În urmă cu câteva ore, pe grupul de Facebook SOS Nice, deschis pentru ajutarea victimelor atentatului din 14 Iulie, a fost postat un anunț prin care se cer informații despre încă doi români dispăruți.

Cei doi sunt Alexandru Goldan și Elena Condei.

Atentatul de la Nisa, soldat cu 84 de morți, între care zece copii, este al treilea masacru comis în Franța de jihadiști, după atentatele din ianuarie 2015 împotriva săptămânalului satiric Charlie Hebdo, a unor polițiști și jurnalisti (17 morți) și din 13 noiembrie 2015 (130 de morți la Paris și Saint-Denis).

In momentul de fata sunt 3 romani disparuti in atentat.

 

3 COMMENTS

 1. chestia asta cu “disparuti” mi se pare de neinteles. Unde ar fi putut sa dispara? Si cum sa dispara, i-a luat cineva, au sarit in mare? Daca ar fi fost o explozie, un incendiu, hai sa zic, dar nu e cazul…. sunt 2-3 locuri posibile (cinic dar adevarat): la spital, la morga, la hotel. Cum sa nu poti gasi 2-3 oameni intr-o mica zona din Franta, in 5 zile? O explicatie ar fi amatorismul absolut care domneste la noi (consul la Toulon e un fel de scriitor… clar ca e acolo la sinecura) si haosul care domneste la ei.
  Ar mai fi o explicatie, probabil si ea corecta: sunt morti, se stie dar nu se spune, in ideea ca daca mai trec citeva zile trece si emotia si stirea nu va avea asa mare impact. stirile proaste se dozeaza incet, in portii mici. Cam ca la Colectiv cu numarul victimelor….

 2. Şi paparudele politico-tehno care în decurs de 27 ani au făcut tot posibilul să alunge oamenii din ţară profitând de lege, după ce au distrus industria şi au terminat o naţiune, ce fac???
  Ce fac escrocii ăştia, chiulangii care nu-i mai satură nici dreacu de venituri, japiţele astea care s-au băgat în orice consiliu de administraţie al oricăror societăţi doar pentru a le intra venituri nemeritate în buzunar, au mai pierdut 2 sponsori care trimiteau valută în ţară, valută din care primesc un mic procent de la bănci! Stau ca pupezele în vârful plopului aşteptând para mălăiaţă în gura lui nătăfleaţă? …sau hibernează precum urşii păroşi în boscheţi?

 3. MAE zicea ca nu sunt victime -romani .
  Aaa…dupa aceea sunt doi…
  Aaaa, apoi mai apare un copil..dar nu mai are parinti…
  Aaaa…stati asa !Mai sunt doi romani !

Leave a Reply