati zic ei !
    Suna a comunism sau mai degraba a neo-securism.
    Asta e “dreapta” securista de azi cu sefii la UE si ambasade si ong-uri sorosiste.

 2. SRI ar trebui sa ne fereasca de gripa aviara aparuta la bulgari, ca de pesta porcina…nu ne a salvat.
  Poate in viitor si de un virus de laborator al vacii nebune ?
  E problema de siguranta nationala, nu credeti ?

 3. Sa zicem asa: daca tu ii spui unui om: “maine sunt 5 grade afara. Stiu sigur. Sa te imbraci gros”, iar idiotul maine iese afara tot in “maiou” si-n curu gol ca “merge si asa” si tremura sau moare de frig, tu esti de vina ca doar l-ai anuntat si nu l-ai si imbracat sau idiotul insusi?

Leave a Reply