Demult vroiam sa va intreb si acum imi pare momentul ideal. In mijlocul vacantelor.

Ce parere aveti despre agentiile de turism din Romania?

Ce experiente ati avut de-a lungul timpului?

Care sunt mai bune si eficiente in relatia cu cei care cumpara servicii de turism?

Ce companie v-a dezamagit si de ce?

http://tripbytrip.ro/2018/05/13/ce-experiente-aveti-cu-agentiile-de-turism-din-romania/

 

3 COMMENTS

  1. Nu am apelat niciodata la serviciile vreunei agentii de turism. Calatoresc in functie de recenzii si recomandari de la cei foarte apropiati.

  2. Am apelat la agentii de turism de cateva ori si acestea nu m-au dezamagit. N-am sa le nominalizez. Ce-i drept sunt pisalog, pana in plecare, i-am tocat cu intrebari si alte informatii in ideea sa nu am vreo surpriza. Trebuie sa precizez, ca saracii agenti de turism trebuie sa aiba nervii tari, deoarece potentialii turisti vin cu cereri si intrebari care mai de care mai ciudate sau deplasate.

  3. Wow! Urate experiente! Cu fosta eurolines,soferii tupeisti si lipsiti de orice umanizare! Cu actuala flixbus,fosta eurolines, tot cu soferii care nu anunta inainte de popas sa ne ferim de hoti si alba neagra. Tot aici e vorba si de distribuitorii de informatii si bilete de la agentii, care aproape nu au habar de detaliile cursei! Trebuie sa trimiti email sau dai un telefon pentru informatii! Cat despre curatenia din autocare,e acceptabila. Tot la eurolines/flixbus(firma preluata de nemturieni cu bilete si soferi romani),firma nu iti ofera macar un bidon de apa pe drum fata de alte firme care ofera pe langa un bidon apa de 0,500 ml, un fruct . Cea mai buna si frumoasa experienta am avut-o cu firma Vittoreisen,de 2 ani nu mai functioneaza,oameni si servicii jos palaria,inobservabile inconveniente.

Leave a Reply